Novabox+ Pace 865 HD PVR

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

@arva: υποθέτω πώς ρωτάς εμένα. ναι, με το 'μάτι' εννοώ το lnb. και είναι τετραπλό, από το οποίο κατεβαίνουν 4 καλώδια (multiview, άρα 2 καλώδια σε κάθε αποκωδικοποιητή).

Όταν λες 4πλο LNB τι εννοείς; Quad LNB ή quattro LNB;

Απάντηση: Nova HD PVR

πέρα από το γεγονός ότι το καλώδιο έχει σκάσει σε κάποια σημεία (το έχει φάει ο ήλιος) και φαίνεται εσωτερικά το σύρμα, κάτι που υπήρχε όμως ακόμα και όταν όλα λειτουργούσαν κανονικά.
Το καλώδιο θέλει απαραίτητως αλλαγή.

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Αν κατάλαβα καλά, έχεις 2 καλώδια, στο 1ο tuner έχεις σήμα, στο 2ο όχι. Αν βάλεις το καλώδιο του tuner 1, στην είσοδο του tuner 2, έχει σήμα το tuner 2; Αν ναι, μην πας τον δέκτη για έλεγχο, έχει πρόβλημα το καλώδιο. Αν δεν έχει σήμα το 2ο tuner, κάτι συμβαίνει με τον δέκτη.

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Εννοεί,φαντάζομαι,quad.

Εμένα καμιά φορά η φαντασία μου οργιάζει με αυτά που έχω δει κατά καιρούς!!!

Θα μου πεις πως δουλεύει ο 2ος δέκτης...

@kostisy: Είπες ότι έχει 4πλο LNB για να τροφοδοτήσεις 2 δέκτες. Είναι και οι δύο 865 ή ο ένας 831; Αν ο ένας είναι 831, Πρέπει να σου περισσεύει μία θέση στο LNB. Αρχικά δοκίμασε να σκατζάρεις τα καλώδια πίσω από τον δέκτη. Αν το πρόβλημα μεταφερθεί στο 1ο tuner και δεν έχεις καθόλου σήμα στον δέκτη τότε το πρόβλημα είναι ή στο καλώδιο ή στο LNB. Δοκίμασε να βάλεις τη προβληματική γραμμή στην έξοδο του LNB που περισσεύει. Αν πάλι το πρόβλημα συνεχίζει φταίει το καλώδιο.

Ο 865 δεν υπαρχει σε 10 καταστήματα forthnet που πηγα και στα κεντικα δεν εχουν αποθεμα.Κατι μου λεει ότι παει για αποσυρση λιαν συντομως.Το θεμα είναι τι πολιτικη χρεωσης θα ακολουθηθεί γιατι μεχρι τωρα με 49,99 επαιρνεσ τον 865 με πληρωμη του μηνιαιου λογαριαμσου με παγια στην πιστωτικη καρτα.

Last edited by a moderator:

Χονδρική Εκμίσθωση Γραμμών.
Επειδή προφανώς,δεν υπάρχει διαθεσιμότητα των υπηρεσιών της Forthnet από δικό της δίκτυο στην περιοχή του φίλου,
η Forthnet του τις προσφέρει μέσω ΧΕΓ.Και σε αυτή την περίπτωση,ο 865 κόστισε στον φίλο 150 ευρώ.

Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Θα υπάρξει κάποιου είδους αναβαθμιση και για τους pvr δεκτές και τι θα περιλαμβάνει η αναβαθμιση πχ μπορει να δουμε αλλαγη στα γραφικά βελτίωση στη on demand υπηρεσία η κατι αλλο

Καλησπερα, εχει ακουστει τιποτα για την αναβαθμιση του fimware και στον PVR δεκτη τελικα; ελεγαν αρχες 16

Καλημέρα, είμαι συνδρομητής nova 3play και έχω τον απλό αποκωδικοποιητή Novabox και σκέφτομαι να αγοράσω τον Novabox+ με το PVR για να γράφω κάποια προγράμματα που θέλω. Γνωρίζει κανείς πόσο θα μου κοστίσει; Ίσως εαν επιστρέψω τον παλιό να μου δώσουν πιο φθηνά τον καινούριο; Πρέπει να πληρώσω και για εγκατάσταση;

Καλημέρα, είμαι συνδρομητής nova 3play και έχω τον απλό αποκωδικοποιητή Novabox και σκέφτομαι να αγοράσω τον Novabox+ με το PVR για να γράφω κάποια προγράμματα που θέλω. Γνωρίζει κανείς πόσο θα μου κοστίσει; Ίσως εαν επιστρέψω τον παλιό να μου δώσουν πιο φθηνά τον καινούριο; Πρέπει να πληρώσω και για εγκατάσταση;

Αν δεν σε ενδιαφερει να γραφεις ενα προγραμμα την ωρα που παρακολουθεις καποιο αλλο, μπορεις πλεον να κανεις εγγραφες και με τον απλο Novabox, σε εξωτερικο σκληρο δισκο.

Χθες το απογευμα, χωρις να κανει εγγραφη ή αναπαραγωγη, ξαφνικά ριχνει μια επανεκκινηση με τον γνωστό ηχο της απογοητευσης και του αποτομου τερματισμού απο τον σκληρό όταν τραβας το ρευμα ενω γυρίζει. Την καταευχαριστηθηκα! Αναψε παλι για 2-3 λεπτα, εσβησε και εκτοτε αγνοειται η τυχη/μοιρα του.. Δοκιμασα με το τροφοδοτικό του 831, παει μεχρι το "2002" μηνυμα της εκκινησης και σταματα εκει.. Κανεις με κατι παρομοιο; Όποιος πει πηγαινε τον στο σερβις θα τα ακουσει! :p:p

Δοκίμασε μια επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις .

Sent from my iPhone using Tapatalk