Novabox+ Pace 865 HD PVR

Για να καταλάβω δηλαδή :
Αυτοί που σε αντικατάσταση προβληματικού 865 πήραν 5001 γιατί δεν πήραν ανακατασκευής 865;

Πελάτες πρώτης και δεύτερης και τρίτης κατηγορίας και ταχύτητας;

Last edited by a moderator:
Καλημέρα!

Κανένα νεώτερο από την αναβάθμιση του 865 ώστε το ondemand να παίζει μέσω ip?

Καλημέρα!

Κανένα νεώτερο από την αναβάθμιση του 865 ώστε το ondemand να παίζει μέσω ip?

Ημουνα νιος και γερασα! Ακουγεται σαν ανεκδοτο πλεον. Ασε που πρεπει να εισαι στο δικτυο τους αν θελεις να εχεις προσβαση σε IP on demand. Αν για παραδειγμα εχεις internet απο οποιαδηποτε αλλη υπηρεσια εκτος forthnet IP ondemand γιοκ! Εκτος κι αν το αλλαξαν που δεν το πιστευω.
Οταν δε βλεπω διαφημισεις και διαφημιζεται το ondemand με το νεο λογισμικο γινομαι τουρκος. Μας κοροιδευουν και μεσα στα μουτρα μας. Επρεπε στο banner που τρεχει να υπαρχει μυνημα με μεγαλα γραμματα μαλιστα. ´Εκτος του 865 που δεν υποστηριζεται!´

Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Ημουνα νιος και γερασα! Ακουγεται σαν ανεκδοτο πλεον. Ασε που πρεπει να εισαι στο δικτυο τους αν θελεις να εχεις προσβαση σε IP on demand. Αν για παραδειγμα εχεις internet απο οποιαδηποτε αλλη υπηρεσια εκτος forthnet IP ondemand γιοκ! Εκτος κι αν το αλλαξαν που δεν το πιστευω.
Οταν δε βλεπω διαφημισεις και διαφημιζεται το ondemand με το νεο λογισμικο γινομαι τουρκος. Μας κοροιδευουν και μεσα στα μουτρα μας. Επρεπε στο banner που τρεχει να υπαρχει μυνημα με μεγαλα γραμματα μαλιστα. ´Εκτος του 865 που δεν υποστηριζεται!´
Και εγω που εχω τον 865 ανενεργό μου στέλνουν Mail που μου διαφημίζουν το on demand. Με κοροϊδεύουν μεσα στα μούτρα μου.

παιδια ο ανακατασκευασμενος δεκτης μετα απο 2 βδομαδες χρησης μου κανει το εξης οταν κανω γρηγορο ζαπινγκ ο δεκτης κανει restart με την κλαικη ενδειξη db2 και μεχρι να ολοκληρωθει θελει κανα λεπτο το κανει σχεδον καθ φορα που κανω ζαπινγκ

Καλημέρα παιδιά, εχω και εγω απο το 2011 τον pvr 865 εδω και λίγο καιρό δεν βλεπει το δεύτερο lnb μετά απο reset το βλέπει και το ξαναχάνει μετά απο λίγες ώρες, το ondemand εννοείται ειναι άδειο, επίσης δεν εχει θέμα το καλώδιο γιατί το άλλαξα αλλά πάλι τα ίδια, εχω και ακομα ενα θέμα, ο δεκτης κανει πολλές φορές μέσα στην μέρα restart μόνος του, βγάζει 2==2 και κλέινει και επανέρχεται μετά απο 1 λεπτό. Σκοπέυω σήμερα να τον πάω σε ενα κατάστημα για να τον τσεκάρουν αν ειναι οκ. Να τον αντικαταστήσω με παλαιότερο; Εχω σπίτι τον 831HD ή να περιμένω για αναβάθμιση (θα βγει ποτέ ή ειναι ολα ενα κακοστημένο αστείο; )

Last edited:

παιδια ο ανακατασκευασμενος δεκτης μετα απο 2 βδομαδες χρησης μου κανει το εξης οταν κανω γρηγορο ζαπινγκ ο δεκτης κανει restart με την κλαικη ενδειξη db2 και μεχρι να ολοκληρωθει θελει κανα λεπτο το κανει σχεδον καθ φορα που κανω ζαπινγκ

Πώς είσαι σίγουρος ότι δεν σου έδωσαν τον ίδιο; Δεν κοροϊδεύω, μου φαίνεται πολύ παραπλήσιο με το προηγούμενο το νέο "κουσούρι"...

Καλημέρα παιδιά, εχω και εγω απο το 2011 τον pvr 865 εδω και λίγο καιρό μια δεν βλεπει το δεύτερο lnb μετά απο reset το βλέπει και το ξαναχάνει μετά απο λίγες ώρες, το ondemand εννοείται ειναι άδειο, επίσης δεν εχει θέμα το καλώδιο γιατί το άλλαξα αλλά πάλι τα ίδια, εχω και ακομα ενα θέμα, ο δεκτης κανει πολλές φορές μέσα στην μέρα restart μόνος του, βγάζει 2==2 και κλέινει και επανέρχεται μετά απο 1 λεπτό. Σκοπέυω σήμερα να τον πάω σε ενα κατάστημα για να τον τσεκάρουν αν ειναι οκ. Να τον αντικαταστήσω με παλαιότερο; Εχω σπίτι τον 831HD ή να περιμένω για αναβάθμιση (θα βγει ποτέ ή ειναι ολα ενα κακοστημένο αστείο;)

Αφού το ξέρεις το ποίημα...πήγαινέ τον στο service! Το πιο πιθανό είναι ότι θα σου πούν ότι είναι ΟΚ οπότε τρέχα και ψάξε να βρεις το δίκιο σου...
Πολλά τα θέματα τελευταία με το συγκεκριμένο...κάτι γίνεται!

Άρα τι προτείνεις να τον αφήσω και τον κάνω αλλαγή με τον 831HD με την ελπίδα οτι κάποτε θα βγάλουν αναβάθμιση στον 865? Έτσι όπως ειναι τωρα δεν μπορείς να δεις κάτι, κάνει συχνά restart και σου σπάει τα νεύρα.

Αφού το ξέρεις το ποίημα...πήγαινέ τον στο service! Το πιο πιθανό είναι ότι θα σου πούν ότι είναι ΟΚ οπότε τρέχα και ψάξε να βρεις το δίκιο σου...
Πολλά τα θέματα τελευταία με το συγκεκριμένο...κάτι γίνεται!

Άρα τι προτείνεις να τον αφήσω και τον κάνω αλλαγή με τον 831HD με την ελπίδα οτι κάποτε θα βγάλουν αναβάθμιση στον 865? Έτσι όπως ειναι τωρα δεν μπορείς να δεις κάτι, κάνει συχνά restart και σου σπάει τα νεύρα.

Το συγκεκριμένο δέκτη τον πήραμε νομίζω για συγκεκριμένους λόγους, κυριότερος των οποίων ήταν να μπορούμε να γράφουμε ένα κανάλι ενώ βλέπουμε ένα άλλο...
Το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν σου εγγυάται κανένας ότι θα το λύσει η αναβάθμιση. Εγώ είμαι υπέρ του να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας σαν καταναλωτές
Αν πλέον οι ανάγκες σου καλύπτονται με τον 831, εσύ το κρίνεις

Το συγκεκριμένο δέκτη τον πήραμε νομίζω για συγκεκριμένους λόγους, κυριότερος των οποίων ήταν να μπορούμε να γράφουμε ένα κανάλι ενώ βλέπουμε ένα άλλο...
Το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν σου εγγυάται κανένας ότι θα το λύσει η αναβάθμιση. Εγώ είμαι υπέρ του να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας σαν καταναλωτές
Αν πλέον οι ανάγκες σου καλύπτονται με τον 831, εσύ το κρίνεις

Δεν καλύπτομαι σε καμια περίπτωση, με καλυπτει μονο ο 5001 ώστε να εχω δυνατότητες όπως εγγραφή ενός καναλιού και παρακολούθηση ενός άλλου, time shift αλλά και οι υπόλοιπες διαδραστικές υπηρεσίες της Nova αλλα και ondemand μέσω internet, το θέμα ειναι τον δίνουν αυτον τον αποκωδικοποιητη έστω και αν τον πληρώσω; Και αν τον δίνουν ξέρουμε πως λειτουργεί ή θα γινω πειραματόζωο;

Οφείλεις να ξεκινήσεις by the book τότε... Στο service και αναλόγως με το αν τον βρουν προβληματικό, τον αλλάζουν ή όχι...το αν θα στον αλλάξουν με 865 ή με 5001, είναι ένα ερωτημα δυστυχώς χωρίς ξεκάθαρη απάντηση...
Εμένα εδώ και πάνω από 2 χρόνια, που δεν υπήρχε καν ο 5001, αρνούνται να μου τον αλλάξουν...Ελπίζω να τύχεις σε εντάξει ανθρώπους - και το σταματάω εδώ ...

Νεότερα απο το μέτωπο της αναβάθμισης ή της μαζικής κυκλοφορίας τον NovaBox+ 5001. Πήγα σήμερα τον αποκωδικοποιητή μου τον PVR 865+ για να τον δούνε καθώς εμφάνιζε προβλήματα με το lnb 2 αλλά και με τα συνεχόμενα restart του, αφού διαπίστωσαν πως όντως έχει πρόβλημα και χρίζει αντικατάστασης μου είπαν πως θα μου δώσουν τον NovaBox+ 5001 δωρεάν λόγω της πληρωμής τον λογαριασμών μου με πάγια εντολή με μόνη υποχρέωση την 12μηνη δέσμευση. Αν δεν είχα την πάγια εντολή θα μου τον έδιναν 89 με 12μηνη δέσμευση ή 130 χωρίς δέσμευση.
Στην ερώτηση μου γιατί δεν βγαίνει σε μαζική πώληση ο 5001 η απάντηση ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής, ειναι ακριβή παραγωγή και δεν συμφέρει καθώς οι περισσότεροι που έχουν τον pvr 865 θα τον ζητήσουν δωρεάν, και για να αποφύγει τέτοια προβλήματα τον δίνει μόνο ως αντικατάσταση του pvr 865. Eπίσης ο λόγος που δεν βγαίνει το λειτουργικό του 5001 σαν αναβάθμιση στον pvr 865 η απάντηση ήταν πως δεν ειναι συμβατό και πως σαν προσωπική του γνώμη απο όσα γνωρίζει δύσκολα θα βγει και αναβάθμιση ποτέ. Απλά σε νέους δίνουν τον 3001 και σε παλιούς που χαλάει ο pvr 865 θα δίνουν τον 5001.
Όπως καταλάβατε λοιπόν το θέμα ειναι καθαρά λόγω κόστους παραγωγής για την NOVA.

Last edited:
Δεν μπορεί να είναι μόνο αυτό. Καθώς για νέους συνδρομητές πάντα ο pvr ήταν με πληρωμή και πότε τελείως δωρεάν.

Το θέμα είναι ότι εδώ και δύο χρόνια δεν μπορεί να γίνει κάποιος νέος συνδρομητης pvr.

Επίσης δε νομίζω ότι και παλιά σου άλλαζαν δωρεάν τον δέκτη με νέο. Πάντα πλήρωνες.

Δεν μπορεί να είναι μόνο αυτό. Καθώς για νέους συνδρομητές πάντα ο pvr ήταν με πληρωμή και πότε τελείως δωρεάν.

Το θέμα είναι ότι εδώ και δύο χρόνια δεν μπορεί να γίνει κάποιος νέος συνδρομητης pvr.

Επίσης δε νομίζω ότι και παλιά σου άλλαζαν δωρεάν τον δέκτη με νέο. Πάντα πλήρωνες.

Είναι πολύ ακριβός στο κόστος παραγωγής του. Το θέμα ειναι πιο σύνθετο τώρα, καθώς ο κόσμος που πλήρωσε και αγόρασε τον pvr μετά την αναβάθμιση των δωρεάων αποκωδιοποιητών θεωρεί και πολύ σωστά τον εαυτό του ριγμένο, οποτε ειναι λογικό αν κυκλοφορήσει ο 5001 να τον ζητήσει δωρεάν, κάτι τέτοιο δεν συμφέρει την nova.

Καλά πριν 5 χρόνια τον αγοράσαμε. Δεν νομίζω πως μετά από τόσο καιρό να θεωρεί κάποιος ότι δεν έβγαλε τα λεφτά του. Εδώ ο ΟΤΕ 3 ευρώ το μήνα χρεώνει.
Με μια 24μηνη και 49 ευρω μπορούν να τον πλασάρουν

Σωστά και μάλλον κάτι τέτοιο περίπου θα γίνει με πάγια πληρωμή ή μέσω πιστωτικης

Δεν έβγαλε τα λεφτά του όχι ως προν την ποιότητα του και την αντοχή αλλά ως προς την παρεχόμενη υπηρεσία που σου προσφέρει, δημιουργώντας συνδρομητές 2 ταχυτήτων, οσοι δεν πλήρωσαν για αποκωδικοποιητή πήραν αναβάθμιση και ινερνετικό ondemand σε αντίθεση με όσους αγόρασαν ακριβά κιόλας το pvr αρκέστηκαν στον δορυφορικό ondemand που δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με το ιντερνετικό. Τέλος πάντων το θέμα ειναι οτι ο 5001 ειναι καλύτερος απο τον pvr 865, έχει μεγαλύτερο σκληρό δίσκο και ιντερνετικό ondemand, επιτρέπει την εγγραφή όχι μόνο του ζωντανού προγράμματος αλλά και τον προγραμματισμό, όπως και το pvr, και ειναι κρίμα που δεν βγαίνει σε μαζική παραγωγή να τον πάρει όποιος το επιθυμεί.