Καλησπέρα έχω στον ίδιο χώρο δέκτη cosmote hybrid συνδεμένο με tp TP-Link TL-WA860RE WiFi Range Extender και θέλω να συνδέσω στο δίκτυο και τον 865. Το tp link έχει μόνο μια θύρα Ethernet. Αγοράζω δεύτερο tp link ή υπάρχει κάποια άλλη λύση; Με ένα φθηνό Ethernet splitter δεν είχα επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ πολύ.
Ευχαριστώ πολύ. Θα αγοράσω ένα αύριο και θα γράψω τις εντυπώσεις μου. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος ένα συγκεκριμένο;ethernet switch
Το bitrate στο on demand θα μπορούσε να είναι και καλύτερο
Φοβάμαι ότι δεν γίνεται, όπως μάλλον -αν συμβαίνει διaφορετικά ας μας πει κάποιος- δεν γίνεται και να δούμε τα στοιχεία του σήματος του 2ου tunerΚαλημέρα. Με το αναβαθμισμένο λογισμικό πώς βλέπουμε τον οδηγό προγράμματος ανά κανάλι και όχι όλα τα κανάλια μαζί;
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξέρουμε average bitrate? Το min είναι 400kbpsΤι ταχύτητα έχεις;
Το μηχανημα δεν ειναι εφοδιασμενο με ασυρματο wifi οποτε ξεχασε τη λυση του repeater η του access point. Μονη σου λυση τα powerlines η αν εχεις τροπο να το κρυψεις καλωδιο!
Ευχαριστώ, δεν το έγραψα καθαρά, το ασύρματο repeater θα παίρνει ασύρματα ίντερνετ και με καλώδιο ethernet θα δίνει στον 865.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.