οσο και να με πειραζει κιεμενα που εκοψαν το novago στα desktop,η αληθεια ειναι οτι εχουν δικιο.το novago το εβγαλαν με τη λογικη να παιζει σε φορητες συσκευες οχι να βλεπουμε στη tv,Οποτε ειναι παραλογο να τους βριζουμε.
Παράλογο είναι να λέμε το παράλογο λογικό και να αποδεχόμαστε το "ταβατζιλικι" και τη κακή πολιτική μιας εταιρίας ως επιχείρημα. Εφόσον είναι τεχνολογικά εφικτό, γιατί να μην επιτρέπουν (όπως το κάνουν εν μέρει) και να μην ΠΟΥΛΆΝΕ (όπως το κάνουν έμμεσα) online συνδρομή και επίσημα; και εφόσον συνδυάζεται με συνδρομή σταθερού τηλεφώνου...
εμενα με απασχολει επισης γιατι δεν παιζει με parallels ή απευθειας απο macosx
Λυπαμαι που θα το πω αλλα κατι τετοιες λογικες εξηγουν το γιατι η φορθνετ εχει τοσο ακριβες υπηρεσιες με τοσο κακη ποιοτητα (ηχου στο τηλεφωνο, ιντερνετ και φυσικα ποιοτητας εικονας με εξαιρεση τα 2 πρωτα νοβασπορ).
Εχω καλυφθει πληρως
Aυτο πως λειτουργει?Για οσους παραπονιουνται πως θελουν στην τηλεοραση τους, ας παρουν καποιο android HDMI stick οπως το mk802 και ας εγκαταστησουν την εφαρμογη του novago εκει.
Και δεν εισαι ο μονος , μια απο τα ιδια κι εγω....Ρε παιδιά συγνώμη για να καταλάβω, για να δω στο laptop μου με windows vista που έβλεπα τόσο καιρό, τώρα πρέπει να πάω να αγοράσω και τα windows 7;
Και γω πηγα και πηρα smart tv και η samsung δεν αναβαθμιζει τον flash player. Αυτο επρεπε να παρω!Δες εδω
Για οσους παραπονιουνται πως θελουν στην τηλεοραση τους, ας παρουν καποιο android HDMI stick οπως το mk802 και ας εγκαταστησουν την εφαρμογη του novago εκει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.