Novabox+ Pace 865 HD PVR

Όχι φίλε είναι η έκδοση που θα δοθεί σε όλο τον κόσμο .. ουσιαστικά είναι ένα αρχείο που αναβαθμίζει bootloader και firmware και άλλο ένα αρχείο που αναβαθμίζει το τελικό firmware

Η αναβάθμιση θα δοθεί αυτόματα σε κάθε έναν από εμάς, μέσα στο μήνα, χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε τίποτα. Απλώς θα λάβουμε μήνυμα ότι θα είμαστε έτοιμοι για χρήση του νέου μενού...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η αναβάθμιση θα δοθεί αυτόματα σε κάθε έναν από εμάς, μέσα στο μήνα, χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε τίποτα. Απλώς θα λάβουμε μήνυμα ότι θα είμαστε έτοιμοι για χρήση του νέου μενού...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το προβλημα ειναι οτι εγω (φανταζομαι και αλλοι) εχω βαλει τον 865 σαν "εξοχικο" και σχεδον μονιμα ειναι ο 831 ενεργος, αλλα ειναι στη πριζα ο 865. Σε αυτην την περιπτωση θα αναβαθμιστει αυτοματα;

Αν δεν θέλουμε να λάβουμε την αναβάθμιση, καθώς έχουμε δίσκο γεμάτο με εγγραφές που δεν θέλουμε να χάσουμε;

Έχουμε πραγματικά πολύ μεγάλη πλάκα. ...
Εμένα, 3 μήνες μετά και ενώ όλοι περιμένουν αναβάθμιση, θυμήθηκαν να μου στείλουν....ανακατασκευασμένο 865 για να ελέγξουμε αν λειτουργήσει το multiview!!!!
Το cable tester δείχνει 12/12 και εγώ 3 μήνες μετά πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας!

Βρίσκομαι στο τρένο για Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις και με πήραν να μου δώσουν tracking number...
Είμαι περίεργος...αν δουλέψει θα μου πουν κράτησε αυτόν τον 865 και όλα μέλι γάλα; Μιλάμε για ΤΟ σπάσιμο νεύρων! ! !

Last edited by a moderator:
Αν δεν θέλουμε να λάβουμε την αναβάθμιση, καθώς έχουμε δίσκο γεμάτο με εγγραφές που δεν θέλουμε να χάσουμε;

Δεν νομίζω να μπορείς να έχεις τέτοια επιλογή, η αναβάθμιση θα περάσει αυτόματα.

Δεν νομίζω να μπορείς να έχεις τέτοια επιλογή, η αναβάθμιση θα περάσει αυτόματα.
Καλησπέρα, απ ότι γνωρίζω, επειδή η αναβάθμιση κάνει διαμόρφωση στο σκληρό του δέκτη με αποτέλεσμα να σβήνει τις εγγραφές του χρήστη, δε θα δίνεται αυτόματα. Θα είναι επιλογή του χρήστη να κάνει την αναβάθμιση είτε μέσω call center είτε μέσω του nova my account.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα, απ ότι γνωρίζω, επειδή η αναβάθμιση κάνει διαμόρφωση στο σκληρό του δέκτη με αποτέλεσμα να σβήνει τις εγγραφές του χρήστη, δε θα δίνεται αυτόματα. Θα είναι επιλογή του χρήστη να κάνει την αναβάθμιση είτε μέσω call center είτε μέσω του nova my account.

Αρα, εφόσον ισχύει αυτο που αναφέρεις κ εφόσον στο my account δεν έχει εμφανιστεί ακόμα τίποτα, τζάμπα το συζητάμε...δεν είναι έτοιμη η αναβάθμιση για κανεναν...

Η αναβάθμιση θα δοθεί αυτόματα σε κάθε έναν από εμάς, μέσα στο μήνα, χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε τίποτα. Αυτή ήταν η ενημέρωση που είχα όταν ζήτησα να γίνει αλλαγή ο 865 με τον 5001...

Στους 831 δεν είχε γίνει έτσι, ίσως απο την άλλη να ειναι και καλύτερα για το περιεχόμενο των δίσκων έτσι ώστε να μην χαθεί.

Μα είπαμε πως η αναβάθμιση θα δωθεί στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου, τι ψάχνετε απο τωρα; Ο φίλος που την πήρε μάλλον ειναι αποτέλεσμα τύχης η κάποιων δοκιμών που μπορεί να έγιναν κλπ. Δεν εχει αναφερθεί άλλου να εχει πάρει άλλος αναβάθμιση

Sent from my iPad using Tapatalk
Είπαμε αλλά δεν την βλέπουμεακόμα....
Τώρα μας λένε μέσα στον Ιούνιο
Με SMS πρώτα μου είπαν εμένα θα ειδοποιηθούν οι κάτοχοι, αυτόματα είπαν σε αλλο μέλος....
Κι εμένα τώρα μου λένε "δεν είναι λειτουργικός ο 865 σας, ΣΑΣ ΣΤΕΊΛΑΜΕ ΆΛΛΟΝ 865 ΌΧΙ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Είπαμε αλλά δεν την βλέπουμεακόμα....
Τώρα μας λένε μέσα στον Ιούνιο
Με SMS πρώτα μου είπαν εμένα θα ειδοποιηθούν οι κάτοχοι, αυτόματα είπαν σε αλλο μέλος....
Κι εμένα τώρα μου λένε "δεν είναι λειτουργικός ο 865 σας, ΣΑΣ ΣΤΕΊΛΑΜΕ ΆΛΛΟΝ 865 ΌΧΙ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Μπορεί ο 865 που σου στέλνουν να ειναι φορτωμένος με το νέο λογισμικο που ξέρεις?

Δεν είναι, βέβαια...
Η δε lcd οθόνη του είναι θολή....
Τους έστειλα και mail με την πρόσοψη του δέκτη....ΚΑΙ με τιςενδείξεις του cable tester
Εδώ δεν μπορώ με τίποτα να ανεβάσω φωτο. ...γιατι;
Ο δέκτης που μου έστειλαν στοιχηματίζω ότι αλλαχθηκε.λόγω της lcd οθόνης

Last edited by a moderator:
Ο δέκτης που μου έστειλαν στοιχηματίζω ότι αλλαχθηκε.λόγω της lcd οθόνης
Από Tapatalk....
23e42bdc47d8b5e30f400e1d9de7c042.jpg
8588e00168d30db3716c81c92d323f22.jpg
24c3f8b977635e42d25ad95a8b013b41.jpg
529d9b19d104736aac8007ef9d8a5a7b.jpg

Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και ω του θαύματος, με το "θολό" 865, το Multiview ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!!!Περιμένω κάποιοι σε τοπικό επίπεδο να μπουν στη θέση τους όπως πρέπει!!!!
Και φυσικά, να αποζημιωθώ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ με ΑΜΕΣΗ αλλαγή του 865 με 5001 PVR !!!
Συγγνώμη για το πρήξιμο που σας έχω κάνει, αλλά έχω φάει τέτοια κοροϊδία και τέτοιο δούλεμα (για να μην αναφέρω τις "ετυμηγορίες" περί καλωδίων εδώ μέσα) που δεν πάει άλλο!

Καλό βράδι σε όλους, και πάλι να με συγχωρείτε

Χαίρομαι πολύ που έβγαλες άκρη.

Ωστόσο, επειδή από όσο καταλαβαίνω οι ''ετυμηγορίες'' παραπέμπουν στα μέλη που προσπάθησαν να σε βοηθήσουν, θα σε παρακαλούσα κατ ελάχιστον να το ανακαλέσεις.

Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Να ανακαλεσω, αν και οι "ετυμηγορίες" α) είχαν εισαγωγικά, και β) δεν αφορούν όσους προσπάθησαν να με βοηθήσουν αλλά μόνον ένα άτομο που έβγαλε διάγνωση από το μήκος του καλωδίου και μόνον ....

Αν αναφέρεσαι σε μένα προσωπικά να σε ενημερώσω οτι η βοήθεια που προσπαθώ να παρέχω στα μέλη του forum με τις λιγοστές γνώσεις μου ειναι αποτέλεσμα μια εικόνας που περιγράφει το κάθε μέλος. Απο τα γεγονότα λοιπόν προσπαθούμε να βγάλουμε μια άκρη και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Το αν πέφτουμε πάντα μέσα η όχι ειναι θέμα συγκυριών του πραγματικού προβλήματος να βρίσκεται εκεί που λέμε εμείς η να ειναι κάπου άλλου.

Σε κάθε περίπτωση ούτε προφήτες είμαστε ούτε μαντεύουμε μαγικά τι πρόβλημα εχει ο κάθε ένας ακριβώς. Προτάσεις κάνουμε και στο χέρι του κάθε ένα ειναι να τις δοκιμάσει η όχι.

Σε καμία περίπτωση ομως δεν κατηγορούμε κανέναν ούτε ετυμηγορίες εκδίδουμε!!