Novabox+ Pace 865 HD PVR

ναι αλλα ειναι εξαιρετικα αναβαθμισμενη αν ανηκεις στο δικτυο τους.

Η διαδικασία θα έπρεπε να είναι προαιρετική.
Δεν θέλω να χάσω τις εγγραφές μου.
Πρακτικά έτσι είναι σαν να έρχεται κάποιος να μου τις σβήνει παρα τη θέληση μου.

Με βάση το email που ήρθε και στους γονείς μου (σε μένα δλδ γιατί οι γονείς μου πετάνε αετό με τα mail...:grinning-smiley-043) αναφέρεται μέσα πως η αναβάθμιση θα δοθεί αυτόματα σε όλους από 20-30 Ιουλίου. Από αυτό εγώ 2 πράγματα καταλαβαίνω. (1) Προφανώς και η υπηρεσία Nova on demand μέσω δορυφόρου διακόπτεται οριστικά 30 Ιουλίου. (2). Η υπηρεσία με "ετσιθελικά" και "έτσιμουγουστάρει" κόβεται και στους συνδρομητές που δεν είναι στο δίκτυο της forthnet. (που δεν θα μου κάνει εντύπωση κάτι τέτοιο) ή θα ανοίξει σε όλους μέσα στον Αύγουστο δεδομένου πάντα της αρχικής περιγραφής της υπηρεσίας εδώ μέσα αλλά και μέσω τηλεφώνου τον Ιούνιο του 2016, λίγο δηλαδή πριν δοθεί, είχε γίνει αναφορά σε μένα πως θα είναι για όλους. Στην πορεία αποφασίστηκε να πάνε πελατοθηρικά.

ναι αλλα ειναι εξαιρετικα αναβαθμισμενη αν ανηκεις στο δικτυο τους.

Κατ αρχάς ποιος ρώτησε εάν είναι εξαιρετική η υπηρεσία ΕΦΌΣΟΝ είναι κάποιος στο δίκτυο τους. Αν γουστάρουμε θα πάμε. Τι λογική είναι αυτή. Εγώ προσωπικά ΔΕΝ έπεσα στην παγίδα τους και ενώ μπορούσα να πάω ΔΕΝ πήγα. (και καλά έκανα.) ίσα ίσα έφυγαν πολλά άτομα από το δίκτυό τους και πήγαν αλλού. Και μάλλον το κατάλαβαν αν την ανοίξουν σε όλους.

παιδια υπολειτουργουσε η υπηρεσια ουτως η αλλως.

επισης το push vod ειχε ταινιες που παιζονταν ουτως η αλλως στα καναλια (ειδικα στα nova cinema, πρωτα το ειδειχνε στο καναλι και μετα το κατεβαζε το vod αν ησουν τυχερος και δεν κολλουσε).

επισης με τον χωρο που ελευθερωνεται-100g (λογω μη δεσμευσης για το push vod) μπορεις να προγραμματησεις να γραψεις πλεον ολο το υλικο που σου εστελνε το push vod.

Αρα δεν χανουν κατι.

στην δικη μου περιπτωση αυτα τα 100giga συνηθως ηταν κενα καθως για καποιον λογω συνεχως εχανε το κατεβασμα που γινεται συγκεριμενες μερες και ωρες. γενικα πολυ κακος σχεδιασμος ηταν το push

τωρα οτι σβηνονται οτι εχεις... ειναι ενα θεμα. αλλα κανει format . πως θα μπορουσε να γινει αλλιως......

Μπροστα να νεα χαρακτηριστικα τωρα μερικες εγγραφες ας χαθουν κατα την γνωμη μου.

Last edited:
Αντιλαμβάνεσαι πως συγκρίνεις μια υπηρεσία που στη μία περίπτωση έχεις στον σκληρό σου δίσκο γραμμένο κάτι άλλο και μπορείς να δεις και ΟΤΙ θέλεις απο την υπηρεσία και στην άλλη περίπτωση δεσμεύεσαι να γράφεις υποχρεωτικά όποτε κάτι παίζει και να μην υπάρχει η δυνατότητα να κάτσω ΤΩΡΑ στο σαλόνι μου και να δω μια ταινία που στην τελική δεν την έγραψα είτε γιατί το ξέχασα είτε γιατί απλά μου έκανε το ΚΛΙΚ αργότερα. Και στο κάτω κάτω γιατί εσείς και όχι εμείς...μάγκες είστε;....γιατί; (και να λείπουν τα σχόλια για γατιά που αερίζονται)

ΥΓ. και παρεμπιπτόντως η υπηρεσία μέσω δορυφόρου τουλάχιστον σε μένα και σε δικούς μου γνωστούς δούλευε ικανοποιητικά...όχι τέλεια βέβαια αλλά ικανοποιητικά. Η νοοτροπία με ενοχλεί. Εννοείται πως γνωρίζω πως οι ταινίες της υπηρεσίας προβάλλονται στα κανάλια.

και συ ξεχνας οτι ειχε δεσμευμενο χωρο που δεν μπορουσες να χρησιμοποιησεις. ετσι γινεται πολυ πιο ευελικτο.

το προβλημα ειναι που το δινουν μονο σε 3play και οχι τα αλλα που αναφερεις καθως η αναβαθμιση δινει πολλα περισσοτερα χαρακτηριστικα.

ειδικα το ethernet vod ειναι εξαιρετικη αναβαθμιση.

Δεν καταλαβαίνεις πως γράφοντας τις ταινίες στον δεσμευμένο χώρο θα είναι ΞΑΝΑ δεσμευμένος για τις συγκεκριμένες ταινίες ενώ αν είχα απλά τη δυνατότητα να τις δω, στον δεσμευμένο χώρο για τους τίτλους αυτούς θα μπορούσα να τον δεσμεύσω για να γράψω άλλους τίτλους. Τι δύσκολο και περίπλοκο γράφω (λέω)....

Ώρες ώρες πιστεύω πως υπάρχουν άτομα που θα το δουν στραβά να ανοίξει η υπηρεσία για όλο τον κόσμο...όπως είναι παντού δηλαδή....

ΜΑ ΠΛΕΟΝ ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΑ 100giga. για να κανεις τις εγγραφες που πχ θα εκανε download το push vod!!!!!!!

κανε λιγο την προσθαφαιρεση και θα το καταλαβεις 200+100=300 η 200=300-100

KAI ΓΙΑΤΙ ΡΕ SAKELS ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ VOD!!!!???? NA ΕΧΩ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ETHERNET VOD ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ VOD. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΧΙΣΤΙΚΑ ΣΥΓΧΙΣΤΥΚΑ (ΠΩΣ ΣΚ#@#Α ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ....)

Μα καλά χωράει αμφιβολία πως έχεις δίκιο;;;; Φυσικά αγόρι μου έχεις δίκιο. ΑΛΛΑ γιατί να μην μπορώ στα 200+100=300 να γράψω 30 ταινίες ΕΠΙΠΛΕΟΝ από αυτές του VOD και να ειμαι υποχρεωμένος να τις γράψω στα 200=300-100 μου;;; χωρίς να χρειαστεί να δεσμεύσω τα 200+100=300 μου...;;;;

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ;;; ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΙΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΟΥΝ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...Η Μ Μ Α Ρ Τ Ο Ν.

γιατι εμεις με το ethernet vod δεν θα εχουμε πλεον λογο να ασχοληθουμε με το πετσοκομμενο Push vod και θα εχουμε 300giga να γραφουμε οτι θελουμε.

εισαι λιγο "εμπρος, προς τα πισω" παντως. επισης φαινεται πως δεν εχεις καταλαβει πως λειτουργει το παλιο vod.

το θεμα ειναι να δωθει σε ολους

Απαντάς όμως μόνο σαν συνδρομητής 3play, ενώ εγώ σε αντιμετωπίζω σαν αντικειμενικό συνδρομητή δηλαδή σαν μη προνομιούχο. Βλάκας δεν είμαι ή και να είμαι, μυαλό δεν θέλει να καταλάβει κάποιος πως ειναι προνομιο να είσαι στο 3play αλλά γιατί το αποφάσισαν αυτοί και όχι γιατί έχουν δίκιο. Το γεγονός πάντως που αναφέρεις πως πρέπει να δοθεί σε όλους, εμένα με καλύπτει και απευθείας αυτός ο διάλογος (τουλάχιστον για εμένα) θεωρείται εποικοδομητικός. Μπράβο ρε sakels.

αντε σε καταφερε να σε φερει με τα νερα του sakels...
δεν προκειται κατα πασα πιθανοτητα να αλλαξει πολιτικη η νοβα σε αυτο το θεμα με τα σημερινα δεδομενα
γιατι προσθετει συνδρομητες 3πλευ στο δικτυο της οπως ειναι και η θεληση της

δεν προσθετει. χανει τον τελευταιο ενα χρονο. εχυον μειωθει και οι 3play συνδρομητες.

Η αναβάθμιση σίγουρα είναι καλοδεχούμενη και πολυαναμενόμενη, ελπίζω να λύνει τα όποια προβλήματα του παρελθόντος.

Απο εκεί και πέρα, για τα VoD, σίγουρα υπάρχει κόσμος που δεν χρησιμοποιεί 3play υπηρεσίες ή μπορεί και να μην είναι καν διαθέσιμες με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούσε τα Push VoD από τον δορυφόρο. Επίσης υπάρχει μερίδα που δεν έχει την απαιτούμενη ταχύτητα στη xDSL της ώστε να παρακολουθήσει.

Όταν μια εταιρία παίρνει μια απόφαση, ζυγίζει τα πάντα, όλες τις παραμέτρους. Συνεπώς, πιστεύει πως είναι μεγαλύτερο όφελος για την ίδια και τους συνδρομητές της το να απελευθερωθεί χωρητικότητα στο δορυφόρο για άλλες χρήσεις και VoD να παρέχεται μόνο από το δίκτυο της. Άπτεται λοιπόν της εταιρικής πολιτκής.

Όσοι την περάσατε, πείτε μας τις πρώτες εντυπώσεις σας.

Για εμένα που έχω μόνο το sports pack και δεν με ενδιαφέρει το VOD, αξίζει να κάνω την αναβάθμιση; Θα χρειαστεί να τον εχω συνδεδεμένο στο δίκτυο μετά;

Sent from my iPad using Tapatalk