κιεμενα το ιδιο μου βγαζει σημερα σε pc με windows 7εμενα το εχω με parallels και ενω επαιζε κανονικα τωρα οταν ανοιγω να δω μετα απο μισο λεπτο βγαζει μηνυμα "Το Nova GO προς το παρόν δεν υποστηρίζεται από την συσκευή σας.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.novago.gr/FAQ.
"
τι στο καλο να έγινε?
Δεν ξέρω τι γίνεται,και σε μένα το ίδιο έβγαζε όταν ήμουν ρουτ,και τώρα που το έκανα "μαμά" πάλι το ίδιο βγάζει.
LG G2.
Το έχεις ρουτάρει;
Ρε παιδιά, ηρεμήστε λίγο. Γιατί τόσος κακός χαμός.
Το πληρώνατε και δεν σας δουλεύει; Είναι ακόμα σε δοκιμαστική περίοδο. Όταν με το καλό βγει, τότε να έχετε όλο το δίκιο μαζί, για να φωνάζετε και να παραπονιέστε. Η εφαρμογή έχει προβλήματα. Δεκτό.
Καλώς ή κακώς έτσι είναι. Ίσως να ήταν καλύτερα να μην δίνανε καθόλου beta. Να την κραταγαν και να την δοκίμαζαν όσο καιρό χρειαζόταν για να βγει μια σωστή εφαρμογή.
Όσο αφορά τα Desktop, από την αρχή ήταν εκτός. Ποτέ δεν τα υποστήριζε επίσημα, τουλάχιστον.
Υποτίθεται ότι είναι εφαρμογή για να την έχεις μαζί σου.
Θα συμφωνήσω, ότι θα έπρεπε να μπορείς να κουμπώσει ένα HDMI, θα βόλευε τους περισσότερους.
Αλλά ψάχνουν τρόπους να την κλειδώσουν για να προστατέψουν το περιεχόμενο του, που όλοι εμείς οι συνδρομητές την πληρώνουμε.
Εν κατακλείδι, είναι μια καλή ιδέα και εφαρμογή. Ας την χαρούμε όπως μας την δίνουν, με τους δικούς τους όρους. Στο τέλος της ημέρας είναι δωρεάν.
Μπορούμε να στείλουμε τις προτάσεις μας για το πως θα θέλαμε, ή το τι θα θέλαμε να υποστηρίζει.
Αλλά όχι με γκρίνια και κακία.
Με ηρεμία και πολιτισμένα
Την νοιάζει, γιατί κάθε jb ή rooted συσκευή δεν μπορεί να προστατεύσει το περιεχόμενο της (Nova) . Αυτός είναι ο λόγος. Καθαρά θέμα προστασίας από sharing, streaming ή οτιδήποτε άλλο.
Δεν ξέρω το Sky go στην Αγγλία τι περιορισμούς έχει για να συγκρίνουμε.
Αλλά δες το και από την άλλη σκοπιά Σε βόλεψε αφανταστα στην εμβολιμη, ωραία λοιπόν , δεξου το λοιπόν όπως στο δίνει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.