Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Κάνε υπομονή.

μηπως να ρωτησει απ εδω το φορουμ πιο οργανωμενα μπας και μαθουμε τπτ? εεεε κ. προεδρε?

Οσοι εχουν προβλημα με τον σκληρο δισκο, μπορουν να τον αντικαταστησουν, κανοντας clone τον παλιο σε εναν νεο, ιδιας χωριτικοτητας.
Η διαδικασια ειναι πολυ ευκολη κι απλη, ομως να τονισω οτι δεν την εχω δοκιμασει καθως δεν εχω στην κατοχη μου δεκτη PVR.

Μπορω να συνθεσω ενα tutorial αν υπαρχει ενδιαφερον απο καποιους να το δοκιμασουν.

Καλησπέρα,

Αν είχατε την δυνατότητα να επιλέξεται ανάμεσα σε κανουριο 865 και καινούριο 3001 ποιον θα επιλέγατε? Ποιος είναι καλύτερος γενικά?

Ευχαριστώ.

Edit: σωστό μοντέλο.

Εγώ τον 865 γιατί θέλω να γράφει πολλές φορές παράλληλο πρόγραμμα.

Αν δε σε ενδιαφέρει αυτό πάρε τον 3001 είναι γρήγορος και έχει Internet on demand

Δεν νομίζω να χρησιμοποιήσω ποτέ την παράλληλη εγγραφή άρα πάω για 3001. Από ότι βλέπω έχει και ψηφιακό δέκτη. Ευχαριστώ για την απάντηση

Γενικά δεν υπαρχει σωστός δεκτης. Ολα οσα εχει ο 3001, μπορει να τα αποκτήσει ο 865 (με μονη εξαιρεση το εξωτερικό dvb-t). Το αντίθετο δεν ισχύει (πραγματικό pvr, εσωτερικός δισκος, modulator, συνδεσιμότητα βιντεο/ηχου). Γενικά αν και κοντά στο end of life, περιμένουμε καποια αναβαθμιση του, η οποια εικάζω πως θα ερθει κοντα χρονικά μαζί με την ελευση του νεου pvr, όπως εγινε και με τους 831/3001.

Το οποίο θα γίνει το καλοκαίρι καθώς ο νέος pvr είναι σε δοκιμές...

Σας ευχαριστώ για τισ απαντήσεις. Θα περιμένω μέχρι το φθινόπωρο για να προλάβω τις αλλαγές.

τωρα αυτο που γινεται με το got boxset στους απλους συνδρομητες ειναι μεγαλη αδικια για τους pvr. ελεος

Όσοι πληρώσαμε για να αγοράσουμε δέκτη πιαστήκαμε χοντρά κορόιδα τελικά. Πρατημένος στο έλεος του Θεού ο δέκτης.

Και εγω έδωσα 150 να τον αγοράσω και κάθεται 3 χρονια μεσα στο ντουλάπι.

Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Μια χαρα δεκτης ειναι ο 865
Δεν μετανοιωσα καθολου για την αγορα του

Του έχει βγάλει τα μάτια η κόρη μου, γράψε σβήσε κλπ, δεν έχει πει κεφάλι. Τα έβγαλε τα λεφτά του.
Τώρα αν τρώει και κάποια κολλήματα, ε δεν είναι και ο μοναδικός δέκτης που το κάνει.

Σε σχέση με τον 831 ναι μούφα ας ελπίσουμε να αλλάξει αυτό στο μέλλον .

Sent from my iPhone using Tapatalk