Novabox+ Pace 865 HD PVR

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Ενα δικιο το εχεις winlink , δεν μπορω να πω!!!
Thanks Δημητρη για την απαντηση!!

Εγώ πάντως νομίζω ότι έχει να κάνει με την ιδέα ότι όλοι οι pvr να έχουν ίδιο λογισμικό. Το ίδιο έγινε και με τους απλούς δεκτές

Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Ρε παιδιά 2 ερωτήσεις: πως μπορώ να πάρω το 865 δεκτή η έστω τον 3001? Τώρα έχω τον 831. Και 2) ο 865 για να δεις on demand πάλι χρειάζεσαι σύνδεση internet? Γιατί στο site λέει on demand στα χαρακτηριστικά του αλλά δεν αναφέρει για σύνδεση στο internet

Με τον ίδιο τρόπο που την εβαλες... Πατάς επάνω στη σειρά, με το σύμβολο της υπενθύμισης δύο φορές για να φύγει

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε ευχαριστώ πολύ. Απλά έπρεπε να ξαναβρώ τη σειρά που είχα προγραμματίσει.

Στάλθηκε από το Lenovo YB1-X90L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

κανα νεο με τους Pvr?

καποιοι ειχαν πει οτι πλησιαζε πολυ??
Σίγουρα πλησιάζει....
Αν κρίνω από το γεγονός ότι αντί να μου αλλάξουν εμένα τον 865 με το νέο PVR 5001 που για ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά έβγαλε πρόβλημα στο multiview, μου ενεργοποίησαν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ θέαση στο master και στο slave προκειμένου να γλυτώσουν την αλλαγή δέκτη (που θα έπρεπε λόγω auto pay να είναι ΔΩΡΕΑΝ για μένα), τι άλλο να συμπεράνω;
Τι λέτε?
Θα έπρεπε να έχω παράπονο που βλέπω και στους δύο δέκτες, έστω και αν η επικοινωνία μεταξύ τους ΔΕΝ αποκαταστάθηκε και δεν λειτουργούν σαν master-slave, ή να πάω στο κυτίο παραπόνων και να καταγγείλω το ότι με εξαπάτησαν ουσιαστικά ως πελάτη με το να μην μου αντικαταστήσουν ως όφειλαν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τον 865 με τον 5001;
Υπάρχει βίντεο στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, που αποδεικνύει των λόγων μου το αληθές και παρακαλώ για τις συμβουλές των μελών του φόρουμ για το πώς θα πρέπει από δω και πέρα να χειριστώ το ζήτημα - είτε δημόσια, είτε με πμ
Σας ευχαριστώ πολύ.

αναβάθμιση υπάρχει αλλά είναι ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο.οπότε θα κάνουμε λίγο υπομονή οσοι έχουμε το δέκτη

αναβάθμιση υπάρχει αλλά είναι ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο.οπότε θα κάνουμε λίγο υπομονή οσοι έχουμε το δέκτη
Όσοι τον έχουν και λειτουργεί κανονικά, ναι, οι υπόλοιποι;

Ή αν ανακαλύψουν ότι η "λύση" που "δόθηκε" στο πρόβλημα του δέκτη δεν είναι παρά τσιρότο, τιμωρούνται χάνοντάς την ...

Πρόταση για αντικατάσταση προβληματικού 865 με απλό 3001 αντί με 5001;
Ή αλλιώς πλήρωσε κορόιδο εκτος απο το powerline ΚΑΙ για σκληρό δίσκο αν θέλεις και εγγραφές! Δηλαδή δέκτη PVR που τον πλήρωσες και πρέπει λόγω του autoplay να στον αντικαταστήσουν ΔΩΡΕΑΝ, να στον αλλάξουν ΟΧΙ με αντίστοιχο αλλά υποδαιέστερο μοντέλο...
Κι ενώ έχει προηγηθεί όλη αυτή η κοροϊδία!
Ζήτησα ή τον 5001 ή στη χειρότερη περίπτωση να μου δοθεί ανεπίσημα η αναβάθμιση που δοκιμάζεται στον 865 για να κουμπώσω τους δέκτες μέσω ip...
Αντιπρότάση από το 11831 ή αυτό που σας είπα παραπάνω ή να μου αλλάξουν ΠΑΛΙ το καλώδιο RF ευτυχώς τώρα χωρίς χρέωση (αλλά με μερεμέτια στους τοίχους να με κυνηγάνε πασχαλιάτικα)...
Ντροπή!

Εν τω μεταξύ, στο δέκτη ΔΕΝ εμφανίζονται τα ESP1 & ESP2 (sd)
Ούτε μετα από συντονισμό του δέκτη στο France 24...Έχω κάνει 4 φορές επαναφορά εργοστασιακών από χτες ...
Κατά τα άλλα μας φταίει το καλώδιο!

Ρε παιδια εχω τον pvr 865 και στις πληροφοριες καθε καναλιου οταν αλαζει το προγραμμα οι πληροφοριες δεν αλαζουν!δηλαδη δειχνει τις πληροφοριες του προηγούμενου προγράμματος. Ξερει κανενας κατι;;

Σου προτείνω και εδώ όπως και στο αλλο νήμα την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, διορθώνει τα περισσότερα προβλήματα.

Ευχαριστω!φαντασου εχω και τους δυο και οι δυο κολανε!το τηλεκοντρόλ του 3001 κανει για τον 865;φανταζομαι πως οχι

Έχει κανένας άλλος πρόβλημα μη λήψης των sd Eurosport 1ΚΑΙ 2 ;
Δεν εμφανίζονται με τίποτα
"Βγάλε το δέκτη από το ρεύμα και μετά κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" μου λέει ο τεχνικός ενώ το είχα ήδη κάνει!
"Τι να σου πω παλικάρι μου, δεν ξέρω! "
Έλεος!

Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Έχει κανένας άλλος πρόβλημα μη λήψης των sd Eurosport 1ΚΑΙ 2 ;
Δεν εμφανίζονται με τίποτα
"Βγάλε το δέκτη από το ρεύμα και μετά κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" μου λέει ο τεχνικός ενώ το είχα ήδη κάνει!
"Τι να σου πω παλικάρι μου, δεν ξέρω! "
Έλεος!

Βγάλε το dtt dongle και θα τα βρει μια χαρά.

αυτος ο Pace 5001 που μας εχει δωσει η nova,ποιο ειναι το μοντελο του?
γιατι δεν το βρισκω πουθενα για να το καταχωρισω στο τηλεχειριστηριο της logitech...!!