NovaGO

Status
Not open for further replies.
καλα εγω πιστευω και στο multiview γινεται αυτο. θα συμφωνησω οτι ειναι μαγαζι και θελει να το περιοριζει αυτο.

Ρε παιδιά, ηρεμήστε λίγο. Γιατί τόσος κακός χαμός.
Το πληρώνατε και δεν σας δουλεύει; Είναι ακόμα σε δοκιμαστική περίοδο. Όταν με το καλό βγει, τότε να έχετε όλο το δίκιο μαζί, για να φωνάζετε και να παραπονιέστε. Η εφαρμογή έχει προβλήματα. Δεκτό.
Καλώς ή κακώς έτσι είναι. Ίσως να ήταν καλύτερα να μην δίνανε καθόλου beta. Να την κραταγαν και να την δοκίμαζαν όσο καιρό χρειαζόταν για να βγει μια σωστή εφαρμογή.
Όσο αφορά τα Desktop, από την αρχή ήταν εκτός. Ποτέ δεν τα υποστήριζε επίσημα, τουλάχιστον.
Υποτίθεται ότι είναι εφαρμογή για να την έχεις μαζί σου.
Θα συμφωνήσω, ότι θα έπρεπε να μπορείς να κουμπώσει ένα HDMI, θα βόλευε τους περισσότερους.
Αλλά ψάχνουν τρόπους να την κλειδώσουν για να προστατέψουν το περιεχόμενο του, που όλοι εμείς οι συνδρομητές την πληρώνουμε.
Εν κατακλείδι, είναι μια καλή ιδέα και εφαρμογή. Ας την χαρούμε όπως μας την δίνουν, με τους δικούς τους όρους. Στο τέλος της ημέρας είναι δωρεάν.
Μπορούμε να στείλουμε τις προτάσεις μας για το πως θα θέλαμε, ή το τι θα θέλαμε να υποστηρίζει.
Αλλά όχι με γκρίνια και κακία.
Με ηρεμία και πολιτισμένα

Συμφωνώ μαζί σου σε όλα nvianitakis εκτός από την δοκιμαστική περίοδο.
Η εφαρμογή για τα android τουλάχιστον δεν γράφει πουθενά beta.

Εγώ μίλησα μαζί τους τώρα στο τηλέφωνο.
Τους είπα για το πρόβλημα που έχω με το κινητό,ενώ είναι στην λίστα και έχει τις προδιαγραφές απλά δεν παίζει.
Από ότι κατάλαβα η κοπελιά αν και ευγενική δεν πρέπει να είχε σοβαρή σχέση με το προϊόν,κράτησε τα στοιχεία μου και το username για να το δουν και να με ενημερώσουν.
Επίσης μου είπε,κάτι γνωστό βέβαια,πως έχουν αρκετές αναφορές με προβλήματα της εφαρμογής σε τηλέφωνο και tablets.
Άντε να δούμε...

Ξέρω ότι ακόμα δεν είναι released version.
Με το support υπάρχει γενικά θέμα, πόσο μάλλον με κάτι που είναι τόσο εξιδεικευσμενο. Αυτό ναι, αυτό είναι θέμα. Το support πάσχει. Ουσιαστικά, το support, απλά κρατά όνομα και username και τα προωθούν στο τμήμα ανάπτυξης του NovaGO όπως έγινε και με σένα.
Ένα θετικό είναι ότι στα email η ενεργοποίηση καθώς και η ανανέωση (πλέον μπορείς μόνος να το κάνεις) γίνεται άμεσα.

Last edited:
Re: Απάντηση: NovaGO

στο site παντως δεν το εχουν σαν beta. στην αρχικη σελιδα της forthnet λεει νεα υπηρεσια novago

εμενα το εχω με parallels και ενω επαιζε κανονικα τωρα οταν ανοιγω να δω μετα απο μισο λεπτο βγαζει μηνυμα "Το Nova GO προς το παρόν δεν υποστηρίζεται από την συσκευή σας.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.novago.gr/FAQ.
"

τι στο καλο να έγινε?
κιεμενα το ιδιο μου βγαζει σημερα σε pc με windows 7

Το Vmware, οπως και το parallels χρησιμοποιουν generic vitual motherboard με χαρακτηριστικά σταθερου υπολογιστή. Δοκιμάστε την παλαιοτερη εκδοση που συζητουσαν πριν τα παιδια.

Σε μένα πάντως που σήμερα πρωτομπήκα στην παρέα του novago δούλεψε η παλιότερη έκδοση που ανέβασε ο φίλος μια χαρά.Ευχαριστώ πολύ για το αρχείο και τη βοήθεια τον συμφορουμίτη που το ανέβασε.
Εχω desktop με windows 7 και αφού έκλεισα πρώτα norton firewall και antivirus έκανα εγκατάσταση κατευθείαν το παλιό αρχείο που έδωσε εδώ ο φίλος και μετά επέλεξα στο norton να εξαιρείται πάντα.Στη συνέχεια πληκτρολόγησα chrome://plugins και αφού το βρήκα το έβαλα ενεργοποίηση πάντα και όλα έπαιξαν λάδι...
Συγνώμη αν κούρασα που ίσως έγραψα χιλιοειπωμένα πράγματα αλλά ίσως κάποιος άλλος νέος και άσχετος όπως εγώ τα χρειαστεί.

Last edited:
Να πω και εγώ τον πόνο μου. Προχτές έκανα εγγραφή και αφού μου ήρθε το κλασσικό email ενεργοποίησα και περίμενα τον κωδικό. 36 ώρες μετά τίποτα. Πήγα και έκανα reset password και σε 5 λεπτά να το sms. Λέω σωθήκαμε, που να ήξερα. Βάζω user name και password, ok. Στο επόμενο βήμα μου ζητάει admin password, βάζω το ίδιο και μου λέει δεν υπάρχει, λάθος κωδικός. Μιλάω με Nova μια καλλη κυριούλα που δεν είναι και πολύ ιδέα μου λέει θα σας δώσω τον "ειδικό". Περίμενα άλλα 10' στην αναμονή και αφού μίλησα με τον ειδικό που δεν είχε ούτε αυτός μυρωδιά μου είπε ότι καταχωρησε το πρόβλημα και θα με καλέσουν να με ενημερώσουν. 24 ωρες και ακόμα τίποτα.

Εχει να μου προτείνει κάποιος κάτι ? Αν ξανακάνω εγγραφή ; Θα με δεχτεί το σύστημα με τον ίδιο κωδικό συνδρομήτη και τον ίδιο αριθμό κάρτας ;

Αν δεν άλλαξες τον κωδικό εσύ αυτός ο κωδικός admin είναι ο κωδικός που έλαβες στο μύνημα του κινητού.Τώρα για το αν θα σε δεχτεί με τον ίδιο κωδικό να ξανακάνεις εγγραφή το βλέπω δύσκολο.Δοκίμασε το πρωί να μιλήσεις με τεχνικό τμήμα αναγκαστικά...

τώρα που πήγα να το ανοίξω ξανά σταμάτησε και σε μένα...μου έλεγε ότι δίνω λάθος pin.(το χα βάλει να κάνει αυτόματη σύνδεση και να ζητά μόνο pin admin)Καμιά ιδέα?απεγκατέστησα τα πάντα και πέρασα από την αρχή το 2.2 και λέει συνέχεια στο login να κατεβάσω το αρχείο.....

Απάντηση: Re: NovaGO

Δεν ξέρω τι γίνεται,και σε μένα το ίδιο έβγαζε όταν ήμουν ρουτ,και τώρα που το έκανα "μαμά" πάλι το ίδιο βγάζει.
LG G2.
Το έχεις ρουτάρει;

Αν αναφερεσαι σε μενα που ρωτησα πριν , ναι ειναι αρουταριστο.

Ρε παιδιά, ηρεμήστε λίγο. Γιατί τόσος κακός χαμός.
Το πληρώνατε και δεν σας δουλεύει; Είναι ακόμα σε δοκιμαστική περίοδο. Όταν με το καλό βγει, τότε να έχετε όλο το δίκιο μαζί, για να φωνάζετε και να παραπονιέστε. Η εφαρμογή έχει προβλήματα. Δεκτό.
Καλώς ή κακώς έτσι είναι. Ίσως να ήταν καλύτερα να μην δίνανε καθόλου beta. Να την κραταγαν και να την δοκίμαζαν όσο καιρό χρειαζόταν για να βγει μια σωστή εφαρμογή.
Όσο αφορά τα Desktop, από την αρχή ήταν εκτός. Ποτέ δεν τα υποστήριζε επίσημα, τουλάχιστον.
Υποτίθεται ότι είναι εφαρμογή για να την έχεις μαζί σου.
Θα συμφωνήσω, ότι θα έπρεπε να μπορείς να κουμπώσει ένα HDMI, θα βόλευε τους περισσότερους.
Αλλά ψάχνουν τρόπους να την κλειδώσουν για να προστατέψουν το περιεχόμενο του, που όλοι εμείς οι συνδρομητές την πληρώνουμε.
Εν κατακλείδι, είναι μια καλή ιδέα και εφαρμογή. Ας την χαρούμε όπως μας την δίνουν, με τους δικούς τους όρους. Στο τέλος της ημέρας είναι δωρεάν.
Μπορούμε να στείλουμε τις προτάσεις μας για το πως θα θέλαμε, ή το τι θα θέλαμε να υποστηρίζει.
Αλλά όχι με γκρίνια και κακία.
Με ηρεμία και πολιτισμένα

Καλα τα λες αλλα πραγματικά το ιστορικό της εταιρείας στο ξενερωμα ειναι απίστευτο.
Μου κόβει ο desktop γενικά ενω ενα htpc π.χ μπορει να εξυπηρετεί ειδικα όσους δεν έχουν τρύπες και καλώδια σε καθε δωμάτιο του σπιτιού για να βάλουν multiview ή όσους θέλουν να δουν στο γραφείο (εμένα προχθές στην εμβολίμη με βόλεψε αφάνταστα αλλιώς θα είχα πληρώσει τσάμπα) ...
Επιπλέον ποιος ο λόγος να τη νοιάζει αν εχω jb ipad ή rooted android. Πως μπορει να κινδυνεύσει το περιεχόμενο της απο αυτο;
Μην κρυβόμαστε οτι δήθεν ειναι τσάμπα... Μέρος της παροχής της ειναι πλέον και όπως όλοι ξέρουμε η παροχή της ειναι σε σχέση και με τον ανταγωνισμό υπέρογκη ....

Την νοιάζει, γιατί κάθε jb ή rooted συσκευή δεν μπορεί να προστατεύσει το περιεχόμενο της (Nova) . Αυτός είναι ο λόγος. Καθαρά θέμα προστασίας από sharing, streaming ή οτιδήποτε άλλο.
Δεν ξέρω το Sky go στην Αγγλία τι περιορισμούς έχει για να συγκρίνουμε.
Αλλά δες το και από την άλλη σκοπιά Σε βόλεψε αφανταστα στην εμβολιμη, ωραία λοιπόν , δεξου το λοιπόν όπως στο δίνει.

nvianitakis οι τοποθετήσεις σου είναι ολόσωστες.
Μόνη μου ένσταση η πολιτική κλειδωμάτων της nova.
Πάντρεψε τις κάρτες για να χτυπήσει την πειρατεία, ε και?
Το σήμα της ακόμη μοιράζεται, ελάχιστοι από τους παράνομους έγιναν νόμιμοι, και αυτοί που έγιναν οφείλεται στις προσφορές(nova οπαδών,3play,μεμονομένες προφορές).
Το κλείδωμα στο desktop είναι 100% παράλογο, γιατί μπορεί εγώ να μετακινούμε σε άλλο χώρο και εκεί να έχω μόνο desktop, laptop δε σημαίνει φορητότητα.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με το τελευταίο, οσο αφορά το Desktop, για πολλούς λόγους και προσωπικούς. Θα ήθελα υποστήριξη σε Mac OS.
Θα διαφωνήσω όμως με το αν χτύπησε την πειρατεία. Μέχρι πριν από λίγο καιρό έβρισκες κάρτες και στα περίπτερα. Streaming έκανε και το κομμωτήριο.
Η πειρατεία έχει χτυπηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Μπορεί να μην έχει εξαλειφθεί τελείως, αλλά έχει χτυπηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Την νοιάζει, γιατί κάθε jb ή rooted συσκευή δεν μπορεί να προστατεύσει το περιεχόμενο της (Nova) . Αυτός είναι ο λόγος. Καθαρά θέμα προστασίας από sharing, streaming ή οτιδήποτε άλλο.
Δεν ξέρω το Sky go στην Αγγλία τι περιορισμούς έχει για να συγκρίνουμε.
Αλλά δες το και από την άλλη σκοπιά Σε βόλεψε αφανταστα στην εμβολιμη, ωραία λοιπόν , δεξου το λοιπόν όπως στο δίνει.

Τη συνδεδη με hdmi ομως;

Δεν είμαι μες στο μυαλό τους, αλλά, μπορώ να φανταστώ ότι για να μην δίνουν δυνατότητα streaming. Δεν ξέρω τι και αν έχει προστασίες το streaming που βλέπουμε μέσω της εφαρμογής. Πιθανότατα να μη το έχει οπότε κάπως πρέπει να περιορίσουν την "εξαγωγή" του περιεχομένου.

Status
Not open for further replies.