Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Τελικά απλά διακόπηκαν οι υπηρεσίες MAD MUSIC, δεν χάθηκαν τα κανάλια.
Περίεργο που δεν ακούστηκε πουθενά και από κανέναν...

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Ξέρω πολλούς που τα χρησιμοποιούσαν. Προσωπικά λόγω τηλεόρασης plasma δεν τα χρησιμοποιούσα στο σπίτι μου.

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Δεν διακόπηκαν. Βρίσκονται στο πακέτο ENCRYPTED SERVICES.

Όντως αυτή τη στιγμή δεν δουλεύουν. Το απόγευμα έπαιζαν κανονικά.

να ρωτησω κατι. Υπαρχει καποιος τροπος για εξοδος component απο τον 865?

Μονο έμμεσα, απο το scart ή το hdmi με τους αντιστοιχους ανταπτορες (scart to component ειναι βεβαια το πιο κοινο).

Μονο έμμεσα, απο το scart ή το hdmi με τους αντιστοιχους ανταπτορες (scart to component ειναι βεβαια το πιο κοινο).

ειχα δει για scart to component αλλα το περασα για μουφα. Τι ποιοτητα βγαζει αυτο? Το scart βγαζει μεχρι 720 Χ 576. Πως γινεται να βγαινει component σε 1080i?? νομιζω πρεπει να το υποστηριζει το socket

Last edited:

Το scart θα σου δωσει 576p ενω με το component θα μπορουσες να εχεις 1080. Ουσιαστικα ο ανταπτορας κανει ενα upscale. To component (ως RBG) μπορει να μεταφερει πανω απο 1080p (σε οριζοντια αναλυση μαλιστα, μπορει 2000 pixels+). Σχετικά με το αν ειναι μουφα ή όχι, εξαρταται ποια ειναι η χρηση την οποια θελεις να του κανεις. Αν θελεις το component εξαιτιας της συνδεσιμοτητας σε καποια περιφερειακη συσκευη ή παλαιοτερη τηλεοραση, ειναι οκ να χρησιμοποιησεις τετοιον ανταπτορα. Αν το θελεις για ποιοτητα αντι του HDMI, τοτε ενας καλυτερος HDMI to component ανταπτορας ειναι μονοδρομος.

Τελικά απλά διακόπηκαν οι υπηρεσίες MAD MUSIC, δεν χάθηκαν τα κανάλια.
Περίεργο που δεν ακούστηκε πουθενά και από κανέναν...
Αυτή τη στιγμή τα Greek και Seasonal δουλεύουν κανονικά.

Απάντηση: Re: NOVA Pace 865 HD PVR

ειχα δει για scart to component αλλα το περασα για μουφα. Τι ποιοτητα βγαζει αυτο? Το scart βγαζει μεχρι 720 Χ 576. Πως γινεται να βγαινει component σε 1080i?? νομιζω πρεπει να το υποστηριζει το socket
Αν το scart μιας συσκευής υποστηρίζει component, τότε μπορεί να βάλει μέχρι και 1080p (κανονικό, όχι upscale). Στον 831 λόγω περιορισμών για κακόβουλη χρήση, βγάζει μέχρι 576.

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Εξαρτάται από τη κάθε συσκευή τι ανάλυση υποστηρίζει μέσω component από το scart. Στη δική μας περίπτωση η ανάλυση που υποστηρίζει είναι SD. Αν θες αναλογικό HD τότε θέλεις μετατροπέα HDMI σε component.

Καλησπερα, πήρα τηλ την εξυπηρέτηση για αλλαγη δεκτή απο τον απλο σε pvr και μου είπαν οτι για να γίνει αυτο πρέπει να ερθει τεχνικός σπιτι μου, και να αλλάξει την εγκατάσταση του lnb γιατι πρέπει να εχει πάνω του ο δέκτης καλώδια απο διπλό lnb.
Ισχύει κατι τετοιο ?

Ναι, σωστα σου απαντησαν. Μπορει να γινει και με ενα καλωδιο, αλλα με "πατεντα" και με καποιους περιορισμους. Το σωστο ειναι δυο καλωδια απο το κατοπτρο στον δεκτη

Καλησπερα, πήρα τηλ την εξυπηρέτηση για αλλαγη δεκτή απο τον απλο σε pvr και μου είπαν οτι για να γίνει αυτο πρέπει να ερθει τεχνικός σπιτι μου, και να αλλάξει την εγκατάσταση του lnb γιατι πρέπει να εχει πάνω του ο δέκτης καλώδια απο διπλό lnb.
Ισχύει κατι τετοιο ?

αν δεν εχεις προβλημα με την εγκατασταση του διπλου καλωδιου
προχωρα αφοβα γιατι πραγματικα με την χρηση του 865 απογειωνεις
την εμπειρια θεασης του δορυφορικου προγραμματος

η εγκατασταση μου περιλαμβανει 4 quad lnb με πολυδιακοπτη.
Σε αυτη την περιπτωση προφανως και δεν γινεται, σωστα ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

για πιο λογο χρειαζεται δευτερο καλωδιο απο Lnb ?
αν συνδεσω μονο ενα καλωδιο οπως κλασσικα γινεται, τι χανω απο τον δεκτη ?
εμενα η εγγραφη με ενδιαφερει