NovaGO

Status
Not open for further replies.
Δουλεύει το Novago σε αυτό;
γιατί είδα στο βιντεάκι ότι γράφει για android 4.1 (όπως και αναφέρει στο βίντεο ότι έχει flash player) ενώ τα παιδιά λένε ότι το Novago είναι για android 4.2 και πάνω!

αυτο λεω κι`εγω.τι ισχυει τελικα?η νοβα αναφερει στις συμβατες συσκευες και το sII που φοραει 4.1.2.
εγω εχθες που περασα την εφαρμογη στο sII μου εβγαλε σφαλμα οτι η συσκευη μου(novago is not currently supported on thiw device),δεν υποστηριζει το novago.
κανω login,βλεπω το μενου του,αλλα μολις παταω play,με παραπεμπει στα faq του novago.

Δυστυχως δε μπορω να το δοκιμασω οντας στο εξωτερικο. Παντως εχω βαλει AOSP Android 4.3 στο δικο μου ΜΚ802IVS.

Re: Απάντηση: NovaGO

Ρε παιδιά συγνώμη για να καταλάβω, για να δω στο laptop μου με windows vista που έβλεπα τόσο καιρό, τώρα πρέπει να πάω να αγοράσω και τα windows 7;
Και δεν εισαι ο μονος , μια απο τα ιδια κι εγω....
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, σ' εσάς που έχετε windows vista στο laptop, το novago σταμάτησε να παίζει; Αναφέρομαι μόνο εσωτερικά στην οθόνη του laptop και όχι με εξωτερική σύνδεση στην tv που είναι αυτονόητο, αφού πλέον μπλοκαρίστηκαν οι έξοδοι.

Το ρωτάω, γιατί φίλος μου με original windows vista σε sony vaio "τρώει πόρτα" και δεν τον αφήνει να δει εσωτερικά πλέον, αφού του βγάζει το γνωστό μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή του.
Τρεις ώρες έφαγα χθες από το τηλ. προσπαθώντας να τον βοηθήσω να βγάλει άκρη, φυσικά χωρίς αποτέλεσμα και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχει κάποια ασυμφωνία του plugin αποκλειστικά με τα vista!

Εγώ μίλησα μαζί τους τώρα στο τηλέφωνο.
Τους είπα για το πρόβλημα που έχω με το κινητό,ενώ είναι στην λίστα και έχει τις προδιαγραφές απλά δεν παίζει.
Από ότι κατάλαβα η κοπελιά αν και ευγενική δεν πρέπει να είχε σοβαρή σχέση με το προϊόν,κράτησε τα στοιχεία μου και το username για να το δουν και να με ενημερώσουν.
Επίσης μου είπε,κάτι γνωστό βέβαια,πως έχουν αρκετές αναφορές με προβλήματα της εφαρμογής σε τηλέφωνο και tablets.
Άντε να δούμε...

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής συνομιλίας με την τεχνική υποστήριξη,με πήραν σήμερα τηλέφωνο....
Μου είπαν να απεγκαταστήσω την εφαρμογή που είχα περάσει στο κινητό από το google play,να μπω μέσα στο σαϊτ της νοβα και να κατεβάσω το APK από εκεί και να το εγκαταστήσω!:chinscratch:

Μπορείτε να βρείτε εσείς αρχείο APK στο σαϊτ της νοβα ή της forthnet;Γιατί εγώ δεν μπορώ να το εντοπίσω.
Επίσης τώρα που κοιτάω πάλι, http://www.forthnet.gr/NovaGoElGr.aspx?a_id=7147 η συσκευή μου LG G2 δεν είναι στην λίστα,ενώ μέχρι χθες ήταν!:bang:

custom δηλαδη Νικολα?ψαχμενο σε βρισκω....

Off topic
Custom φίλε, μια χαρά. Ούτε κολλήματα ούτε lags και πάει σφαίρα το Samsung.
Άλλωστε το τηλέφωνο δεν είναι εργαλείο και παιχνίδι???
Και για να καταλάβεις πόσο καλά πάει, έχω custom και στη γυναίκα μου

Last edited:
Σε μένα στο desktop (win 7 64b) γιατί δεν παίζει με την παλιά έκδοση του plugin παρά μου γράφει ότι η συσκευή προς το παρόν δεν υποστηρίζεται?

δεν υπαρχει κανενας που να το εχει σπουδασει το θεμα.....να εξετασει τα 2 plugin να βρει τι μπορουμε να κανουμε για να συνεχισουμε να βλεπουμε οπως πριν? η να φτιαξει κανενα νεο plugin να παιζει τα παντα...δεν μπορει καποιος θα υπαρχει....

Καλησπέρα, ενώ έπαιζε κανονικά τώρα κολλάει συνέχεια με οποιονδήποτε browser. Εχει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα;

Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, σ' εσάς που έχετε windows vista στο laptop, το novago σταμάτησε να παίζει; Αναφέρομαι μόνο εσωτερικά στην οθόνη του laptop και όχι με εξωτερική σύνδεση στην tv που είναι αυτονόητο, αφού πλέον μπλοκαρίστηκαν οι έξοδοι.
Έχω laptop HP με 17" οθόνη, ποτέ δε χρησιμοποίησα το HDMI για σύνδεση με TV. Πλέον όταν συνδέομαι και πατάω το Live TV παίζει μερικά δευτερόλεπτα και μετά από λίγο μου βγάζει το μήνυμα πως η συσκευή μου δεν υποστηρίζεται και με παραπέμπει στις ερωτοαπαντήσεις για το "πρόβλημα". Το να μπλοκάρει τις εξόδους με την αναβάθμιση αυτή για πολλούς και διάφορους λόγους, δεκτόν, το να αποκλέισει όμως όλα τα λειτουργικά κάτω από τα windows 7, δε το κατάλαβα...

Last edited:
Σε MOTOROLA MOTO G με KITKAT 4.4.2 δεν μου παίζει και δεν είναι root. Γιατί;

EDIT: τελικά κατέβασα την εφαρμογή μέσω του site της forthnet και παιζει άψογα.

Last edited by a moderator:
Ρε παιδιά τα novacinema δεν τα έχει?Μόνο το novastars?Δηλαδή για εμάς που έχουμε το πακέτο με τα cinema είναι προς το παρόν άχρηστο το novago? Τα οσκαρ θα τα δείξουν τουλάχιστον στο novago για μας που έχουμε το πακέτο με τα σινεμα?

Last edited by a moderator:
Έχω laptop HP με 17" οθόνη, ποτέ δε χρησιμοποίησα το HDMI για σύνδεση με TV. Πλέον όταν συνδέομαι και πατάω το Live TV παίζει μερικά δευτερόλεπτα και μετά από λίγο μου βγάζει το μήνυμα πως η συσκευή μου δεν υποστηρίζεται και με παραπέμπει στις ερωτοαπαντήσεις για το "πρόβλημα". Το να μπλοκάρει τις εξόδους με την αναβάθμιση αυτή για πολλούς και διάφορους λόγους, δεκτόν, το να αποκλέισει όμως όλα τα λειτουργικά κάτω από τα windows 7, δε το κατάλαβα...
Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα διαβάσει το ανανεωμένο FAQ και δεν είχα ενημερωθεί πως άλλαξαν τα δεδομένα και ότι πλέον υποστηρίζονται μόνο τα windows 7, οπότε γι' αυτό πριν έγραψα για πιθανή αυμφωνία/bug με τα vista.
Άλλο και τούτο πάλι... Ειλικρινά, δεν μπορώ να κατανοήσω τη λογική τους (αν υπάρχει λογική σε κάτι τόσο παράλογο).
Αν βάλεις το προηγούμενο plugin, έστω και προσωρινά, μπορείς να δεις ή "τρως πόρτα" και μ' αυτό;

Αν συνυπολογίσω και το γεγονός ότι έφαγα 3 ώρες στο τηλ. να ψάχνω τσάμπα να διορθώσω το πιθανό λάθος στο laptop του φίλου μου, μού έρχεται να ουρλιάξω!!!
Ρε παιδιά τα novacinema δεν τα έχει?Μόνο το novastars?Δλδ για εμάς που έχουμε το πακέτο με τα cinema είναι προς το παρόν άχρηστο το novago? Τα οσκαρ θα τα δείξουν τουλάχιστον στο novago για μας που έχουμε το πακέτο με τα σινεμα?
Ποτέ δεν είχε novacinema στο διάστημα που είναι σε πειραματικό στάδιο. Οταν θα ολοκληρωθεί η beta έκδοση, τότε θα ξέρουμε οριστικά ποια κανάλια θα υπάρχουν στην υπηρεσία.
Όσο για τα όσκαρ, στο novago θα τα δεις μόνο "κονσέρβα" και όχι "ζωντανά. Για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω σ' αυτό, διάβασε τι έχει γραφτεί από το επίσημο support εδώ.

Προς ενημερωση σε LG G2 με android 4.2.2 και χωρις root δεν παιζει. Σε επικοινωνια χθες με την nova μου ειπαν να κατεβασω απο το play το novago και να κανω κανονικα εγκατασταση , αλλα ματαια , δεν επαιξε...

Μπορείς να δώσεις το λινκ,από που ακριβώς μέσα από το site?

Πάνε στο Novago της forthnet στο πεδίο "πως βλέπω", έχει δυο επιλογές android. Διάλεξε αυτή για κινητά και φόρτωσε την

Status
Not open for further replies.