socstamatiou
New member
- 4 August 2016
- 13
To vod μέσω ίντερνετ παίζει ήδη και εκτός δικτύου forthnet. Έχω cosmote vdsl και μια χαρά βλέπω on demand τόσο με τον 831 όσο και με τον 865 που αναβαθμισα εχθές.
ποιανεις ολα τα καναλια με καλο σημα; Επισης εχεις συνδεμενα κ τα δυο καλωδια απο το πιατο πισω στον αποκωδικοποιητη η μονο το ενα;Δύο ημέρες που μου στέλνουν μηνύματα για να γίνει αναβάθμιση... Πάω στις ρυθμίσεις για να γίνει, αρχίζει και μετά από λίγο σταματάει....
Μόνο ένα, δεν είχα ποτέ δύο.ποιανεις ολα τα καναλια με καλο σημα; Επισης εχεις συνδεμενα κ τα δυο καλωδια απο το πιατο πισω στον αποκωδικοποιητη η μονο το ενα;
το ιδιο ειχα γραψει κι εγω σε προηγουμενο μου post... αν δεν εχεις και τα 2 lnb συνδεδεμενα δεν σου προχωραει η αναβαθμιση σταματαειΜόνο ένα, δεν είχα ποτέ δύο.
Καλησπέρα Φίλε μου, από σενα το διάβασα κ επειδή μου κόβεται η αναβάθμιση κ μένα στη μέση, θα κατεβάσω αύριο κ δεύτερο καλώδιο που έτσι κ αλλιώς το χρειάζομαι για να δω αν θα γίνει , που βάσει όσων προτείνεις, έχει μία λογική.το ιδιο ειχα γραψει κι εγω σε προηγουμενο μου post... αν δεν εχεις και τα 2 lnb συνδεδεμενα δεν σου προχωραει η αναβαθμιση σταματαει
Καλησπέρα Φίλε μου, από σενα το διάβασα κ επειδή μου κόβεται η αναβάθμιση κ μένα στη μέση, θα κατεβάσω αύριο κ δεύτερο καλώδιο που έτσι κ αλλιώς το χρειάζομαι για να δω αν θα γίνει , που βάσει όσων προτείνεις, έχει μία λογική.
Πιθανόν, ωστόσο για να αναφέρουν υποχρεωτικά την αναβάθμιση, πολύ φοβάμαι ότι μπορεί να παίξουν με τις ρυθμίσεις της κωδικοποίησης κ μετά να έχεις θέματα με την εικόνα..ισως ειναι και η λυση αυτη για εκεινους που ΔΕΝ θελουν να περασει η αναβαθμιση για να μην χασουν τις εγγραφες απο τον σκληρο δισκο και να μην μπουν στη διαδικασια 3-play , αποσυνδεστε το δευτερο lnb
Χείριστες πρώτες εντυπώσεις και από την συμπεριφορά του δέκτη ...
Μόλις την έκανα και εγώ την αναβαθμισούλα, αλλά γιατί δεν μπορώ να κάνω εγγραφή, ενώ έχω πιάσει κανονικά όλα τα κανάλια και έχω συνδέσει τον δέκτη στο internet μέσω ethernet οεο?
Χείριστες πρώτες εντυπώσεις και από την συμπεριφορά του δέκτη και από την υποστήριξη της εδώ ομάδας που εννοείται ότι αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει να κάνει με τον παππού ή την γιαγιά ή τον κάθε χρήστη που δεν έχει την παραμικρή επαφή ή γνώση με την τεχνολογία.
Πρώτον ο δέκτης είναι συνδεδεμένος στον MARANTZ 7011 που με την σειρά του περνάει την εικόνα σε προβολέα και τον ήχο μέσα από το πολυκάναλο σετ ηχείων που έχει πάνω του ο 7011.
Μέχρι την αναβάθμιση όλα έπαιζαν ρολόι (όποτε ο δέκτης δεν πάγωνε - κολλούσε ότι ώρα του κατέβαινε και χρειαζόταν να τον βγάλεις από το ρεύμα για να να επανεκκινήσει αφού δεν υπάκουε σε καμία εντολή ούτε από το εμπρόσθιο πάνελ ούτε από το τηλεχειριστήριο)...
Φαινόμενο που είχε παρουσιαστεί σε αρκετούς χρήστες από όσα διαβάζω τις τελευταίες δύο μέρες μετά που ολοκλήρωσα την πολυαναμενόμενη αναβάθμιση του 865...
Ο 865 μετά την αναβάθμιση:
1. ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ...ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΒΟΥΒΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ !!! ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΧΩΡΙΣ ΗΧΟ ...
2. ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ON DEMAND ΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΡΟΥΤΕΡ ΜΕ VDSL50 ΤΗΣ NOVA !!!
Όποτε πήγα να δοκιμάσω την υπηρεσία ON DEMAND λαμβάνω συνεχώς το ίδιο μήνυμα "Προσωρινό πρόβλημα σύνδεσης. Παρακαλώ προσπάθησε αργότερα (0-008)"
Φυσικά επειδή δεν γίνεται αυτή η εταιρία να με επιστρέψει σε εποχές ...βουβού κινηματογράφου δεν ξέρω αν έχει επιλυθεί το ζήτημα με τα παγώματα - επανεκκινήσεις του δέκτη...
Αλλά πλέον έχω σοβαρότερο πρόβλημα να ασχοληθώ ΤΟΝ ΗΧΟ ...
Επικοινώνησα με τους εδώ εκπροσώπους και έλαβα απαντήσεις του στυλ: "Σύνδεσε τον δέκτη κατευθείαν πάνω στον προβολέα" !!! (πίστευα ότι θα ήξεραν ότι οι σημερινοί προβολείς δεν έχουν ακόμα ενσωματώσει πολυκάναλα συστήματα ηχείων στο κουφάρι τους)...
Επίσης " να απενεργοποιήσω το UHD στο HDMI μου" (κάτι που είναι εξίσου λογικό από την στιγμή που διαθέτω προβολέα HD και όχι 4K...σάμπως ο 865 και να είχα τέτοιον προβολέα θα έδειχνε 4Κ)...
Μέχρι τώρα τρίτη μέρα σήμερα και η ζωή στα μουγκά συνεχίζεται...
Για πείτε μου τι να κάνω;
ΥΓ: Υπόψιν είμαι συνδρομητής από την εποχή του θρυλικού επίγειου Φίλμνετ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΤΙ...
Καλησπέρα.
Κάποιος που να έχει αναβαθμίσει δέκτες σε multiview μέσω ομοαξονικού καλωδίου με master 865 + slave 831 ή δύο 865, συνεχίζει να παίζει με ομοαξονικό σωστά ή θέλει καλώδιο ethernet μετά την αναβάθμιση;
Εμφανίζει κάποια επιλογή στο νέο μενού για τον τρόπο λειτουργίας του multiview;
Ευχαριστώ πολύ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.