Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Σε άλλα η νόβα είναι αποφασίσουμε και διαβάζουμε τώρα την έπιασε η δημοκρατικοτητα οποίος θέλει το παλιό ας το κρατήσει. Όλοι πρέπει να το πάρουν και τέλος το προβληματικό push vod που χάνει συνέχεια τις ταινιες
 
Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Δηλαδή δε θα αλλάζει η έκδοση λογισμικού για τη διατήρηση των λιστών με τα αγαπημένα; Τραβηγμένο ακούγεται.
Μην σου φαίνεται παράξενο Άκη. Να μην ξεχνάμε ότι αρκετοί κάτοχοι των 831 αναρωτιόνταν αν μπορούν να γυρίσουν στο προηγούμενο λογισμικό, με μοναδικό ζητούμενο τις λίστες καναλιών τους. Έτσι κι αλλιώς όμως, θα υπάρχει η επιλογή στον κάτοχο του δέκτη, οπότε εκείνος θα επιλέξει να αναβαθμιστεί, ή όχι. Στις περιπτώσεις μάλιστα που δεν υπάρχει internet, αν αναβαθμιστεί ο δέκτης δεν θα υπάρχει λειτουργία on demand. Οπότε, είναι ένα + η δυνατότητα επιλογής.
 
Re: NOVA Pace 865 HD PVR

το τι εχω τραβηξει απο την μανα μου για το ondemand 0ου δε κατεβαζει ταινες δεν λεγεται
 
Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Θέλει κάθε 2 βδομάδες επαναφορά εργοστασιακων. Αλλιώς αρχίζει και τις χάνει.
Γενικά μάπα το push vod. Και καταλαμβάνει και πόσο χώρο στο σκληρό είτε τις κατεβάζει είτε όχι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

+ ότι οι πλειοψηφία των ταινιών είναι πλέον σε sd . τραγικό θα έλεγα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γενικά η εμμονή της νόβα με το sd είναι εκτός τόπου και χρόνου. Έχει πόσα sd δίπλα κανάλια που πλεον ελσχιστοι τα βλεπουν στο εξαιρετικά πολύτιμο δορυφορικό bandwidth.
 
Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Σε ερώτηση μου στο fb.πότε θα αναβαθμιστεί ο pvr, η απάντηση ήταν ότι είναι στο πλάνο αλά δεν γνωρίζουν το πότε.
 
Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Έχει ήδη αναφερθεί δυο σελίδες πίσω από μένα προσωπικά ότι η αναβάθμιση στους pvr θα ξεκινήσει περίπου στο τέλος Ιουλίου. Αυτή είναι ενημέρωση που έχει η συντονιστική ομάδα της κατηγορίας των δορυφορικών από προσωπικές γνωριμίες και συζητήσεις που γίνονται μεταξύ μας. Επίσημη ανακοίνωση από την Nova δεν έχει υπάρξει ακόμα οπότε μην περιμένετε να σας το επιβεβαιώσουν αυτό.
 
Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Δεν αποκλείεται βέβαια να πάει λίγο πιο πίσω, λόγω της πρόσφατης αναβάθμισης των άλλων δεκτών. Αυτό βέβαια, είναι προσωπική μου εκτίμηση.
 
Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Δεν αποκλείεται βέβαια να πάει λίγο πιο πίσω, λόγω της πρόσφατης αναβάθμισης των άλλων δεκτών. Αυτό βέβαια, είναι προσωπική μου εκτίμηση.
Σίγουρα Χάρη μιας και μιλάμε για το ίδιο λογισμικό αυτή τη στιγμή εμφανίζονται προβλήματα στους απλούς Novabox τα οποία πρέπει να διορθωθούν. Έτσι λοιπόν αφού διορθωθούν και λυθούν όλα θα περάσουν και στο νέο λογισμικό του 865 και θα δοθεί για χρήση, αυτό το διάστημα λοιπόν ίσως από μόνο του να δημιουργήσει μια λογική καθυστέρηση.
 
Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Μαλλον ειμαι ο μονος που τον θελω ως εχει.. :( Το παλμο του multiview μεσω ethernet θα ηθελα και τιποτα αλλο..

Κατι αλλο. Εχετε δοκιμασει να αντικαταστησετε τον σκληρό;
 
Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Να είσαι βέβαιος ότι δεν είσαι ο μόνος Κωστή! Αλλά δυστυχώς, σύνδεση μέσω ethernet θα μπορείς να έχεις μόνο με αναβαθμισμένο μενού.

Δεν έχω δοκιμάσει να αλλάξω σκληρό, για να μη χαθεί η εγγύηση του δέκτη.
 
Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Καλησπέρα στην παρέα, ο τριών ετών 865 μαλλον παραδίδει πνεύμα: πολλά restart κατα τη θέαση και ενα μήνυμα κάτω δεξια οτι υπάρχει προβλημα με τον σκληρό δίσκο. Θα ηθελα απο κάποιον πιο έμπειρο ομοιοπαθων να μου πει αν αξιζει να ασχοληθώ με service ή να αγοράσω κατευθείαν καινούργιο και ΑΝ μπορώ κατι να κάνω να τον αγοράσω φθηνότερα.
Ευχαριστώ προκαταβολικα!
 
Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Δεν ξέρω τι ισχύει σε αυτή την περίπτωση, αν δηλαδή σου αντικαθιστούν ή σου επιδιορθώνουν τη συσκευή με κάποιο «συμβολικό» κόστος, κατά την άποψη μου όμως δεν πρέπει με τίποτα να δεχτείς να επωμιστείς το σύνολο της δαπάνης αντικατάστασης της συσκευής, γιατί δεν νομίζω να ευθύνεσαι μόνο εσύ για τη συγκεκριμένη βλάβη, ίσως-ισως μάλιστα, να μην ευθύνεσαι και καθόλου.

Πράγματι, κάτι δεν πάει καλά με τον 865 HD PVR. Ενώ τον απλό novabox όταν τον κλείνεις, κλείνει κανονικά, ο 865 HD PVR δεν δείχνει να κλείνει ΠΟΤΕ!!! Ακόμα και όταν δείχνει κλειστός, αν κανείς βάλει το χέρι του πάνω στη συσκευή, αντιλαμβάνεσαι αμέσως ότι ο σκληρός δίσκος συνεχίζει να λειτουργεί, και φυσικά η συσκευή είναι «υπερθερμασμένη» συνεχώς!!! Αντιπαρέρχομαι την άσκοπη κατανάλωση ρεύματος, και αναρωτιέμαι: Πόσο πια να αντέξει ένας σκληρός δίσκος που είναι ΜΟΝΙΜΩΣ σε λειτουργία; Δεν μπορούν κάποια στιγμή να διορθώσουν το λογισμικό (έστω και καθυστερημένα, ενόψει της φημολογούμενης αναβάθμισης του λειτουργικού του) ώστε να υπάρχει κάποιος τρόπος (εκτός από το να τραβάμε το καλώδιο από την πρίζα….) ώστε η συσκευή να κλείνει κανονικά; Μπορούμε κάθε 3-4 χρόνια (γιατί και ο σκληρός δίσκος του δικού μου PVR, υπό αυτές τις συνθήκες, δεν νομίζω ότι θα αντέξει περισσότερο) να δίνουμε 150 ευρώ για αγορά νέας συσκευής;

Μέχρι και την «αδρανοποίηση» δοκίμασα να βάλω (μήπως και καταφέρω επιτέλους να κάνω τη συσκευή να κλείνει πραγματικά), και λειτούργησε όντως για 3-4 μέρες. Δηλαδή η συσκευή έκλεινε κανονικά (σταματούσε να ακούγεται ο σκληρός και να υπερθερμαίνεται η συσκευή), πλην όμως άνοιγε κανονικά λίγο πριν κάποια προγραμματισμένη εγγραφή και μετά ξανάκλεινε. Βέβαια, όταν άνοιγες τη συσκευή, έκανε 1 λεπτό περίπου να ανοίξει (ουσιαστικά έκανε επανεκκίνηση), και άλλες 4-5 φορές ανά ημέρα έκανε επανεκκίνηση από μόνος του και ξανάκλεινε, (μάλλον για να συντονιστεί με το δορυφόρο ή κάτι τέτοιο), αλλά τέλος πάντων, μικρό το κακό, αφού η συσκευή έκλεινε κατόπιν κανονικά και δεν ταλαιπωριόταν άσκοπα ο σκληρός δίσκος. Μετά από λίγες μέρες όμως, ο PVR σταμάτησε ξαφνικά από μόνος του να αδρανοποιείται (παρόλο που η σχετική ρύθμιση παρέμενε ενεργοποιημένη), αλλά μετά από περίπου 1 μήνα αίφνης το ξαναθυμήθηκε (ότι πρέπει να αδρανοποιείται) και άρχισε να το ξανακάνει για άλλες 4-5 μέρες, οπότε και που το ξαναξέχασε για μερικές εβομάδες, κ.ο.κ (2-3 μέρες το θυμόταν, 2-3 βδομάδες το ξεχνούσε…..)
 
Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Φίλε μου καταλαβαίνω τον προβληματισμο σου αλλά απο την στιγμή που σε οποιαδήποτε συσκευή εχει παρέλθει η εγγύηση δεν νομίζω οτι μπορούμε να διεκδικούμε και πολλά πράγματα... δυστυχώς
 
Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Επικοινώνησε με τη nova, ανάφερέ τους το θέμα και ρώτησε τι μπορεί να γίνει. Μπορείς να πεις ότι σκέπτεσαι διακοπή σε περίπτωση που χρειαστεί να πληρώσεις ολόκληρο το αντίτιμο νέου δέκτη.
 
Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Επικοινώνησε με τη nova, ανάφερέ τους το θέμα και ρώτησε τι μπορεί να γίνει. Μπορείς να πεις ότι σκέπτεσαι διακοπή σε περίπτωση που χρειαστεί να πληρώσεις ολόκληρο το αντίτιμο νέου δέκτη.

Επικοινώνησα και μου ειπαν να τον δώσω στο service.. και σκέφτομαι πως ειναι καλύτερα να το χειριστω.
Ευχαριστώ για την απαντηση
 
Re: NOVA Pace 865 HD PVR

εγω επειδη πληρωνω με παγια εντολη στην πιστωτικη μου ειχαν πει οτι δικαιουμαι δωρεαν αντικατασταση εφορου ζωης
 
Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Καλησπέρα και πάλι, τελικα οντως και σε εμενα έγινε δωρεαν αντικατασταση λόγω πληρωμής μέσω παγιας εντολης και μαλιστα αμεσα και με γρήγορη εξυπηρέτηση! (να τα λέμε και αυτα γιατι ειναι κριμα συνέχεια να αναφερόμαστε στα αρνητικα)