Novabox+ Pace 865 HD PVR

Τίποτα
Αλλά μη σώσει και την κάνει
Μόλις με πηραν επιτέλους τηλέφωνο από τη Nova και μου είπαν ότι δρομολογούν αποστολή του 5001

Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

οταν με το καλο τον παραλαβεις κανε και εναν αγιασμο καλου κακου γιατι
με οσα τραβηξες με αγχωσες

οταν με το καλο τον παραλαβεις κανε και εναν αγιασμο καλου κακου γιατι
με οσα τραβηξες με αγχωσες
Κι αυτά είναι το λιγότερο...Αλλού να δεις μ@@@@μαγνήτη που έχω!
Σ ευχαριστώ
Φεύγω για powerlines

Εγω μολις ολοκληρωσα την αναβαθμιση. Φαινεται ακετα πιο γρηγορος ο 865 και επιτελους με on demand μεσω internet. Και το multiview παιζει μια χαρα.

Επιτελους μετα απο μεγαλη αναμονη την περασα και εγω σημερα μεσω my account και ολα δουλευουν τελεια.

θα εχει ενδιαφερον μια συγκριση με τον 5001 τωρα που εχουν το ιδιο λογισμικο

Μια ερώτηση εντελώς πληροφοριακά. Γίνεται η αναβάθμιση σε ανενεργό δεκτη; Να κανω τον κόπο να τον συνδέσω; Ας απαντήσει κάποιος που να ξέρει 100%. Θελω απο περιέργεια να δω το καινούριο μενού.

ΕΚνα την αναβαθμιση , αλλα δεν εχω ηχο. Πρεπει να κανω κατι αλλο στις ρυθμισεις για να επανελθει ο ηχος;;; Να σημειωσω οτι πριν την αναβαθμιση ειχα κανονικα ηχο. Για δωστε καμια βοηθεια!!

ΕΚνα την αναβαθμιση , αλλα δεν εχω ηχο. Πρεπει να κανω κατι αλλο στις ρυθμισεις για να επανελθει ο ηχος;;; Να σημειωσω οτι πριν την αναβαθμιση ειχα κανονικα ηχο. Για δωστε καμια βοηθεια!!

ωχ..το περνας μεσω av?

Καλησπέρα σας
Σε μένα παντός δεν παίρνει την αναβαθμιση ούτε από το nova my account ουτε από το μενού του δεκτη.
Έχω κάνει εργοστασιακές ρυθμίσεις και τον έχω βγάλει από το ρεύμα .
Σε εμένα λειτουργεί σαν slave με αρχικό τον 831.
Τι άλλο να κανω?

Οχι Samsung εχω και επαιζε κανονικα.

σε εμενα οταν ειχα δοκιμασει τον αναβαθμισμενο 831 στην lg δεν ειχα ηχο λογω av.
τωρα σε εσενα κατι αλλο παιζει.
κοιτα ρυθμισεις ηχου στον δεκτη.
για σιγουρια κανε και μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μηπως εχει φαει κανα κολλημα.

Μια ερώτηση εντελώς πληροφοριακά. Γίνεται η αναβάθμιση σε ανενεργό δεκτη; Να κανω τον κόπο να τον συνδέσω; Ας απαντήσει κάποιος που να ξέρει 100%. Θελω απο περιέργεια να δω το καινούριο μενού.

Φυσικά και γινεται

Λοιπόν, τον σύνδεσα, έψαξα για αναβάθμιση αλλα τιποτα, μπηκα στο my account, δεν λειτουργούσε, εκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις πάλι τιποτα. Ή δεν εχει έρθει σε όλους ή δεν την δίνουν σε ανενεργούς. Θα τον αφήσω κανα-δυο μέρες και βλέπουμε...

εγώ προσπάθησα να την κάνω κ όταν ξεκινάει το download μετά από λιγο, εφόσον έχει φορτώσει το 20%, παίρνω ένα error downloading 0x80030031.

Λοιπόν τα έκανα όλα μέσα από το Mya count και λειτούργησαν άψογα.
Εδώ όμως αρχίζουν τα ωραία καθώς την πάτησα. Συγκεκριμένα εδώ και ένα χρόνο περίπου, που δεν μου ανανέωσαν το multiview, ο 2ος δέκτης στο δωμάτιο λειτουργούσε κανονικά με το on demand μέσω Internet. Εχθές όμως μετά την αναβάθμιση στην κύριο, στο σαλόνι, όταν δοκίμασα on-demand εκεί μου έβγαλε μήνυμα ότι έχω ξεπεράσει τις επιτρεπόμενο συσκευές... Άρα ενώ πριν είχα on demand κανονικό στο δωμάτιο και δορυφορικό στο σαλόνι, τώρα έχω μόνο μια επιλογή. Λογικά θα τα αφήσω όπως είναι, καθώς στον κύριο υπάρχει ο σκληρός δίσκος και θα γράφω ότι θέλω...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk