NovaGO

Status
Not open for further replies.
Δεν ξέρω να σου απαντήσω συγκεκριμένα, απλά αυτό που έγραψα είναι ότι υποστηρίζει η Νοβα.
Επίσης μετά από επικοινωνία με το r&d της Parallels, δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά. Δεν υπάρχει τρόπος κατά το installation να δηλωθεί LAPTOP installation. Οπότε "πόρτα", ελπίζω προς το παρόν, για τους κατόχους OS X. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι το γνωστό κόλπο με το plug in.

Last edited:
Αναφερομαι στο καινουριο. Ειχες θεμα κατα διαστηματα να μαυριζει η οθονη; Δεν εχω δει κανενα αγωνα απο τοτε που το αλλαξαν και στο ματς που αναφερεις ημουν στο γηπεδο οποτε δεν μπορεσα να το τσεκαρω αλλα προσεξα μερικες φορες που το αφησα να παιζει σαν να εχει πλεον τετοιο θεματακι το παλιο plugin

Μου κόλλησε δύο φορές , με ένα refresh έστρωσε, θεωρώ ότι έγινε επειδή στο lap σερφαρα ταυτόχρονα

Να ξεκαθαρισουμε κατι. Δεν απαγορευεται μονο η εξοδος με hdmi αλλα γενικοτερα γιατι εχω συνδεδεμενο το λαπτοπ με μονιτορ μεσω vga καλωδιου και παλι δεν μπορω να δω

Οπου hdmi βάλε οτι output θες. Εμένα με ενδιαφέρει πως γίνετε προγραμματιστικά αυτό, γιατί μου φαίνεται περίεργο.

Re: Απάντηση: NovaGO

Όλες οι αλλαγές που έγιναν καλώς ή κακώς, έγιναν για λόγους προστασίας του περιεχομένου.
Αναφέρομαι στο νέο plug in, στα Windows Vista και στα Android 4.1.2
Καλώς γιατί θέλει να προστατέψει το περιεχόμενο της, κακώς γιατί μια μεγάλη μερίδα συνδρομητών δεν έχει τα απαιτούμενα minimum για την χρήση της εφαρμογής.
Πιστεύω ότι οποιοσδήποτε τρόπος παράκαμψης του plug in θα είναι απλά κάτι το προσωρινό.

Θα μπορούσε όμως από την αρχή να αποκλείσει τα Windows Vista και τα Android 4.1.2 αλλά δεν το έκανε για καθαρά λόγους μάρκετινγκ.
Με το να μην έχει εξαρχής πολλούς περιορισμούς γραφτήκανε στην υπηρεσία πολλοί συνδρομήτες και αυτοι με την σειρά τους το έδωσαν σε συγγενείς και φίλούς που πολλοί από αυτούς μπορεί να μην είχαν νόβα ποτέ τους.
Με το να δίνεις την δυνατότητα σε κάποιον που δεν είχε νόβα ποτέ του, να βλέπει νόβα για λίγους μήνες και μετά να του το κόβεις τον βάζεις στο τρυπάκι να ψαχτεί να γίνει συνδρομητής.
Εξυπνη κίνηση αλλά εγώ που είμαι συνδρομητής και γράφτηκα στην υπηρεσία novago πριν λίγες μέρες γνωρίζοντας ότι είναι συμβατή με τα Windows Vista και θα μπορώ να βλέπω και από το λάπτοπ με ξενερώνει και νιώθω σαν να με κοροιδεύει γιατί θα μπορούσε να ενημερώσει με ένα email τις προθέσεις της και ότι θα αποκλείσουν κάποιες συσκευές και όχι να μπαίνω να δω ένα ποδοσφαιρικό αγώνα και ξαφνικά να τρώω άκυρο και να ψάχνω σαν λαλάκας με τις ώρες και να μην ξέρω τι γίνεται.
Και η δικαιολογία ότι είναι δωρεάν η υπηρεσία και beta δεν μου λέει κάτι γιατί όταν τον σέβεσαι τον συνδρομητή σου τον σεβασμό το δείχνεις όχι μόνο και για τις υπηρεσίες που πληρώνει αλλά και για αυτές που παρέχονται δωρεάν.

Κατ αρχήν δεν υπάρχει τίποτε δωρεάν. Το τι μάρκετινγκ θα χρησιμοποιήσει κάποιος είναι άλλο ζήτημα. Και μέχρι τώρα το Nova go ήταν μια ευχάριστη αλλαγή στη στάση της νόβα απέναντι στους πελάτες. Ελπίζω να μην ακυρώσουν τελείως το όποιο μπράβο είπαμε.

@LION81
Έχεις δίκιο στο κομμάτι των Vista. Για τα Android δεν είχε κυκλοφορήσει σε δοκιμαστική περίοδος άλλωστε.
Από την άλλη αυτή είναι η έννοια της δοκιμαστικής περιόδου, όχι μόνο για να δουν απήχηση, αλλά και να δουν κενά ασφαλείας.
Όπως είχα γράψει πολλές σελίδες πριν, τι ήταν προτιμότερο; να βγει έστω σε beta (που εννοείται ότι ένας λόγος ήταν μαρκετίστικος ) ή να έβγαινε απ'ευθειας released?
Οι συνδρομητές που γράφτηκαν και αξιολογησαν την υπηρεσία, δεν νομίζω ότι θα την απορριψουν για τους περιορισμούς που πλέον τίθενται.
Αν ζυγίσει κάποιος τα θετικά και τα αρνητικά, πιστεύω ότι σεβαστεί τα δεδομένα και θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες από μέρους του για να συνεχίσει να έχει την υπηρεσία.
Και στο τέλος της ημέρας, το να γίνουν upgrade τα Vista, δεν είναι και κάτι το φοβερό.
Υπάρχουν άλλες κατηγορίες συνδρομητών, που έχουν πιο σοβαρά θέματα για την συνέχιση της χρήσης του NovaGO.

update τις συσκευες σε ποση ωρα τις κανει; το εκανα online απο το site τους

ααα "Υπηρεσια μη διαθεσιμη" σε tablet τι σημαινει; Το πακετο ειναι Full Pack και βγαζσι παντου το ιδιο μηνυμα μετα από φορτωση 4-5 δευτερολεπτων

με ενα android box το παλευω... δεν μου βγαζει οτι δεν ειναι συμβατο παντως, αλλα service unavailable συνεχεια!

Καλησπέρα, ενώ έπαιζε κανονικά τώρα κολλάει συνέχεια με οποιονδήποτε browser. Εχει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα;

Καμιά βοήθεια ρε παιδιά, έχω κάνει τα πάντα και ακόμα όλο κολλάει!!!

Κι εγω τα ίδια. Με 7αρια home premium και μετά το τελευταίο update δε παίζει. Σε laptop είσαι έτσι;

Ναι laptop,μάλιστα περνάω το παλιό plugin αλλά όταν πάω να κάνω σύνδεση μου ζητάει κα κατεβάσω τα καινούριο.

Last edited by a moderator:
Η συνδεση θελει το καινουριο οπωσδηποτε. Μετα μπορειτε να περασετε το παλιο (εγω το κανω χωρις απεγκατασταση)

Γιατι ενω λενε οτι το nova go θελει απο την 4.2 και πανω στο play store γραφει για 2.3 και πανω? Την εβαλα την εφαρμογη αλλα δεν παιζει στο arc S μου.

Status
Not open for further replies.