Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Βγάλε τον απο το ρεύμα κάνα 10λεπτο

Εχεις στικακι usb για digea? Αν ναι εκει ειναι το προβλημα. Βγαλτο ασε τον να κανει επανεκκινση και θα στρωσει μια χαρα. Τα ιδια μου εκανε και μενα στα καλα καθουμενα. Μην την ψαχνειις κανεις δεν μου εδωσε λυση. Μιλαμε βεβαια μονο για την περιπτωση που εχεις το usb tongle στον δεκτη σου!

Όχι usb tuner δεν έχω. Δοκίμασα να τον βγάλω από το ρεύμα για κανα μισάωρο, έστρωσε για μια μέρα και άρχισε πάλι τα ίδια. Μοιάζει λες και έχει κολήσει στο να πάρει αναβάθμιση αλλά δεν βρίσκει τίποτα και το ξαναπροσπαθεί αργότερα. Θα επικοινωνήσω με Nova αύριο μπας και κάποιος υπάλληλος έκανε "κουτσουκέλα".

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Έκανα, και έκανα και εγγραφή στη 12130 3-4 φορές
Το 2ο tuner τελειωνοντας τις εγγραφές πηγαίνει στη 10930 !!!
Νομίζω ότι το να λέμε ότι φταίει το dongle είναι δικαιολογία...
Το έβγαλα, και έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων...Το 2ο tuner 10930 Ξανακάνω χωρίς το dongle, NS2HD με μήνυμα αδύνατος εντοπισμός σήματος....
Ξανακάνω ΜΕ το dongle απάνω, επανήλθαν όλα ΟΚ, και απλά δεν βρίσκω το 902 (δε με νοιάζει, δεν έχω adult pack)...
Καντε κάτι με την αναβάθμιση σύντομα, δε γίνεται να παίζουμε λοταρία κάθε βδομάδα, θα κατεβάσει - δεν θα κατεβάσει, θα κολλήσει - δεν θα κολλήσει!

Τώρα έχει κατεβάσει 3 τίτλους κι έχει γυρίσει το 2ο tuner στη 10930
Ά β υ σ σ ο ς .....

Ο χ ι!
Τώρα ΚΑΙ στην 10930 είναι κολλημένος, και το NS2HD πάλι δεν το δείχνει (Αδύνατος ο εντοπισμός σήματος)
Και οι άλλοι εδώ επιμένουν πάρε τηλέφωνο να εκδοθεί εντολή ελέγχου να ρθουν σπίτι, ενώ από το support λένε ότι πρέπει να πάω στο μαγαζί το δέκτη για έλεγχο
Παρακαλώ τους admin να μεταφερθεί στο νήμα του support

Βρε παιδιά τι στο καλό έπαθε ξαφνικά και κάνει συνέχεια restart απο μόνος του όταν τον έχω κλειστό; Κανει restart, αρχίζει τα DL και μετά ξανασβήνει χωρίς να δείχνει την ώρα για κάποιο διάστημα, μετα εμφανίζει τη ώρα και πάλι το ίδιο βιολί. Δοκίμασα manual σαρωση, τον άφησα ανοιχτό δύο μέρες (εκεί δεν έκανε restart) αλλά τίποτα, κλειστός δεν λέει να ησυχάσει!

Τελικά βρήκα πότε αρχίζει να το κάνει, όταν ενεργοποιώ την αδρανοποίηση. Πριν ένα μήνα δεν είχε πρόβλημα με αυτή τη ρύθμιση. Απορώ τι έπαθε ξαφνικά. Δεν έχει διάθεση αυτός ο δέκτης για οικονομία! ;)

παντως ο "εξοχικος" ειναι ο απλος και με την τελευταια αναβαθμιση για το on demand με τοσα κολληματα και δυσχρηστια στο zaping - πινακα καναλιων, με κανει να μην θελω στον 865 να γινει κατι παρομοιο :2thumb22sup:

απο το fb της νοβα σχετικα με τον 865

Για κάποιους αποκωδικοποιητές υπάρχει ήδη αναβαθμισμένο λογισμικό που υποστηρίζει την υπηρεσία Nova ΟN Demand μέσω Internet, όμως για τον δέκτη Novabox+ είναι κάτι που αναμένεται και σύντομα θα είναι κοντά σας....

σύμφωνα και όσα αναφέραμε, το ερχόμενο διάστημα και ο αποκωδικοποιητής Novabox+ θα μπορεί να προβάλει και το περιεχόμενο της νέας υπηρεσίας Nova On Demand.

νομιζω οτι υπαρχουν 2 novabox+
ενας παλιος (που ειχε RF out) και ενας καινούριος που δεν εχει.
κανω λαθος;
ποιος απο τους 2 θα αναβαθμιστει;

Οι νεωτερης γενιας (831 και 865 PVR-γνωστος και ως novabox+) ειχαν και οι δυο RF. Ο νεωτερος 3001 δεν διαθετει RF. Όλοι εχουν αναβαθμιστει εκτος του 865 ο οποιος λεγεται πως θα λαβει την αναβαθμιση μελλοντικα.

Απάντηση: Re: NOVA Pace 865 HD PVR

απο το fb της νοβα σχετικα με τον 865

Για κάποιους αποκωδικοποιητές υπάρχει ήδη αναβαθμισμένο λογισμικό που υποστηρίζει την υπηρεσία Nova ΟN Demand μέσω Internet, όμως για τον δέκτη Novabox+ είναι κάτι που αναμένεται και σύντομα θα είναι κοντά σας....

σύμφωνα και όσα αναφέραμε, το ερχόμενο διάστημα και ο αποκωδικοποιητής Novabox+ θα μπορεί να προβάλει και το περιεχόμενο της νέας υπηρεσίας Nova On Demand.
Πάντως, αν είναι από τη μία να αναβαθμίσουν τον 865 να παίζει Nova On Demand μέσω internet και από την άλλη να αποκλείσουν όλους τους υπόλοιπους συνδρομητές πλην των Nova 3play εγώ δε θα προτιμούσα να γίνει, έχουμε έναν δέκτη που τον πληρώσαμε για να τον πάρουμε και ένα από τα πλεονεκτήματά του ήταν και η υπηρεσία On Demand, με την αναβάθμιση θα χάσει αυτό το πλεονέκτημα αν δεν αλλάξει κάτι στη πρόθεση της NOVA να το διαθέσει σε όλους ανεξαιρέτως τους συνδρομητές της.

Re: Απάντηση: Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Πάντως, αν είναι από τη μία να αναβαθμίσουν τον 865 να παίζει Nova On Demand μέσω internet και από την άλλη να αποκλείσουν όλους τους υπόλοιπους συνδρομητές πλην των Nova 3play εγώ δε θα προτιμούσα να γίνει, έχουμε έναν δέκτη που τον πληρώσαμε για να τον πάρουμε και ένα από τα πλεονεκτήματά του ήταν και η υπηρεσία On Demand, με την αναβάθμιση θα χάσει αυτό το πλεονέκτημα αν δεν αλλάξει κάτι στη πρόθεση της NOVA να το διαθέσει σε όλους ανεξαιρέτως τους συνδρομητές της.

Είπες μεγάλη κουβέντα. Και εγώ απο το στρατόπεδο του 865 έρχομαι και άλλαξα 3 με προβληματικό δίσκο, γιααυτό και κατέφυγα στον 3001 αφου πρώτα με είχαν διαβεβαιώσει πως η υπηρεσία θα ήταν για όλους. Ετσι μετά και την έλλειψη των 865 τόσο σε ανακατασκευασμένους όσο και σε καινουριους αποφάσισα να παω στον 3001 με δικο μου δίσκο και φυσικά τα υπολοιπα ειναι γνωστά. Βέβαια ενα παλικάρι στην εξυπηρε´τηση μου είχε πει πως προτείθενται να δώσουν το δορυφορικό Ondemand στους χρήστες που έχουν μονο τηλεόραση αλλά δεν ξερω αν ισχυει κατι τετοιο και πως θα γινει.

καπου ειχε αναφερθει οτι για τους 865 η αναβαθμιση θα ειναι προαιρετικη αναλογα τι ειδους ondemand θελει ο καθενας. εγω το push vod το βρισκω απαραδεκτο διοτι κολλαει συνεχως και καταλαμβανει χωρο στο σκληρο με ταινιες που δεν προκειται μερικες φορες να δω ποτε.

Καλησπέρα! Για σχεδόν πέντε χρόνια ήμουν στη NOVA έχοντας τον 865 HD PVR. Για πολλούς λόγους διέκοψα τη συνδρομή. Στον 865 είχα - εκτός από 5-10 αγαπημένες ταινίες που δεν είχα παρακολουθήσει ακόμα - και 3-4 εκπομπές οι οποίες περιείχαν συνεντεύξεις που είχα δώσει. Όπως καταλαβαίνετε πολύτιμο υλικό. Συνδέοντας τώρα το δέκτη στην τηλεόραση (μετά τη διακοπή της συνδρομής) αυτό το υλικό δεν εμφανίζεται πουθενά. Δεν λέω ότι σβήστηκε, απλά δεν είναι κάπου επιλέξιμο προς παρακολούθηση. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Η ενεργή συνδρομή είναι προαπαιτούμενο; Αν ναι, αυτό δεν είναι άδικο, για να μην πω κάτι πιο χοντρό; Ευχαριστώ, Νίκος

Καλησπέρα! Για σχεδόν πέντε χρόνια ήμουν στη NOVA έχοντας τον 865 HD PVR. Για πολλούς λόγους διέκοψα τη συνδρομή. Στον 865 είχα - εκτός από 5-10 αγαπημένες ταινίες που δεν είχα παρακολουθήσει ακόμα - και 3-4 εκπομπές οι οποίες περιείχαν συνεντεύξεις που είχα δώσει. Όπως καταλαβαίνετε πολύτιμο υλικό. Συνδέοντας τώρα το δέκτη στην τηλεόραση (μετά τη διακοπή της συνδρομής) αυτό το υλικό δεν εμφανίζεται πουθενά. Δεν λέω ότι σβήστηκε, απλά δεν είναι κάπου επιλέξιμο προς παρακολούθηση. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Η ενεργή συνδρομή είναι προαπαιτούμενο; Αν ναι, αυτό δεν είναι άδικο, για να μην πω κάτι πιο χοντρό; Ευχαριστώ, Νίκος

μονο με επανασυνδεση συνδρομης θα εχεις προσβαση παλι.και οχι-δεν ειναι αδικο,διοτι οι ταινιες που ειναι αποθηκευμενες/γραμμενες στον σκληρο δισκο,δεν εχεις δικαιωμα να τις βλεπεις απο την στιγμη που εχεις σταματησει να τις πληρωνεις.
με λιγα λογια,δεν σημαινει οτι επειδη τις εχεις γραψει,ειναι και δικες σου.ουσιαστικα ειναι νοικιασμενες (οσο κρατα η συνδεση σου) και οχι αγορασμενες...