Φίλε μου, από τη στιγμή που μου λες ότι έχεις απεγκαταστήσει εντελώς το antivirus (και όχι απλή απενεργοποίηση) και τα υπόλοιπα τα έχεις κλειστά, δεν μπορώ να φανταστώ τι είναι αυτό που μπλοκάρει το plugin. Αν απλά, έχεις απενεργοποιήσει το antivirus (και έγραψες εκ παραδρομής ότι το έχεις απεγκαταστήσει), τότε δοκίμασε τους κανόνες εξαίρεσης που έχω γράψει σε προηγούμενα posts ή ακόμα και να το απεγκαταστήσεις εντελώς. Αλλιώς, μάλλον θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις με το τεχνικό τμήμα τους, μήπως και μπορέσουν να βγάλουν άκρη μέσα από τα logs που κρατάσει η εφαρμογή στον Η/Υ σου.FOUFOUTOS φιλαρακο αντιμετοπίζω το ιδιο πρόβλημα. Εχω windows 7 x32 σε laptop. Από antivirus εχω το Avast. Το απεγκατεστησα, απενεργοποιησα τοιχος προστασίας και adblock, εχω όλα τα προγράμματα ενημερωμενα και τζιφος. Στο Firefox κανει μια πολυ μικρή προσπάθεια να μπει και μου εμφανιζει το μυνημα που λεει WebTV PC NPDLL Plugin may be busy, or it may have stopped responding κλπ κλπ. Μου ζηταει να κανω stop ή continue plugin και τοτε συμβαινουν δυο πραγματα. Ή θα βλεπω μαυρη οθονη με ελαχιστο εως καθολου ηχο αλλα απο κατω την ωρα κανονικα ή που θα μου πεταει μυνημα The WebTV PC NPDLL Plugin has crashed και να κανω reload the page. Στο Explorer που το προσπαθησα μια απ τα ιδια μονο που αντι crash και reload με πεταει εξω. Καμμια ιδεα? Ξερω οτι ταλαιπωρηθηκες πολυ μεχρι να βρεις ακρη και ειμαι σιγουρος οτι με καταλαβενεις τι νευρα εχω.
........................Κι έρχεται ένα πρωί που το κόβει ξαφνικά, για να "αναγκάσει" αυτούς τους περισσότερους (τους οποίους σκοπίμως δημιούργησε) που έχουν πιθανότατα γλυκαθεί με τη θέαση των καναλιών, να τρέξουν να πάρουν νέα συνδρομή............................
Φίλε Κώστα, λύση για τα επίγεια υπάρχει, αλλά προϋποθέτει επιπλέον εξοπλισμό, κλήση τεχνικού (για όσους δεν πιάνουν τα χέρια τους με τα δορυφορικά) ώστε να πιαστεί ο κατάλληλος δορυφόρος και φυσικά αβεβαιότητα, γιατί σήμερα υπάρχουν εκεί που είναι και όπως είναι (με την ελαφρά κωδικοποίηση), αλλά κανένας δεν παρέχει εγγυήσεις ότι αυτό δεν θα αλλάξει στο άμεσο μέλλον. Άρα, επιπλέον σημαντικά έξοδα που μπορεί κάποια στιγμή, ίσως και σύντομα (άγνωστο το πότε και το αν) να μην έχουν αντίκρυσμα.Φιλε Foufoute, τα επιχειρηματα που θετεις ειναι ικανα δυστυχως δεν ειναι αναγκαια. Και λυση για τα επιγεια υπαρχει εντος επικρατειας και δορυφορικη δε χρειαζονται οι φοιτητες (τουλαχιστον δεν ειχα το πάλαι ποτέ στα δικα μου χρονια). Δε διαφωνώ με τη συζήτησή σας, ομως αναλογιστείτε ποιος ειναι ο ρόλος της εφαρμογής. Ειναι διαφορετικό το τί θα θέλαμε σαν πελάτες και διαφορετικός ο ρολος υπαρξης της υπηρεσίας. Δε μπορεις να απαιτησεις να παιζει σε τηλεορασεις, εξωτερικες οθονες, προτζεκτορες κτλ επειδη αυτο βολευει για καλοπροαιρετους, αλλα επισης και για κακοπροαιρετους λογους. Ηταν γνωστο τοις πασι πως η αρχικη λειτουργια ηταν beta και πως θα προεβαιναν αργα ή γρηγορα σε τετοιες κινησεις για αποφυγη πειρατειας.
Έτσι για να ευθυμήσουμε και λίγο, το καλό νέο φίλε μου, είναι ότι με τα τερτίπια της nova τουλάχιστον γλίτωσαν προσωρινά τα αυτάκια μας από τις υπνωτικές περιγραφές του κατά τ' άλλα συμπαθέστατου Σωτηρακόπουλου...
Από εκεί και πέρα, συμφωνώ μαζί σου. Έχουμε χορτάσει πλέον από μαρκετινίστικα χτυπήματα κάτω από τη μέση τα τελευταία χρόνια. Πιο αποτυχημένο/ανήθικο μακράν σε σχέση πάντα με τη nova (για την τσέπη του συνδρομητή) είναι το κολπάκι των τελευταίων μηνών του στυλ σου χαρίζω για x χρονικό διάστημα την τάδε υπηρεσία, την οποία όμως δεν στην κλείνω αυτόματα όταν θα παρέλθει το δωρεάν διάστημα, όπως είναι το φυσιολογικό και όπως γινόταν πάντα παλιότερα, ώστε να τσεπώσω τουλάχιστον έναν έξτρα μήνα από τον "αφελή" συνδρομητή που δεν το αντιλαμβάνεται εγκαίρως! Μετά κι από αυτό, πλέον μπορούμε να τα περιμένουμε όλα...
Τέλος του λίγο offtopic.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.