Η αναβάθμιση θα δοθεί αυτόματα σε κάθε έναν από εμάς, μέσα στο μήνα, χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε τίποτα. Απλώς θα λάβουμε μήνυμα ότι θα είμαστε έτοιμοι για χρήση του νέου μενού...
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν δεν θέλουμε να λάβουμε την αναβάθμιση, καθώς έχουμε δίσκο γεμάτο με εγγραφές που δεν θέλουμε να χάσουμε;
Καλησπέρα, απ ότι γνωρίζω, επειδή η αναβάθμιση κάνει διαμόρφωση στο σκληρό του δέκτη με αποτέλεσμα να σβήνει τις εγγραφές του χρήστη, δε θα δίνεται αυτόματα. Θα είναι επιλογή του χρήστη να κάνει την αναβάθμιση είτε μέσω call center είτε μέσω του nova my account.Δεν νομίζω να μπορείς να έχεις τέτοια επιλογή, η αναβάθμιση θα περάσει αυτόματα.
Αρα, εφόσον ισχύει αυτο που αναφέρεις κ εφόσον στο my account δεν έχει εμφανιστεί ακόμα τίποτα, τζάμπα το συζητάμε...δεν είναι έτοιμη η αναβάθμιση για κανεναν...Καλησπέρα, απ ότι γνωρίζω, επειδή η αναβάθμιση κάνει διαμόρφωση στο σκληρό του δέκτη με αποτέλεσμα να σβήνει τις εγγραφές του χρήστη, δε θα δίνεται αυτόματα. Θα είναι επιλογή του χρήστη να κάνει την αναβάθμιση είτε μέσω call center είτε μέσω του nova my account.
Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα, απ ότι γνωρίζω, επειδή η αναβάθμιση κάνει διαμόρφωση στο σκληρό του δέκτη με αποτέλεσμα να σβήνει τις εγγραφές του χρήστη, δε θα δίνεται αυτόματα. Θα είναι επιλογή του χρήστη να κάνει την αναβάθμιση είτε μέσω call center είτε μέσω του nova my account.
Καλησπέρα, απ ότι γνωρίζω, επειδή η αναβάθμιση κάνει διαμόρφωση στο σκληρό του δέκτη με αποτέλεσμα να σβήνει τις εγγραφές του χρήστη, δε θα δίνεται αυτόματα. Θα είναι επιλογή του χρήστη να κάνει την αναβάθμιση είτε μέσω call center είτε μέσω του nova my account.
Είπαμε αλλά δεν την βλέπουμεακόμα....Μα είπαμε πως η αναβάθμιση θα δωθεί στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου, τι ψάχνετε απο τωρα; Ο φίλος που την πήρε μάλλον ειναι αποτέλεσμα τύχης η κάποιων δοκιμών που μπορεί να έγιναν κλπ. Δεν εχει αναφερθεί άλλου να εχει πάρει άλλος αναβάθμιση
Sent from my iPad using Tapatalk
Είπαμε αλλά δεν την βλέπουμεακόμα....
Τώρα μας λένε μέσα στον Ιούνιο
Με SMS πρώτα μου είπαν εμένα θα ειδοποιηθούν οι κάτοχοι, αυτόματα είπαν σε αλλο μέλος....
Κι εμένα τώρα μου λένε "δεν είναι λειτουργικός ο 865 σας, ΣΑΣ ΣΤΕΊΛΑΜΕ ΆΛΛΟΝ 865 ΌΧΙ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Από Tapatalk....Ο δέκτης που μου έστειλαν στοιχηματίζω ότι αλλαχθηκε.λόγω της lcd οθόνης
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.