Novabox+ Pace 865 HD PVR

Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Κι εγώ δεν τον βρίσκω αλλά εμένα αρνούνται να μου τον δώσουν!
Αφου σου τον έχει δώσει εσένα, σε καλύτερη θέση είσαι!
Σοβαρά τώρα, μήπως θέλει ενημέρωση η βάση δεδομένων του logitech με κάποιον τρόπο;

Re: Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Κι εγώ δεν τον βρίσκω αλλά εμένα αρνούνται να μου τον δώσουν!
Αφου σου τον έχει δώσει εσένα, σε καλύτερη θέση είσαι!
Σοβαρά τώρα, μήπως θέλει ενημέρωση η βάση δεδομένων του logitech με κάποιον τρόπο;

οχι ρε συ.με το που ανοιγει το προγαμμα παιρνει ετσι κι`αλλιως ενημερωση.
εβαλα κατι Pace 5000,5001 που βρηκα αλλα δεν ακουει με τιποτε..!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Δες τα τελευταία ποστ μου στο παρόν νήμα, στο κυτίο παραπόνων και στο support και αν μπορείς να με βοηθήσεις, σ ευχαριστώ

αυτος ο Pace 5001 που μας εχει δωσει η nova,ποιο ειναι το μοντελο του?
γιατι δεν το βρισκω πουθενα για να το καταχωρισω στο τηλεχειριστηριο της logitech...!!

Σε μένα στο Logitech το έχω δηλώσει σαν Pace HD 831 για δοκίμασε το έτσι.

Νομίζω οτι 831, 3001, 5001 λόγο κοινού λογισμικού έχουν κοινό control. Τουλάχιστον απο οτι ξέρω του 3001 δουλεύει στο 831 σίγουρα, πιστεύω οτι θα παίζει κα στον 5001. Κάνε μια δοκιμή στο Logitech δεν χάνεις τίποτα.

Νομίζω οτι 831, 3001, 5001 λόγο κοινού λογισμικού έχουν κοινό control. Τουλάχιστον απο οτι ξέρω του 3001 δουλεύει στο 831 σίγουρα, πιστεύω οτι θα παίζει κα στον 5001. Κάνε μια δοκιμή στο Logitech δεν χάνεις τίποτα.

τα κοντρολ δεν παιζουν σιγουρα.θα το δοκιμασω παντως..

Το remote του 831 παίζει και στον 5001

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το remote του 831 παίζει και στον 5001

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

παιδια θα με τρελανετε..
το κοντρολ του 831 το εχω στα χερια μου και δεν παιζει με τον 5001.
μου το ειχε πει και ο τεχνικος της nova οταν μου αλλαξε τον δεκτη.
ο 5001 ειναι εντελως διαφορετικο μηχανημα απο τους 865 και 831 και ειναι λογικο να μην παιζουν με το ιδιο κοντρολ.
κατι λαθος κανετε.

Ο δεκτης αραει επανεκινησεις την ωρα της σαρωσης καναλιων τον εβγαλα απο το ρευμα αλλα τιποτα τι κανω

Ο δεκτης αραει επανεκινησεις την ωρα της σαρωσης καναλιων τον εβγαλα απο το ρευμα αλλα τιποτα τι κανω

βγαλτον απο το ρευμα κα ιαστον για λιγο.
εαν στο ξανακανει παραμασχαλα αυριο σε ενα Nova καταστημα με τεχνικο.
μαλλον ειναι στα τελευταια του...

Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Μου το έκανε και εμένα όταν ειχα. Κάνε μια επαναφορά ρυθμίσεων.

τελικα μου στειλανε ανακατασκευασμενο δεκτη και παλι καλα που ειχαν δηλαδη. Το εδω καταστημα δεν ειχε. Γιατι διακοψανε τους 865 απο την στιγμη που υπαρχει θεμα με το multiview και τον 5001? Γιατι εγω να εχω ανακατακευασμενο δεκτη? τους ζητησα τον 5001 και να κοψουν multiview και το συστημα δεν επετρεπε αλλαγη. Κατι πρεπει να πηγε πολυ στραβα με τους 865 παντως και γι αυτο επικρατει αυτο το μπαχαλο