Καλημέρα!
Κανένα νεώτερο από την αναβάθμιση του 865 ώστε το ondemand να παίζει μέσω ip?
Και εγω που εχω τον 865 ανενεργό μου στέλνουν Mail που μου διαφημίζουν το on demand. Με κοροϊδεύουν μεσα στα μούτρα μου.Ημουνα νιος και γερασα! Ακουγεται σαν ανεκδοτο πλεον. Ασε που πρεπει να εισαι στο δικτυο τους αν θελεις να εχεις προσβαση σε IP on demand. Αν για παραδειγμα εχεις internet απο οποιαδηποτε αλλη υπηρεσια εκτος forthnet IP ondemand γιοκ! Εκτος κι αν το αλλαξαν που δεν το πιστευω.
Οταν δε βλεπω διαφημισεις και διαφημιζεται το ondemand με το νεο λογισμικο γινομαι τουρκος. Μας κοροιδευουν και μεσα στα μουτρα μας. Επρεπε στο banner που τρεχει να υπαρχει μυνημα με μεγαλα γραμματα μαλιστα. ´Εκτος του 865 που δεν υποστηριζεται!´
παιδια ο ανακατασκευασμενος δεκτης μετα απο 2 βδομαδες χρησης μου κανει το εξης οταν κανω γρηγορο ζαπινγκ ο δεκτης κανει restart με την κλαικη ενδειξη db2 και μεχρι να ολοκληρωθει θελει κανα λεπτο το κανει σχεδον καθ φορα που κανω ζαπινγκ
Καλημέρα παιδιά, εχω και εγω απο το 2011 τον pvr 865 εδω και λίγο καιρό μια δεν βλεπει το δεύτερο lnb μετά απο reset το βλέπει και το ξαναχάνει μετά απο λίγες ώρες, το ondemand εννοείται ειναι άδειο, επίσης δεν εχει θέμα το καλώδιο γιατί το άλλαξα αλλά πάλι τα ίδια, εχω και ακομα ενα θέμα, ο δεκτης κανει πολλές φορές μέσα στην μέρα restart μόνος του, βγάζει 2==2 και κλέινει και επανέρχεται μετά απο 1 λεπτό. Σκοπέυω σήμερα να τον πάω σε ενα κατάστημα για να τον τσεκάρουν αν ειναι οκ. Να τον αντικαταστήσω με παλαιότερο; Εχω σπίτι τον 831HD ή να περιμένω για αναβάθμιση (θα βγει ποτέ ή ειναι ολα ενα κακοστημένο αστείο![]()
Αφού το ξέρεις το ποίημα...πήγαινέ τον στο service! Το πιο πιθανό είναι ότι θα σου πούν ότι είναι ΟΚ οπότε τρέχα και ψάξε να βρεις το δίκιο σου...
Πολλά τα θέματα τελευταία με το συγκεκριμένο...κάτι γίνεται!
Άρα τι προτείνεις να τον αφήσω και τον κάνω αλλαγή με τον 831HD με την ελπίδα οτι κάποτε θα βγάλουν αναβάθμιση στον 865? Έτσι όπως ειναι τωρα δεν μπορείς να δεις κάτι, κάνει συχνά restart και σου σπάει τα νεύρα.
Το συγκεκριμένο δέκτη τον πήραμε νομίζω για συγκεκριμένους λόγους, κυριότερος των οποίων ήταν να μπορούμε να γράφουμε ένα κανάλι ενώ βλέπουμε ένα άλλο...
Το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν σου εγγυάται κανένας ότι θα το λύσει η αναβάθμιση. Εγώ είμαι υπέρ του να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας σαν καταναλωτές
Αν πλέον οι ανάγκες σου καλύπτονται με τον 831, εσύ το κρίνεις
Δεν μπορεί να είναι μόνο αυτό. Καθώς για νέους συνδρομητές πάντα ο pvr ήταν με πληρωμή και πότε τελείως δωρεάν.
Το θέμα είναι ότι εδώ και δύο χρόνια δεν μπορεί να γίνει κάποιος νέος συνδρομητης pvr.
Επίσης δε νομίζω ότι και παλιά σου άλλαζαν δωρεάν τον δέκτη με νέο. Πάντα πλήρωνες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.