Novabox+ Pace 865 HD PVR

Αγαπητέ, δεν σας κατηγορώ που δεν θυμάστε, αλλά πώς θα μπορούσα να αναφέρομαι σε σας;
Περί του μέλους sakels ομιλώ.... και μου κάνει εντύπωση που γίνεται παρατήρηση σε μένα σήμερα ενώ ο τρόπος που απευθύνθηκε σε μένα ο συγκεκριμένος άνθρωπος κατ επανάληψη ήταν ειρωνικός τουλάχιστον
Ας το αφήσουμε εδώ
Ζητώ συγγνώμη απ όλους για ακόμη μια φορά

Καλημερα ο 865 ξαφνικα επειδη τα βραδια τον εκλεινα αρχισε οταν τον ανοιγω να κανει boot και μετα απο 1 λεπτο ανοιγει.Απο την νοβα με εθπαν μονο να αφηνω ανοιχτο τον δεκτη.Ειναι φυσιολογικο?

εκτος απο τον πρωτο που ειπε οτι εγινε η αναβαθμιση μονη της αν και μαλλον θα αναφεροταν σε αλλο δεκτη και οχι στον 865, και εκεινον που το εκανε χειροκινητα μονος του ξερει κανεις αν καποιος εχει λαβει αναβαθμιση; Οχι τιποτα αλλα να τον φερω απο το εξοχικο χαχαχαχαχα

Εγώ βλεπω αν εχουν διάθεση να την δώσουν, θα την δώσουν απο Σεπτέμβριο.

Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Τις.οδηγίες καλά τις έβγαλαν
Την αναβάθμιση ΌΧΙ
(μη διαθέσιμη αναβάθμιση)

κανε μεσω υπολογιστη να παρει το σημα... και θα παιξει

Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω για τον δέκτη μου, παρατηρώ ότι κάποιες φορές, μία φορά πχ στις 2 εβδομάδες, χάνει το σήμα για κάποιες ώρες τελείως, κ μετά επανέρχεται κανονικά... Καιρικές συνθήκες άψογες... μπορεί να συμβαίνει λόγω lnb? το lnb μου ειναι καινούργιο κ αρκετά καλής ποιότητας.

Τώρα "μπούκωσε";
c2fa2f7c62f85a72f09ba0bc7e97f49a.jpg

Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αντε με δορυφόρο, να μην μπλέκεις...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Αντε με δορυφόρο, να μην μπλέκεις...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αμ δε ...
Και να χεις και τα "κεντρικά", σχεδόν 3 μήνες τώρα, να κάνουν το κορόιδο και να σ έχουν στο περίμενε για τον 5001...
8fd67b23127ac6454b219a2548639234.jpg

Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk