Novabox+ Pace 865 HD PVR

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Η εγγραφή για προσωπική χρήση έχει κριθεί στα δικαστήρια (the "Betamax" case) και είναι δικαίωμά σου. Ο τρόπος που γράφει ο Pace 865 και άλλοι δέκτες αφαιρούν το δικαίωμα που έχεις στην εγγραφή. Γι' αυτό κι εγώ κάνω τις εγγραφές εκτός του Pace 865 όταν πρόκειται για κάτι που θέλω να το κρατήσω. Έχει κάθε δίκιο ο φίλος να διαμαρτύρεται και φυσικά και είναι "άδικο" αφού μέσω της τεχνολογίας μας αφαίρεσαν ένα δικαίωμα που κρίθηκε στα δικαστήρια ως fair use - δίκαιη χρήση.

Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Η εγγραφή για προσωπική χρήση έχει κριθεί στα δικαστήρια (the "Betamax" case) και είναι δικαίωμά σου. Ο τρόπος που γράφει ο Pace 865 και άλλοι δέκτες αφαιρούν το δικαίωμα που έχεις στην εγγραφή. Γι' αυτό κι εγώ κάνω τις εγγραφές εκτός του Pace 865 όταν πρόκειται για κάτι που θέλω να το κρατήσω. Έχει κάθε δίκιο ο φίλος να διαμαρτύρεται και φυσικά και είναι "άδικο" αφού μέσω της τεχνολογίας μας αφαίρεσαν ένα δικαίωμα που κρίθηκε στα δικαστήρια ως fair use - δίκαιη χρήση.

Bασικά με αυτή την λογική θα μπορούσα και γω με spotify να κάθομαι και να γραφώ εκατοντάδες album και να εχω μια τεράστια συλλογή με 6-7 ευρώ που πλήρωσα συνδρομή...
η με την nova να κάτσω με συνδρομή ενος μηνα να γράψω 200 ταινίες και όταν τελειώσουν να ξαναγίνω συνδρομητής...
Δε μου ακούγεται λογικό αυτό γιατι μετά οι εταιρίες θα κλείνανε.

Μια χαρά λογικό είναι και ακόμα κι αν κάνει ένας κατάχρηση (γιατί αυτό που περιγράφεις είναι η κατάχρηση και όχι η κανονική λειτουργία) δεν είναι δυνατόν να αφαιρείται η δυνατότητα από όλους εξ' αιτίας ενός. Ούτε έκλεισε καμιά εταιρεία τα χρόνια που οι εγγραφές στη Nova ήταν μη κρυπτογραφημένες. Ούτε θα κλείσει καμία άλλη πλατφόρμα που επιτρέπει μη κρυπτογραφημένες εγγραφές με CI μοντούλα.
Ούτε φυσικά μπορούν να μας αφαιρέσουν το δικαίωμα στην εγγραφή. Μπορεί να το αφαίρεσαν με τη χρήση των δικών τους δεκτών αλλά εμείς γράφουμε από το HDMI, είτε με USB DVB-T HDMI modulators είτε με κάρτες για PC κτλ κτλ. Οπότε το μόνο που καταφέρνουν είναι να ενοχλούν και να δυσανασχετούν τους πελάτες τους όπως ο φίλος παραπάνω. Αυτός που θέλει να γράψει τις 200 ταινίες που λες, ακόμα μπορεί να το κάνει, απλώς με άλλο εξοπλισμό.

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Εχεις ενα δικιο, αλλα απο την αλλη δε νομιζω τα studio να δινουν τα δικαιωματα τους στη νοβα αν δεν υπαρχουν τα συστηματα ασφαλειας που αυτα θελουν.
νομιζω περισσοτερο γι αυτο ειναι ετσι κλειστο το συστημα.

Σωστά, με τη διαφορά ότι ο άνθρωπος δεν έγραψε το Χ/Υ blockbuster αλλά κάποιες συνεντεύξεις! Μπορεί και από ελεύθερο κανάλι να ήταν! Συνεπώς θα μπορούσε η Nova να έχει την κρυπτογραφημένη εγγραφή μόνο σε συγκεκριμένα προγράμματα και όχι οπουδήποτε.

Εδώ και μέρες έχω πρόβλημα με το mtv Live hd. Μου βγάζει το μήνυμα ελέγξτε το καλώδιο σήματος αν είναι συνδεδεμένο στο δέκτη...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

κανε νεα σαρωση. αλλαξε αυτος ο transponder χαρακτηριστικα πριν λιγες μερες και θες επανασυντονισμο

Καλησπερα!
Λοιπον σημερα το πρωι ο αποκ μου εμφανιζει τις 4 παυλες κ κανανενα μνμ στην τιβι εκανα επανεκινηση, ρισετ, το αφαιρεσα απο την μπριζα, εκανα σαρωση δικτυου κ παλι τπτ συνεχιζει ετσι. Πηρα τηλ κ ο τεχνικος μου ειπε οτι εινα μαλλον προβλημα του αποκ. και οτι πρεπει να το παω σε καταστημα φορθνετ για να το δει τεχνικος. εχει συμβει σε καποιον αλλον? εαν χρειαστει αντικατασταση (εχει περασει η εγγυηση τον εχω απο τοτε που κυκλοφορησε) ειχα διαβασει καπου εδω στο φορουμ αλλα δεν θυμαμαι σε πιο νημα οτι αν πληρωνεισ με παγια εντολη καθε μηνα τον λογαριασμο στην πιστωτικη καρτα στον αλλαζουν χωρις χρεωση ισχυει αυτο γιατι πληρωνω παντα με καρτα τον λογαριασμο. Αν οχι εχετε καθολυ ιδεα ποσο κοστιζει ενας καινουργιος?
Ευχαριστω πολυ.

Τι θα γινει ρε παιδες? Θα το αναβαθμισουν το ρημαδι? Εχουν τελειως χεσμενο το μηχανημα. Πρωτη μου φορα βλεπω να σερνεται τοσο καιρο ενα θεμα. O sky αναβαθμιζει τα κουτια του 2 φορες το χρονο ολη τη σειρα των boxes εκτος τα πολυ παλια και εχει χρονοδιαγραμμα για το ποτε θα γινει το καθε κουτι με βαση τον κψδικο και σειριακο του νουμερο. Ημαρτον δηλαδη με τουτους που μπλεξαμε. Ρωταω και δεν παιρνω απαντηση πριν της κλασσικης. Θα σας ενημερψσουμε οταν ειναι. Ρωταω ξανα μεσα στον αιωνα? Δεν απανταει. Ξναρωταω θα μπόρω να συνδεσψ εξωτερικο δισκο και να επιλεγω σε ποιον θα γραφω? Εσωτερικο η εξωτερεικο? Θα κρατησετε το Push video on demand η/και θα δουλευει παραλληλα το νεο ondemand μεσω ethernet? Αν απαντησε σε σας απαντησε και σε μενα. Λες και τη ρωτησα τι καυσιμο θα χρησιμοποιησω για να παω στο Δια με επιστροφη.

το push video on demand καλυτερα να μην το κρατησουν η αν το αφησουν για συνδρομητες μονο TV. Ηδη δεν λειτουργει σωστα και εχουμε κουραστει να κανουμε επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις , στο τελος θα τον ξετιναξουμε τον δεκτη

Ηταν στραβο το κλιμα, το εφαγε και ο γαιδαρος.. Ο δεκτης επεσε θυμα της γενικης καθαριοτητας και ο απολογισμος ειναι μαλλον ενας χτυπημενος σκληρος (κανει θορυβους και η αναπαραγωγη εγγραφων ειναι προβληματικη). Εχει δοκιμασει κανεις να τον αντικαταστησει;

το push video on demand καλυτερα να μην το κρατησουν η αν το αφησουν για συνδρομητες μονο TV. Ηδη δεν λειτουργει σωστα και εχουμε κουραστει να κανουμε επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις , στο τελος θα τον ξετιναξουμε τον δεκτη

Και εκει στη νοβα πιστευουν ακομα οτι λειτουργει απροβληματιστα. Υπνοοοςςς

Εδω και αρκετες ημερες ο NOVA Pace 865 δεν κανει τις εγγραφες στην playlist αλλα παει και τις βαζει στις μελλοντικες εγγραφες, διχως αυτη να αποτελει μελλοντικη αλλα εγγραφη του προγραμμματος που βλεπω εκεινη την ωρα! Οταν παταω πανω στο περιεχομενο για να παιξει φυσικα και δεν αναπαραγεται καθως επισης εμφανιζει ενα κιτρινο τριγωνακι με την ενδειξη ''χαθηκε η εγγραφη''. Εχω κανει και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα...
Τι να συμβαινει αραγε?

Εδω και αρκετες ημερες ο NOVA Pace 865 δεν κανει τις εγγραφες στην playlist αλλα παει και τις βαζει στις μελλοντικες εγγραφες, διχως αυτη να αποτελει μελλοντικη αλλα εγγραφη του προγραμμματος που βλεπω εκεινη την ωρα! Οταν παταω πανω στο περιεχομενο για να παιξει φυσικα και δεν αναπαραγεται καθως επισης εμφανιζει ενα κιτρινο τριγωνακι με την ενδειξη ''χαθηκε η εγγραφη''. Εχω κανει και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα...
Τι να συμβαινει αραγε?

Καλημερα, και εμενα την πεμπτη τα μεσανυχτα προς παρασκευη εβαλα να γραψει το West world δεν εγινε τιποτα και μαλιστα ο αποκωδικοποιητης εκανε αρκετη ωρα να "ανοιξει" τα καναλια. Στις μελλοντικες εγγραφες εμφανιστηκε σαν αποτυχημενη εγγραφη. Χτες παντως το βραδυ που δοκιμασα ξανα το εγραψε.

Δεν το σκέφτηκα να σου πω την αλήθεια

Τώρα έχασες την ευκαιρία!!! Επόμενη ενημέρωση για την αναβάθμιση του 865 στην κοπή της πίτας τον Ιανουάριο του 2017 αν δεν έχει ωστόσο γίνει μέχρι τότε. :ernaehrung004: