Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Γιατί δεν ρωτάς να πάρεις μια γνώμη από το Support?
Χωρίς να ξέρω ακριβώς πάντως τι έχει δυο θέματα έρχονται στο μυαλό μου. Ένα θέμα τροφοδοσίας αλλά μέσα στο δέκτη όχι από το τροφοδοτικό που άλλαξες. Και δεύτερον να χτύπησε ο δίσκος.
Και η άλλη λύση είναι τον στέλνεις πακέτο Ελλάδα σε κάποιον δικό σου και τον πάει στο κοντινότερο κατάστημα εξουσιοδοτημένο για service.

Last edited:
Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

:violent-smiley-030: :p

Κατι μου λεει πως καποιος πυκνωτης εχει θεμα. Μετα από ώρα εκτος ρευματος, επανηλθε για 1.5 ωρα. Θα περιμενω να ξανασβησει και μαλλον θα παιξει ανοιγμα.

:violent-smiley-030: :p

Κατι μου λεει πως καποιος πυκνωτης εχει θεμα. Μετα από ώρα εκτος ρευματος, επανηλθε για 1.5 ωρα. Θα περιμενω να ξανασβησει και μαλλον θα παιξει ανοιγμα.
Σίγουρα αν είναι πυκνωτής είναι και εύκολο να το δεις ανοίγοντας τον δέκτη αλλά και μπορείς να τον πας σε κάποιον ηλεκτρονικό εκεί κοντά να τον δείτε παρέα.

Βασικά με την κουβεντα των τηλεχειριστηριων, θυμηθηκα το ακρως περιεργο. Πως ο 865 ειχε ερθει με το τηλεχειριστηριο του 3001. Παρα τις διαβεβαιωσεις πως ειναι απολυτα καινουργιος, με αυτα τα κολπα που κανει ο αποκωδικοποιητης τωρα, εχει αρχισει και μου ανεβαινει η πιεση..

θα ηθελα να ρωτησω αν ο δεκτης ειναι σε stand by ο δισκος πρεπει ωα ακουγεται η να ειναι σε ηρεμια. Στον δικο μου 865 η κλειστος η ανοιχτος ακουγεται το ιδιο.

Καλημεριζω ολα τα παιδια,
Η νεα υπηρεσια θα ειναι για ολους τους συνδρομητες Nova διαβασα,
Επιτρεψτε μου να διαφωνησω παιδες. Θα ειναι αρχικα για τους κατοχους 831 και οχι για τους εχοντες τον 865.
Ρωτησα την υποστηριξη Nova και μου απαντησαν οτι ο 865 ακολουθει αλλα κανεις δεν ξερει ποτε.
Εγω εκανα μερικες ερωτησεις αλλα απαντηση δεν πηρα περαν του γενικου ' Θα ανακοινωθει ποτε μεσα απο τις σελιδες μας'
Δεν με ικανοποιει μια τετοια πολυ νμα πολυ γενικη απαντηση.
Επιτρεψτε μου να μεταφερω τι ρωτησα.
1. Ο 865 ηδη εχει VOD σημερα αλλα με κατεβασμα απο δορυφορο στο μερος του σκληρου δισκου που ελεγχει η Nova. Η νεα υπηρεσια θα ειναι συμπληρωματικη της υπαρχουσας η θα την αντικαταστησει τελειως μιας και αυτη ειναι αμειγως ip υπηρεσια καθοτι δεν μεσολαβει καθολου δισκος?
2. Ηδη ο 865 υπολειπεται του λογισμικου που εχει σημερα ο 831. Να υποθεσω οτι η νεα υπηρεσια VOD αν προστεθει και στον 865 προυποθετει οτι ο δεκτης θα υποστει δυο αναβαθμισεις? Μια για να ερθει στα ισα του με τον 831 και μια για να υποδεχτει την υπηρεσια VOD?
Επίσης εκανα μια παρατηρηση - παρακληση. Εαν και το ξαναλεω ενα αποφασισουν στο τεχνικο τμημα η υπαρχουσα push VOD υπηρεσια στον 865 να αντικατασταθει με την νεα ip VOD υπηρεσια θα παρακαλουσα να τροποποιησουν το λογισμικο ωστε να επιστρεψει - προστεθει το μερος του δισκου ( που σημερα ελεγχεται απο το push VOD) στο συνολικο διαθεσιμο ογκο για εγγραφες. Ετσι θα αυξηθει ο ογκος του δισκου μιας και ειναι απαραιτητος ειδικα αν γραφεις HD ταινιες. Ηδη εχω γραμμενες μερικες και εχω φτασει το 75% της χρησης.
Τελος αν αυτο δεν ειναι δυνατον και θα παραμεινουν και οι δυο version του VOD να δοθει η δυνατοτητα στον 865 να γραφει και σε εξωτερικο σκληρο δισκο και το που θα γινεται η εγγραφη δηλαδη στον εσωτερικο η εξωτερικο να ελεγχεται απο το χρηστη.
Συμπερασματικα απο οτι καταλαβα η επιχειρηση αναβαθμιση του 865 θα καθυστερησει πολυ και υποπτευομαι πολυ μετα το περας της αναβαθμισης του 831.
Ελπιζω να διαψευστω....

Last edited by a moderator:

1. Ο 865 ηδη εχει VOD σημερα αλλα με κατεβασμα απο δορυφορο στο μερος του σκληρου δισκου που ελεγχει η Nova. Η νεα υπηρεσια θα ειναι συμπληρωματικη της υπαρχουσας η θα την αντικαταστησει τελειως μιας και αυτη ειναι αμειγως ip υπηρεσια καθοτι δεν μεσολαβει καθολου δισκος?

Θα μπορουσα να το ψαξω , αλλα για λογους..ευκολιας θα ρωτησω εδω .Εσεις με αυτη την υπηρεσια πληρωνετε ενα ποσο το μηνα, ενοικιαζετε την ταινια,η ειναι free το 'κατεβασμα' και ουσιαστικα το πληρωνεις με την ακριβοτερη τμη του 865 ?
Παντως εγω (σαν κατοχος 831) , επικροτω φυσικα την δωρεαν υπηρεσια, θα ηθελα να υπαρχει η δυνατοτητα επιλογης.Θελεις να δεις μια ταινια on the fly ? Δωρεαν.Θελεις , για το α β λογο να την αποθηκευσεις σε σκληρο σκληρο ? Tην ενοικιαζεις.

Θα μπορουσα να το ψαξω , αλλα για λογους..ευκολιας θα ρωτησω εδω .Εσεις με αυτη την υπηρεσια πληρωνετε ενα ποσο το μηνα, ενοικιαζετε την ταινια,η ειναι free το 'κατεβασμα' και ουσιαστικα το πληρωνεις με την ακριβοτερη τμη του 865 ?
Παντως εγω (σαν κατοχος 831) , επικροτω φυσικα την δωρεαν υπηρεσια, θα ηθελα να υπαρχει η δυνατοτητα επιλογης.Θελεις να δεις μια ταινια on the fly ? Δωρεαν.Θελεις , για το α β λογο να την αποθηκευσεις σε σκληρο σκληρο ? Tην ενοικιαζεις.

Εγω πληρωνω πακετο ταινιων σε προσφορα 25 ευρω. Στο VOD κατεβαινουν ταινιες στο μερος του δισκου που δεν ελεγχω εγω. Αν θελω τις βλεπω αν παλι δεν θελω απλα δεν τις βλεπω. Βλεπω αυτες που εχω γραψει μονος μου. Οχι δεν πληρωνω τιποτα εξτρα και δεν εξαρταται απο το οτι ο 865 ειναι ακριβοτερος.

Η υπηρεσία των 865 κακώς αποκαλείται VOD. Είναι μία υπηρεσία push που περιλαμβάνει 20-30 τίτλους max τον μήνα - και ίσως λέω και πολλά - που αν δε τους δεις μέσα σε αυτό το μήνα, χάθηκαν. Δεν είναι συγκρίσιμες οι δύο υπηρεσίες.

Θα κάνω μια πρόβλεψη.Αργά ή γρήγορα θα προτείνουν στους κατόχους 865 αντικατάσταση με τον νέο 831(δε θυμάμαι μοντελο) και θα προτρεψουν σε σύνδεση με εξωτερικό δίσκο.Προφανώς και κάποιος θα μπορεί να αρνηθεί άλλα θα μείνει με το παλιο ui και χωρίς το νεο on demand.

Ο 865 έχει δύο tuner. Νομίζω πάντα θα υπάρχει μοντέλο που να υποστηρίζει το πλήρως pvr.

δεν προκειται να συμβει αυτο
αλλες οι δυνατοτητες του 865

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

να ρωτήσω ,παρατηρώ ότι ο 865 έχει χειρότερη εικόνα από τον 831 είναι θέμα software η του δέκτη ?

πρεπει να τον αναβαθμισουν ομως εκτος και αν σκοπευουν να βγαλουν καινουριο αλλα κατι πρεπει να γινει

Υπαρχουν τρια ενδεχομενα: αναβαθμιζεται ο 865 για να υποστηριζει τους αναβαθμισμενους 831 και 3001 (ρεαλιστικό), ή δημιουργει δυο σετ 831 (με και χωρις την τελευταια αναβαθμιση για συνδεση στον 865 αντιστοιχα-λιγοτερο ρεαλιστικό αλλα όχι και απιθανο), ή αντικαθιστα τους 865 (απιθανο).

Η πληροφορίες που έχουμε είναι ότι θα αναβαθμιστούν και 865 αλλά αφού τελειώσουν με τους 831 και 3001. Για τον νέο δέκτη δεν είναι απίθανο να συμβεί αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αυτόματα θα καταργήσει τον 865 αφού και από το παράδειγμα τον απλών δεκτών 831 και 3001 που είναι ο νέος παρατηρούμε συνύπαρξη.

Η αλήθεια είναι ότι ότι υπηρεσίες έχουν βάλει στους απλούς δέκτες ήδη υπάρχουν στους 865. Δηλαδή το rec και το vod. Απλά το νέο vod είναι κλασεις ανώτερο.

Δε νομιζω να νοιαζονται για τις υπηρεσιες. Τo multiview που τους καιει.