NovaGO

Status
Not open for further replies.
Για οσους παραπονιουνται πως θελουν στην τηλεοραση τους, ας παρουν καποιο android HDMI stick οπως το mk802 και ας εγκαταστησουν την εφαρμογη του novago εκει.

Re: Απάντηση: NovaGO

οσο και να με πειραζει κιεμενα που εκοψαν το novago στα desktop,η αληθεια ειναι οτι εχουν δικιο.το novago το εβγαλαν με τη λογικη να παιζει σε φορητες συσκευες οχι να βλεπουμε στη tv,Οποτε ειναι παραλογο να τους βριζουμε.

Θα ηταν πολυ πιο εξυπνο εμπορικα και για τους ιδιους το να επετρεπαν σε desktop οπως και να συνδεεις hdmi με την προυποθεση να εχεις adsl στην φορθνετ. Και θα αποκτουσαν περισσοτερους συνδρομητες και θα ειχαν τον κοσμο ευχαριστημενο.
Αυτη την στιγμη μπορει να δουλευει το παλιο plugin αλλα αν καποια στιγμη σταματησει τοτε αναγκαστικα θα παω στην λυση των λινκ ενω φυσικα ειμαι πελατης (και θα παραμεινω) αλλης εταιρειας ιντερνετ. Οπως ειπα και πριν ενω ειμαι νομιμος θα με αναγκασουν να γινω παρανομος και συνεχιζω να το βρισκω παρανοικο

Παράλογο είναι να λέμε το παράλογο λογικό και να αποδεχόμαστε το "ταβατζιλικι" και τη κακή πολιτική μιας εταιρίας ως επιχείρημα. Εφόσον είναι τεχνολογικά εφικτό, γιατί να μην επιτρέπουν (όπως το κάνουν εν μέρει) και να μην ΠΟΥΛΆΝΕ (όπως το κάνουν έμμεσα) online συνδρομή και επίσημα; και εφόσον συνδυάζεται με συνδρομή σταθερού τηλεφώνου...

εμενα με απασχολει επισης γιατι δεν παιζει με parallels ή απευθειας απο macosx

Στο τέλος, θα χάσει το νόημα της η εφαρμογή.
Το συν και το concept της εφαρμογής, είναι να έχεις την δυνατότητα να βλέπεις παντού, όπου και να είσαι (γεωγραφικά) στην Ελλάδα, τις υπηρεσίες Νοβα (που θα εμπλουτιστούν στο μέλλον), ανεξαρτήτου τηλεφωνικού παρόχου.
Ας υποστηρίζει τα υφιστάμενα συστήματα, όπως πρέπει να το υποστηρίζει χωρίς προβλήματα και είναι όλα οκ, μιας που ειναι και δωρεάν :SFGSFGSF:

Προτιμώ να κάνω την χρήση έστω και στην οθόνη του laptop και ας μην υποστηρίζει το HDMI, παρά να μην το έχω καθόλου.

Παράλογο είναι να λέμε το παράλογο λογικό και να αποδεχόμαστε το "ταβατζιλικι" και τη κακή πολιτική μιας εταιρίας ως επιχείρημα. Εφόσον είναι τεχνολογικά εφικτό, γιατί να μην επιτρέπουν (όπως το κάνουν εν μέρει) και να μην ΠΟΥΛΆΝΕ (όπως το κάνουν έμμεσα) online συνδρομή και επίσημα; και εφόσον συνδυάζεται με συνδρομή σταθερού τηλεφώνου...

Για ποιο "ταβατζιλίκι" μιλάς? "Κακή πολιτική"?
Σε υποχρέωσε κανείς να του κάνεις χρήση? Σε χρεώνουν για κάτι που δεν συνάδει με τις απαιτήσεις σου?
Σοβαρευτείτε.
Άλλο το να γράφουμε και να συζητάμε τι θα θέλαμε να υποστήριζε η εν λόγω εφαρμογή και άλλο να κατηγορούμε για "νταβατζιλίκι" και "κακές πολιτικές"

Last edited by a moderator:
Λυπαμαι που θα το πω αλλα κατι τετοιες λογικες εξηγουν το γιατι η φορθνετ εχει τοσο ακριβες υπηρεσιες με τοσο κακη ποιοτητα (ηχου στο τηλεφωνο, ιντερνετ και φυσικα ποιοτητας εικονας με εξαιρεση τα 2 πρωτα νοβασπορ).
Εχω καλυφθει πληρως

Απάντηση: Re: NovaGO

εμενα με απασχολει επισης γιατι δεν παιζει με parallels ή απευθειας απο macosx

Αυτό με ενοχλεί και μένα (για OsX), αλλά ευελπιστώ ότι θα υποστηριχτεί κάποια στιγμή.
Αν και προς το παρόν έχω βολευτεί κάπως με το vmware.
Θα ψάξω λίγο το vmware να δω αν μπορώ να βρω μία μονιμότερη λύση.

με parallels δουλευει απλα με το παλιο plugin και ανυσηχω γιατι σιγουρα θα το blockaroun

Το ξέρω ότι δουλεύει έτσι, μονιμότερο εννοώ, αν μπορώ να τροποποιήσω το vm έτσι ώστε να μην είναι στημένο σαν desktop(αφού δεν δουλεύει το νέο plugin) και όχι σαν laptop

Λυπαμαι που θα το πω αλλα κατι τετοιες λογικες εξηγουν το γιατι η φορθνετ εχει τοσο ακριβες υπηρεσιες με τοσο κακη ποιοτητα (ηχου στο τηλεφωνο, ιντερνετ και φυσικα ποιοτητας εικονας με εξαιρεση τα 2 πρωτα νοβασπορ).
Εχω καλυφθει πληρως

Τοτε κοψε τα ολα και πανε στον οτε να ηρεμησεις και εσυ και εμεις και η forthnet

Το σιγουρο ειναι οτι και να βγαλει η καθε εταιρια ΠΑΝΤΑ θα γκρινιαζουμε για κατι,δε ξερω ισως να ειναι στο dna μας. Παντως το να εισαι πχ καπου διακοπες και να εχεις μαζι σου το ipad ή το android ταμπλετ και να χαζευεις χωρις εξτρα χρεωση,ειναι παρα πολυ καλο.Ας κανουμε λοιπον υπομονη πιστευω οτι θα εξελιχθει σε πολυ καλο εργαλειο.

Θα συμφωνησω. Εχω καταθεσει τις ενστασεις μου ως το περιεχομενο της πλατφορμας. Όσον αφορά ομως την εφαρμογή, κανεις δε την γνώριζε κατα την υπογραφη του συμβολαιου και ηρθε ως ενα συμπληρωματικο δωρο. Λοιπον πειτε ευχαριστω, χρησιμοποιήστε το ως εχει και μη το σφετεριστειτε. Στην τελικη, οσοι οντως "καιγεστε" για να εχετε ολα τα καναλια παντου και σταθερα, παρτε ενα Belkin ή ενα Slingbox.

Πάντα θα θαυμάζω και δεν θα μπορώ να κατανοησω τους καταναλωτές που αναλαμβάνουν αφιλοκερδώς να είναι συνήγοροι εταιριών των οποίων εμείς οι υπόλοιποι εχθρευομαστε και θέλουμε το κακό τους, Τρανή απόδειξη του οποίου είναι πως επιλέγουμε να τους τα ακουμπαμε κάθε μήνα αντί για κάποιο ανταγωνιστή τους.
Επίσης δεν καταλαβαίνω το νόημα έχουν οι ενστάσεις στις ενστάσεις μας για τα προβληματικά σημεία της υπηρεσίας.

Ρε παιδιά συγνώμη για να καταλάβω, για να δω στο laptop μου με windows vista που έβλεπα τόσο καιρό, τώρα πρέπει να πάω να αγοράσω και τα windows 7;

Η υποστηριξη δεν ειναι εγγενης, αλλα ειναι λογικη συνεπεια των υπερβολων και της κοινης λογικης. Η αναφορά για μια δυσλειτουργια ειναι θεμιτη, αλλα η γκρινια επειδη δε μπορει καποιος να καταφερει κατι το οποιο μια εφαρμογη δεν ειναι σχεδιασμενη να κανει ειναι υπερβολη.

Απάντηση: Re: NovaGO

Για οσους παραπονιουνται πως θελουν στην τηλεοραση τους, ας παρουν καποιο android HDMI stick οπως το mk802 και ας εγκαταστησουν την εφαρμογη του novago εκει.
Aυτο πως λειτουργει?

Ρε παιδιά συγνώμη για να καταλάβω, για να δω στο laptop μου με windows vista που έβλεπα τόσο καιρό, τώρα πρέπει να πάω να αγοράσω και τα windows 7;
Και δεν εισαι ο μονος , μια απο τα ιδια κι εγω....

Δουλεύει το Novago σε αυτό;
γιατί είδα στο βιντεάκι ότι γράφει για android 4.1 (όπως και αναφέρει στο βίντεο ότι έχει flash player) ενώ τα παιδιά λένε ότι το Novago είναι για android 4.2 και πάνω!

Αλλά ... είδα στην ιστοσελίδα τα νέα μοντέλα, οπότε μάλλον καλύπτει και το 4,2

Last edited:
Status
Not open for further replies.