Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Η πληροφορίες που έχουμε είναι ότι θα αναβαθμιστούν και 865 αλλά αφού τελειώσουν με τους 831 και 3001. Για τον νέο δέκτη δεν είναι απίθανο να συμβεί αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αυτόματα θα καταργήσει τον 865 αφού και από το παράδειγμα τον απλών δεκτών 831 και 3001 που είναι ο νέος παρατηρούμε συνύπαρξη.
Νεότερη πληροφόρηση που έχουμε μας λέει οτι μέχρι τέλος Ιουλίου θα ξεκινήσει και η αναβάθμιση στους Novabox+. Αυτό επιβεβαιώνει αυτό που είχα γράψει πιο πάνω οτι μόλις μπει σε σειρά η αναβάθμιση στους Novabox θα πάρουν την αναβάθμιση και η Novabox+. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

Πολύ καλά νέα. Γιατί αυτό το on demand που είχες τώρα είναι απαράδεκτο

Κερνάω νερό όλο το μαγαζί
Όσα θέλετε παιδια
Μα με τι λογική θα αφήσουν χωρίς τον 865

αντε τωρα ησυχασαμε!
μπορεις να πας για μπανια ηρεμος:ADFADF1:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

προσεχε τις selfie

Στο ξαναπα, λυσσαξες! Αντε να χασουμε και απο αυτον τη λιστα με τα αγαπημενα και τις τοπικες ρυθμισεις ωρας, να δουμε μετα ποιος αντεχει τη γκρινια στο σπιτι!

Θα ήταν κάπως άκομψο να δώσουν στον πιο "φτηνό δέκτη" αυτή την λειτουργία και σε κάποιον που έχει πληρώσει έξτρα χρήματα για να αποκτήσει τον 865 να μην δωθεί τίποτα. Και άντε καλά για παράδειγμα στην δική μου περίπτωση όπου είχα τον 831 και βάζοντας multiview επέλεξα ο νέος δέκτης να είναι ο 865. Σε περίπτωση που κάποιος έχει μόνο τον 865 τι γίνεται;
Νομίζω οτι τελικά θα γίνει αυτό που λέει ο cmoustakas και θα αναβαθμιστεί και ο PVR.

Last edited by a moderator:

Θα ήταν κάπως άκομψο να δώσουν στον πιο "φτηνό δέκτη" αυτή την λειτουργία και σε κάποιον που έχει πληρώσει έξτρα χρήματα για να αποκτήσει τον 865 να μην δωθεί τίποτα. Και άντε καλά για παράδειγμα στην δική μου περίπτωση όπου είχα τον 831 και βάζοντας multiview επέλεξα ο νέος δέκτης να είναι ο 865. Σε περίπτωση που κάποιος έχει μόνο τον 865 τι γίνεται;
Νομίζω οτι τελικά θα γίνει αυτό που λέει ο cmoustakas και θα αναβαθμιστεί και ο PVR.

Και η δική μου ερώτηση σε αυτό το ύφος κυμάνθηκε και μου είπε πως αυτό γίνεται για να υπάρχει ένας δέκτης αναφοράς στο παλιο περιβάλλον για αυτούς που δεν γνωρίζουν σχετικά με ethernet και νέα καλώδια ώστε να παραμείνει ενεργή η κλασική υπηρεσία ondemand μέσω δορυφορου. Γιατι στην ερώτηση αν θα σταματήσει η υπηρεσία όπως δίνεται μέχρι τώρα στους 865 ήταν κάθετος και μου είπε πως δεν υπάρχει τετοια περίπτωση να σταματήσει. Θα συνεχίσει κανονικά με το παλιο μενού.

Το on demand στον 865 είναι απαράδεκτο. Όλο κολλάει. Επίσης πρέπει να υπάρχει και pvr με δύο tuners. To pvr του 831 και 3001 είναι λίγο κουτσο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Moustaka θέλω update με τις πληροφορίες σου!

Φιλε sakels εγώ τελικά την πάλεψα με το κουτσο του 3001. Οπως ξαναειπα είχα τον 865 και μετα απο 3 δεκτες μεσα σε ενα τριμηνο που αλλαξα λογω θεματων που είχε ο σκληρός δισκος και στους 3, πέρασα στην λύση του 3001 και ησυχασα με το 1ΤΒ. Ποτε δεν χρειάστηκε ακομα και στο 865 να γράψω και να βλέπω ταυτόχρονα άλλο καναλι στην ΝΟΒΑ. Συνήθως γράφω σειρές απο αντεννα στο επιγειο και βλέπω αθλητικά ή ζαππινγκ στο μπουκετο της ΝΟΒΑ. Οτι ταινίες γράφω τις γράφω αργά που κοιμάμαι ή λειπω άρα το tuner στο μπουκετο ΝΟΒΑ οταν ειναι κατειλημμενο ειμαι και εγώ εκτός. Γράφω όλα τα HD απο ταινίες πλέον χωρίς να νοιάζομαι για το αν τελειώνει ο δίσκος και φυσικά ειναι φανταστικός ο δέκτης, γρήγορος και με την νέα υπηρεσία όταν βγει, νομίζω πως ειμαι καλυμμένος σε όλα.

Moustaka θέλω update με τις πληροφορίες σου!

Ότι έχω πει μέχρι στιγμής ισχύει στο ακέραιο.

Επίσης μια νέα πληροφορία που μας έρχεται από το στρατόπεδο 865PVR και σας την μεταφέρουμε για πρώτη φορά και μέσα από το AVclub είναι ότι στους PVR επειδή δεν γίνεται να υπάρχουν ταυτόχρονα οι 2 On Demand υπηρεσίες (η «push μέσω δορυφόρου» και η «on demand μέσω internet») θα αφήσουν την επιλογή σε όποιον θέλει να κρατήσει το παλιό λογισμικό και άρα την υπηρεσία που τον εξυπηρετεί (πχ. αυτός που βρίσκεται σε περιοχή χωρίς internet, προφανώς προτιμάει να μείνει με το προηγούμενο λογισμικό).

Χμμ λιγο pointless μου φαινεται να ξεμεινουν συνδρομητες μςπαλιο λογισμικο και μια απαρχαιομενη ondemand υπηρεσια

Λογικα σε αυτους που ανα βαθμιστουν θαελευθερωθει και χωρος στον σκληρο

Δυο ερωτησεις

Η usb θα ειναι για εξτρα σκληρο;

Ξερουμε τιποτα γιατι αλλαγη της 11823; Απο οτι καταλαβαινω στους αναβαθμισμενους δεκτες δεν ειναι πλεον η βασικη συχνοτητα

zapper θα αναβαθμιστεί και ο 865.
Μα είναι δυνατών να σας πουν από το τηλ. πότε θα γίνει αναβάθμιση είτε του 831 είτε του 865.
Ούτε και αυτοί το γνωρίζουν. Το μαθαίνουν όταν πρέπει.
Έχετε λίγο υπομονή.

Χμμ λιγο pointless μου φαινεται να ξεμεινουν συνδρομητες μςπαλιο λογισμικο και μια απαρχαιομενη ondemand υπηρεσια

Δυο ερωτησεις

Ξερουμε τιποτα γιατι αλλαγη της 11823; Απο οτι καταλαβαινω στους αναβαθμισμενους δεκτες δεν ειναι πλεον η βασικη συχνοτητα

Ότι πληροφορίες έχουμε μέχρι στιγμής δόθηκαν για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι.

ας ειναι και ετσι...
αν κοψουν το vod μεσω δορυφόρου ελάχιστα (κα8ολου) θα μου λείψει...
Ας αναβαθμιστεί όμως για το VOD μεσω ιντερνετ αλλά και το διπλό tuner εγγραφή και θέαση σε αλλο κανάλι.

Απάντηση: Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Δυο ερωτησεις

Καθόλου pointless...

Ο λόγος που θα αφήσουν επιλογή αναβάθμισης, δεν είναι μόνο η περίπτωση να μην έχει κάποιος internet. Είναι και αυτός...
Στο ξαναπα, λυσσαξες! Αντε να χασουμε και απο αυτον τη λιστα με τα αγαπημενα και τις τοπικες ρυθμισεις ωρας, να δουμε μετα ποιος αντεχει τη γκρινια στο σπιτι!
Υπάρχουν αρκετοί, που για τους δικούς τους λόγους δεν αλλάζουν με τίποτα τις λίστες τους.

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Εννοώ ότι υπάρχουν κάποιοι που προτιμούν να μείνουν με το προηγούμενο μενού (αυτό που υπάρχει τώρα δηλαδή), για μην χάσουν τις λίστες τους. Αυτός είναι ο ένας λόγος...

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Δηλαδή δε θα αλλάζει η έκδοση λογισμικού για τη διατήρηση των λιστών με τα αγαπημένα; Τραβηγμένο ακούγεται.