Novabox+ Pace 865 HD PVR

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Αγαπητέ, δεν σας κατηγορώ που δεν θυμάστε, αλλά πώς θα μπορούσα να αναφέρομαι σε σας;
Περί του μέλους sakels ομιλώ.... και μου κάνει εντύπωση που γίνεται παρατήρηση σε μένα σήμερα ενώ ο τρόπος που απευθύνθηκε σε μένα ο συγκεκριμένος άνθρωπος κατ επανάληψη ήταν ειρωνικός τουλάχιστον
Ας το αφήσουμε εδώ
Ζητώ συγγνώμη απ όλους για ακόμη μια φορά

Καλημερα ο 865 ξαφνικα επειδη τα βραδια τον εκλεινα αρχισε οταν τον ανοιγω να κανει boot και μετα απο 1 λεπτο ανοιγει.Απο την νοβα με εθπαν μονο να αφηνω ανοιχτο τον δεκτη.Ειναι φυσιολογικο?

εκτος απο τον πρωτο που ειπε οτι εγινε η αναβαθμιση μονη της αν και μαλλον θα αναφεροταν σε αλλο δεκτη και οχι στον 865, και εκεινον που το εκανε χειροκινητα μονος του ξερει κανεις αν καποιος εχει λαβει αναβαθμιση; Οχι τιποτα αλλα να τον φερω απο το εξοχικο χαχαχαχαχα

Εγώ βλεπω αν εχουν διάθεση να την δώσουν, θα την δώσουν απο Σεπτέμβριο.

Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Τις.οδηγίες καλά τις έβγαλαν
Την αναβάθμιση ΌΧΙ
(μη διαθέσιμη αναβάθμιση)

κανε μεσω υπολογιστη να παρει το σημα... και θα παιξει

Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω για τον δέκτη μου, παρατηρώ ότι κάποιες φορές, μία φορά πχ στις 2 εβδομάδες, χάνει το σήμα για κάποιες ώρες τελείως, κ μετά επανέρχεται κανονικά... Καιρικές συνθήκες άψογες... μπορεί να συμβαίνει λόγω lnb? το lnb μου ειναι καινούργιο κ αρκετά καλής ποιότητας.

Τώρα "μπούκωσε";
c2fa2f7c62f85a72f09ba0bc7e97f49a.jpg

Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αντε με δορυφόρο, να μην μπλέκεις...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Αντε με δορυφόρο, να μην μπλέκεις...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αμ δε ...
Και να χεις και τα "κεντρικά", σχεδόν 3 μήνες τώρα, να κάνουν το κορόιδο και να σ έχουν στο περίμενε για τον 5001...
8fd67b23127ac6454b219a2548639234.jpg

Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk