Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Φτάσαμε στο σημείο να παρακαλάμε να χαλάσει ή να χαλάσουμε έναν απροβληματιστο δεκτή σαν τον 865(σε γενικές γραμμές)
Που πάμε ρε!!!! που λέγε και ο Αυλωνίτης
Αυτά διαβάζουν και στην νόβα και δεν τον δίνουν σε ευρεία κλιμακα

Re: Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Φτάσαμε στο σημείο να παρακαλάμε να χαλάσει ή να χαλάσουμε έναν απροβληματιστο δεκτή σαν τον 865(σε γενικές γραμμές)
Που πάμε ρε!!!! που λέγε και ο Αυλωνίτης
Αυτά διαβάζουν και στην νόβα και δεν τον δίνουν σε ευρεία κλιμακα
χαχα έχεςι κάποιος ηλεκτρονικός να μας προτείνει καμία μέθοδο να τον χαλάσουμε κ να πάει για αντικατάσταση? γιατι με δαύτους δν βγάζουμε ακρη...

Και μόνο ότι το ondemand κολλάει συνέχεια και αν δεν κανείς reset τον δεκτή εγώ το θεωρώ ότι δεν λειτουργεί.

παιδες βρηκα το φως μου ο 5001 ειναι σφαιρα. Μου δινει καλυτερα νουμερα στο σημα απ οτι ο 865 απλα μου δινει παραπανω ισχυ απ οτι ποιοτητα σηματος ενω ο 865 εδινε περισσοτερη ποιοτητα απ οτι ποσοτητα δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο. Για παραδειγμα στο novasports 1 o 865 μου εδινε 74% ποσοτητα και 100% ποιοτητα ο 5001 δινει ποιοτητα 83% και ισχυς 100% το μονο που δεν μου αρεσε ειναι το τηλεκοντρολ σαν κουταλα ειναι

Ο 5001 ειναι οτι καλύτερο εχω δει σε δέκτη της nova, είχα και τον 831 μετά τον 865 και τώρα τον 5001, ειναι πολύ μπροστά απο όλους τους αλλους απορώ πως δεν έχει βγει σε ευρεία πώληση.

Επίσης σε όσους ξέρουν τι ρόλο παίζει η ποιότητα και τι ρόλο η ισχύ σήματος; Εχω χαμηλή ποιότητα και ισχύ 100% τι να κάνω για να αλλάξει αυτο;

Η Nova με τον 3001 σαν "μικρό" και τον 5001 έλυσε τα προβλήματα του παρελθόντος.

Μακάρι να βγει σε κατανάλωση ο 5001 και να τον πάρει ο κόσμος έστω και με κάποιο αντίτιμο.

Αξίζει και με το παραπάνω

NS2 δεν πιάνει - μήνυμα ότι δεν υπάρχει σήμα. Δεν ισχύει γιατί όλα τα κανάλια της συχνότητας τα πιάνει
Κάνεις reset, και ξεκινάει αναζήτηση καναλιών. Κολλάει σ αυτήν κανένα 10 λεπτό, και κάπως έτσι χάνεις τα είκοσι πρώτα λεπτά του αγώνα στο κανάλι...
Τώρα που τελείωσε το ματς, πρέπει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών χωρίς το στικακι για τα επίγεια μήπως και εμφανιστούν ξανά τα sd Eurosport 1 & 2...
Στην τρίτη αναζήτηση στα ξαναβγάζει!!!
Όχι, δεν έχει κανένα πρόβλημα ο δέκτης....Τον τσέκαρε 7 μέρες συνέχεια ισχυρίστηκε ο τεχνικός - ο ίδιος τεχνικός που βάφτισε αποκατάσταση βλάβης στο multiview το σπάσιμο του δικτύου και την ενεργοποίηση ανεξάρτητης θέασης στον κάθε δέκτη!
Απλά έλεος!

Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Γνωρίζω 2 περιπτώσεις αντικσταστασης δέκτη σε 5001γιατί ο 865 που είχαν έβγαζε βλάβες.
Μάλιστα δωρεάν λόγο πληρωμής με κάρτα.
Ένας από αυτούς είναι και ο γνωστός στην κατηγόρια μας ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π

Άρα αλλαγές σε 5001 γίνονται σε περίπτωση βλάβης του 865.

αυτό δεν ισχύει για όλους τους συνδρομητές
συγκεκριμένα εμένα διαπιστώθηκε στο κατάστημα βλάβη στον 865 (συνεχεί restart)
και αντικατάσταση δωρεάν μόνο με 865 μεταχειρισμένο με την προϋπόθεση την πάγια εντολή πληρωμής
Αναγκάστικα και αγόρασα τον 3001
Μετά απο πολλά παράπονα 1.5 μήνα (mail) με πήρανε τηλ και μου έδωσαν 1 μήνα δωρεάν συνδρομή
Αισθάνομαι συνδρομητής 2ης κατηγορίας
αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά
που θα πάει..... θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου για ανανέωση συμβολαίου

αυτό δεν ισχύει για όλους τους συνδρομητές
συγκεκριμένα εμένα διαπιστώθηκε στο κατάστημα βλάβη στον 865 (συνεχεί restart)
και αντικατάσταση δωρεάν μόνο με 865 μεταχειρισμένο με την προϋπόθεση την πάγια εντολή πληρωμής
Αναγκάστικα και αγόρασα τον 3001
Μετά απο πολλά παράπονα 1.5 μήνα (mail) με πήρανε τηλ και μου έδωσαν 1 μήνα δωρεάν συνδρομή
Αισθάνομαι συνδρομητής 2ης κατηγορίας
αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά
που θα πάει..... θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου για ανανέωση συμβολαίου
Εγω μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών αφού μου είχαν χαλάσει 2 865 σε ένα χρόνο και πήρα δωρεάν τον 5001 γιατί πληρώνω με κάρτα

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εχουμε επιτελους νεα.... σε 15 μερες... (μαλλον τοτοε θα δωθει ταυτοχρονα κια ο 5001)

" Έτοιμο είναι σύμφωνα με πληροφορίες του digitaltvinfo.gr, το νέο λογισμικό για τον δέκτη HD Pace PVR 865 της Nova. Το νέο λογισμικό υπόσχεται να «μεταμορφώσει» τον γνωστό δέκτη, αφού οι κάτοχοι του θα αποκτήσουν νέα, πιο φιλικά και εύχρηστα μενού, η συμπεριφορά και η ταχύτητα πλοήγησης του δέκτη θα βελτιωθεί σημαντικά, ενώ και ο χώρος εγγραφών του 865 θα αυξηθεί κατά 50% περίπου. Η πιο σημαντική όμως από όλες τις δυνατότητες που θα φέρει η νέα αναβάθμιση δεν είναι άλλη από την πρόσβαση των συνδρομητών, κατόχων του δέκτη, στην υπηρεσία Nova on Demand.

Τι σημαίνει αυτό; Με την υπηρεσία Nova On Demand ο συνδρομητής αποκτά πλέον πρόσβαση σε μία πλούσια συλλογή επιλεγμένων ταινιών & σειρών που μπορεί να τις παρακολουθήσει όποια ημέρα και ώρα επιθυμεί! Όλες οι πρεμιέρες της Nova και πολλές ακόμα ταινίες,top σειρές & πρεμιέρες ολόκληρων κύκλων, απολαυστικά Box Sets, δημοφιλείς σειρές στο FOX Play και συναρπαστικά ντοκιμαντέρ & αγαπημένα παιδικά. Και με τις δυνατότητες pause, rewind, fast forward, βλέπεις το αγαπημένο σου πρόγραμμα όπως εσύ θέλεις!

Η νέα εποχή για το PVR 865 είναι εδώ. Υπολογίζεται πως η τελευταία φάση δοκιμών θα ολοκληρωθεί σύντομα και σε περίπου 15-20 ημέρες η νέα αναβάθμιση θα διατεθεί στους συνδρομητές."

https://digitaltvinfo.gr/news/pay-tv-news/item/22423-hot-i-nea-epoxi-gia-ton-novabox-hd-pvr-865-tis-nova-einai-edo

Γι αυτό λοιπόν παίζουν καθυστέρηση και κατενάτσιο οι αξιότιμοι κύριοι της Νόβα σε εξώφθαλμες περιπτώσεις σαν τη δική μου...
Κόσμος ωραίος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος!

ε αμα τελικα γινει η αναβαθμισει τι σε πειραζει? ιδιες υπηρεσιες ακριβως εχουν και οι 2 δεκτες. (Ασε που ο 865 ειναι και πιο ωραιος εμφανισιακα! λολ. εχει και το rf out για δευτερη τηλεοραση)

Δεν είναι ακριβώς έτσι...ειδικά αν συνεχίσουν συμπεριφορές και με το νέο λογισμικό σαν αυτές που αναφέρω στο προηγούμενο ποστ μου (2588)
Πολλά από τα παράξενα θεωρώ ότι έχουν να κάνουν με το hardware
Σε κάθε περίπτωση πάντως, το να βαφτίζεις "αποκατάσταση βλάβης" αυτό που έκαναν στο multiview, λέγεται τουλάχιστον κοροϊδία και έλλειψη σεβασμού στον πελάτη

αν το nova on demand συνχεισει να παιζει μονο σε forthnet ειναι δωρο αδωρο Συνεχιζω να πιστευω οτι 5001 ειναι σκαλες επανω απο τον 865 με οποιοδηποτε firmware

μαλλον το push vod θα σταματησει γιατι λεει οτι αυξανεται ο χωρος, (προφανως απο αυτον που κραταει παντα το pushvod, το οποιο ειναι μια αποτυχια καθως κολλαει παντα) σε αυτη την περιπτωση πελατες που δεν εχουν 3play δεν θα εχουν πλεον vod. ισως ειναι ενας λογος να γινει το vod σε ολους τους παροχους οπως ο οτε.

Ακριβώς, αγαπητέ bykrie...
Και παλεύουμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες, και καταλήγουμε και κερατάδες και δαρμένοι! Και το auto pay καταλήγει να λειτουργεί εις βάρος μου!
Εδώ μετά το πρώτο χοντρό δούλεμα πήγαν να μου πουν ότι δεν μπορούν να μου δώσουν τον 5001 γιατί ΔΕΝ συνεργάζεται με τον 831, τι να λέμε τώρα;

Τελικά έγινε αντικατάσταση με επισκευασμένο 865?

Τελικά έγινε αντικατάσταση με επισκευασμένο 865?
Τίποτα δεν έγινε ακόμα
Ο τεχνικός ΔΕΝ βρήκε πρόβλημα ΟΥΤΕ στο timeshift και ενώ τα έχω καταγεγραμμενα όλα σε βίντεο και έχω ζητήσει να τους τα στείλω, μου λένε περίμενε....