NovaGO

Status
Not open for further replies.
Εγω θα ρωτησω για μια ακομη φορα και ας μην παρω απαντηση....δεν υπαρχει εδω μεσα ενας ΙΚΑΝΟΣ να μελετησει το pluing και να αφαιρεσει την εντολη που κλειδωνει την εξοδο της εικονας?

λογικά δεν είναι μόνο θέμα plugin και από την άλλη ακόμα και κάποιος να το πειράξει σίγουρα θα υπάρχουν και θέματα νομιμότητας....άλλο το να περάσεις μία παλιά έκδοση και άλλο κάποιο που έχει επεξεργαστεί στον κωδικά του

αν δεν ειναι μονο θεμα pluing γιατι παιζει το παλιο?
βρε ας το φτιαξει καποιος και ας το ανεβασει καπου....που ολα ειναι παρανομα....και το παιρνουμε απο εκει

Γειά σας ,
Νέος στο forum νέος και στο NovaGo . Διάβασα αρκετές σελίδες του τούτου του νήματος , και όπως σε όλα τα forum , άσχετα με το αντικείμενο η αιώνια Ελληνική κληρονομιά . Γκρίνια και παράπονα , και από τους νόμιμους και τους "παράνομους" . Δικαιολογημένη ή όχι δεν είναι κάτι που θα με απασχολήσει , αλλά είναι και κάποια πράγματα που πρέπει να λέγονται με το όνομά τους . Είναι γεγονός ότι η Nova , αν θέλετε η μαμά Forthnet πνέει τα λοίσθια . Το προϊόν που μας πασάρει έχει καταντήσει γελοίο και είναι και πανάκριβο , και κάθε μέρα φαίνεται πως χάνει συνδρομητές . Τώρα γιατί προσωπικά παραμένω στο πακέτο που έχω Ιντερνετ- τηλεφωνία-Nova είναι άλλη υπόθεση που θα αναθεωρηθεί πιθανόν με την λήξη της παρούσας σύμβασης μου . Απλά εύχομαι μέχρι τότε να μας παρουσιάσει κάτι ανάλογο ο ανταγωνισμός (ΟΤΕ Τv) . Λανσάρει λοιπόν ή ετοιμοθάνατη Nova το NovaGo , ΠΙΛΟΤΙΚΟ όπως αναφέρεται , που με απλά λόγια πάει να πει , ότι μπορεί να κρατήσω την διαρροή στους υπάρχοντες συνδρομητές που φωνάζουν και να τραβήξω κάμποσους νέους . Αν περπατήσει το κρατάω , αλλιώς το αποσύρω , πιλοτικό ήταν άλλωστε , ή το τιμολογώ και βλέπουμε . Μάρκετινγ και τίποτα παραπάνω , κι' όποιος τσιμπήσει . Προσωπικά βρήκα ότι μου προσφέρεται δωρεάν , το αξιολογώ χρήσιμο , το εγκατέστησα στο Samsung S III και στο Samsung Tab 3 8" , δουλεύει άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα .... μέχρι εκεί .

Διαβάζω όλα τα σχόλια προσεκτικά και είμαι κάπου στη μέση. Δεν είμαι ούτε με το μέρος αυτών που γκρινιάζουν ανυπόφορα για μια υπηρεσία που δόθηκε έξτρα (χωρίς να το περιμένει κανένας) και εντελώς δωρεάν μέχρι στιγμής, αλλά ούτε και με το μέρος των μονίμως υπέρμαχων της nova και της πολιτικής που ακολούθησε στο συγκεκριμένο ζήτημα, πατώντας στην εύκολη δικαιολογία της έξτρα δωρεάν υπηρεσίας κι εξηγούμαι τι εννοώ. Θα μπορούσε λοιπόν η nova από την αρχή να δώσει την εφαρμογή με αυστηρά κριτήρια (αυτά που εφαρμόζει τώρα - μόνο σε laptop, κινητά, tablets με κλειστές εξόδους) και να τη δοκιμάσει ο κόσμος για να βρει τα πιθανά bugs. Όμως, αντ' αυτού την προσέφερε όπως την προσέφερε, έβγαλε και κάποια ερωτηματολόγια όπου ρωτούσε "έντεχνα" αν έχουμε μοιράσει την υπηρεσία και σε φίλους/συγγενείς μας για να απολαύσουν κι αυτοί το υπερθέαμα της nova και ήταν σαν μας λέει εμμέσως πλην σαφώς, δώστε την κι αλλού να μας μάθουν περισσότεροι. Κι έρχεται ένα πρωί που το κόβει ξαφνικά, για να "αναγκάσει" αυτούς τους περισσότερους (τους οποίους σκοπίμως δημιούργησε) που έχουν πιθανότατα γλυκαθεί με τη θέαση των καναλιών, να τρέξουν να πάρουν νέα συνδρομή. Δηλαδή, έπαιξε μια πολύ "φτηνή" εμπορική/διαφημιστική καμπάνια στις πλάτες των νόμιμων συνδρομητών της. Προφανώς, δικό της είναι το προϊόν και ό,τι θέλει το κάνει (το δικαιολογώ και το καταλαβαίνω αυτό), αλλά τέτοιες "κουτοπονηριές" δεν χωρούν σε εταιρείες που θέλουν να αποκαλούνται σοβαρές και εύλογα επαναστατούν πολλοί μαζί της!

Επίσης, όλοι εσείς που τα βλέπετε κάπως επιφανειακά τα πράγμα, θα ήθελα να τονίσω ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Στην περίπτωσή μου έχω το αθλητικό πακέτο (είμαι συνδρομήτης από την εποχή του αναλογικου filmnet κιόλας) και όταν εμφανίστηκε το novago μού δόθηκε η ευκαιρία να αφήσω το δέκτη στο πατρικό μου, για να μπορούν οι γονείς μου να χαζέψουν κι αυτοί επιτέλους σε καλή εικόνα τα επίγεια κανάλια αφού, ω ναι, εν έτει 2014 (όπου μας υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός δωρεάν ασύρματο ίντερνετ για όλη την Ελλάδα... ΧΑΧΑΧΑ), στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης, υπάρχουν άπειρες ηπειρωτικές περιοχές, όχι απαραίτητα σε κακοτράχαλα βουνά (δεν αναφέρομαι καν στα καταδικασμένα νησιά), που δεν μπορούν να πιάσουν τα επίγεια κανάλια και φυσικά δεν έχουν και ιδιόκτητο δίκτυο forthnet για να το συνδυάσουν με nova σε ένα οικονομικό πακέτο. Έτσι κράτησα το novago, που παρεμπιπτόντως πληρώνω εγώ (προφανώς συνολικά τη συνδρομή) για να βλέπω που και που κανά ματσάκι. Κι έρχεται ξαφνικά και απροειδοποίητα η εταιρεία και μου στερεί αυτή τη δυνατότητα, που η ίδια μου χάρισε. Και προφανώς, είναι δεκάδες άλλοι σαν κι εμένα ή περιπτώσεις φοιτητών με τους γονείς τους, που θέλουν να μειώσουν τα έξοδά τους σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όπως πολύ σωστά ανέφερε φίλος παραπάνω κτλ. Γιατί λοιπόν μια ζωή, όλοι εμείς οι νόμιμοι και παλιοί συνδρομητές θα πρέπει να πληρώνουμε τις παράδοξες ενέργεις και στρατηγικές της εταιρείας; Αν δεν είχε ακολουθήσει τη συγκεκριμένη πολιτική για το novago, φυσικά και δεν θα είχα καμία δικαιολογία να παραπονιέμαι, αλλά τώρα δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να διαφωνήσει μαζί μου.

Συγχωρέστε με για το μακροσκελές post.
FOUFOUTOS φιλαρακο αντιμετοπίζω το ιδιο πρόβλημα. Εχω windows 7 x32 σε laptop. Από antivirus εχω το Avast. Το απεγκατεστησα, απενεργοποιησα τοιχος προστασίας και adblock, εχω όλα τα προγράμματα ενημερωμενα και τζιφος. Στο Firefox κανει μια πολυ μικρή προσπάθεια να μπει και μου εμφανιζει το μυνημα που λεει WebTV PC NPDLL Plugin may be busy, or it may have stopped responding κλπ κλπ. Μου ζηταει να κανω stop ή continue plugin και τοτε συμβαινουν δυο πραγματα. Ή θα βλεπω μαυρη οθονη με ελαχιστο εως καθολου ηχο αλλα απο κατω την ωρα κανονικα ή που θα μου πεταει μυνημα The WebTV PC NPDLL Plugin has crashed και να κανω reload the page. Στο Explorer που το προσπαθησα μια απ τα ιδια μονο που αντι crash και reload με πεταει εξω. Καμμια ιδεα? Ξερω οτι ταλαιπωρηθηκες πολυ μεχρι να βρεις ακρη και ειμαι σιγουρος οτι με καταλαβενεις τι νευρα εχω.
Φίλε μου, από τη στιγμή που μου λες ότι έχεις απεγκαταστήσει εντελώς το antivirus (και όχι απλή απενεργοποίηση) και τα υπόλοιπα τα έχεις κλειστά, δεν μπορώ να φανταστώ τι είναι αυτό που μπλοκάρει το plugin. Αν απλά, έχεις απενεργοποιήσει το antivirus (και έγραψες εκ παραδρομής ότι το έχεις απεγκαταστήσει), τότε δοκίμασε τους κανόνες εξαίρεσης που έχω γράψει σε προηγούμενα posts ή ακόμα και να το απεγκαταστήσεις εντελώς. Αλλιώς, μάλλον θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις με το τεχνικό τμήμα τους, μήπως και μπορέσουν να βγάλουν άκρη μέσα από τα logs που κρατάσει η εφαρμογή στον Η/Υ σου.

Last edited:
Μπραβο σου για την τοποθετηση σου. Επιτελους διαβαζουμε ενα σωστο Ελληνικο καλογραμμένο κειμενο.Ετσι ειναι τα πραγματα και θα πρεπει να μαθουμε να αντιδρουμε ομορφα στον καθε τυχαρπαστο της εποχης μας. Μας την εφερε η NOVA ok! Τωρα θα δεις και εμεις.....

Last edited by a moderator:
........................Κι έρχεται ένα πρωί που το κόβει ξαφνικά, για να "αναγκάσει" αυτούς τους περισσότερους (τους οποίους σκοπίμως δημιούργησε) που έχουν πιθανότατα γλυκαθεί με τη θέαση των καναλιών, να τρέξουν να πάρουν νέα συνδρομή............................

'Οταν λες "το κόβει ξαφνικά...." τι ακριβώς εννοείς . Δεν γνωρίζω την προϊστορία και βέβαια δεν μου είναι εύκολο να διαβάσω και τις διακόσιες .. τόσες σελίδες γιά να μάθω τα τερτίπια
και τις αμερικανιές της Nova , αλλά είμαι περίεργος , έτσι γιά να είμαι προετοιμασμένος στην επερχόμενη ανανέωση .

Φιλε Foufoute, τα επιχειρηματα που θετεις ειναι ικανα δυστυχως δεν ειναι αναγκαια. Και λυση για τα επιγεια υπαρχει εντος επικρατειας και δορυφορικη δε χρειαζονται οι φοιτητες (τουλαχιστον δεν ειχα το πάλαι ποτέ στα δικα μου χρονια). Δε διαφωνώ με τη συζήτησή σας, ομως αναλογιστείτε ποιος ειναι ο ρόλος της εφαρμογής. Ειναι διαφορετικό το τί θα θέλαμε σαν πελάτες και διαφορετικός ο ρολος υπαρξης της υπηρεσίας. Δε μπορεις να απαιτησεις να παιζει σε τηλεορασεις, εξωτερικες οθονες, προτζεκτορες κτλ επειδη αυτο βολευει για καλοπροαιρετους, αλλα επισης και για κακοπροαιρετους λογους. Ηταν γνωστο τοις πασι πως η αρχικη λειτουργια ηταν beta και πως θα προεβαιναν αργα ή γρηγορα σε τετοιες κινησεις για αποφυγη πειρατειας.

To laptop μου είναι 17αρι και παίζει ενώ μου είπε φίλος ότι παίζει και σε laptop με μεγαλύτερη οθόνη.
Πως ξέφυγε αυτό από τη nova?Να μπλοκάρει άμεσα laptop πάνω από 15 ίντσες.:flipout:

Λύση προς το καλύτερο μην περιμένετε.
Μόνο αν δώσει ο ΟΤΕ κάτι ανάλογο με πλήρες περιεχόμενο μπορεί να τα γυρίσει πίσω η nova
διαφορετικά κάθε τρεις και λίγο θα έχουμε νέα μπλοκαρίσματα.

Φιλε Foufoute, τα επιχειρηματα που θετεις ειναι ικανα δυστυχως δεν ειναι αναγκαια. Και λυση για τα επιγεια υπαρχει εντος επικρατειας και δορυφορικη δε χρειαζονται οι φοιτητες (τουλαχιστον δεν ειχα το πάλαι ποτέ στα δικα μου χρονια). Δε διαφωνώ με τη συζήτησή σας, ομως αναλογιστείτε ποιος ειναι ο ρόλος της εφαρμογής. Ειναι διαφορετικό το τί θα θέλαμε σαν πελάτες και διαφορετικός ο ρολος υπαρξης της υπηρεσίας. Δε μπορεις να απαιτησεις να παιζει σε τηλεορασεις, εξωτερικες οθονες, προτζεκτορες κτλ επειδη αυτο βολευει για καλοπροαιρετους, αλλα επισης και για κακοπροαιρετους λογους. Ηταν γνωστο τοις πασι πως η αρχικη λειτουργια ηταν beta και πως θα προεβαιναν αργα ή γρηγορα σε τετοιες κινησεις για αποφυγη πειρατειας.
Φίλε Κώστα, λύση για τα επίγεια υπάρχει, αλλά προϋποθέτει επιπλέον εξοπλισμό, κλήση τεχνικού (για όσους δεν πιάνουν τα χέρια τους με τα δορυφορικά) ώστε να πιαστεί ο κατάλληλος δορυφόρος και φυσικά αβεβαιότητα, γιατί σήμερα υπάρχουν εκεί που είναι και όπως είναι (με την ελαφρά κωδικοποίηση), αλλά κανένας δεν παρέχει εγγυήσεις ότι αυτό δεν θα αλλάξει στο άμεσο μέλλον. Άρα, επιπλέον σημαντικά έξοδα που μπορεί κάποια στιγμή, ίσως και σύντομα (άγνωστο το πότε και το αν) να μην έχουν αντίκρυσμα.

Το ήξερα ότι θα βρεθεί κάποιος που θα σχολίαζε αυτό που έγραψα συμπληρωματικά για τους φοιτητές κι έχεις δίκιο. Κι εγώ συμφωνώ μαζί σου ότι δεν την χρειάζονται τη δορυφορική (ούτε εγώ την είχα στα πρώτα φοιτητικά μου χρόνια). Όμως, αυτή την ανάγκη/ευκολία τη δημιούργησε η ίδια η εταιρεία με τον τρόπο της, δεν την επιδίωξε από μόνος του ο φοιτητής. Κι αν μπορεί να βλέπει έτσι, γιατί να μην το εκμεταλλευθεί και να γλιτώσει και μερικούς καφέδες που θα χάλαγε αφού θα πήγαινε στην καφετέρια για να δει τα ματσάκια, ειδικά τώρα που τα οικονομικά είναι σαφέστατατα πιο στριμωγμένα για όλους;

Εν κατακλείδι, η ουσία των γραφομένων μου δεν επικεντρώνεται στην υπηρεσία αυτή καθ' αυτή (οπότε φυσικά σε καμία περίπτωση δεν δικαιούμαι να γκρινιάξω - και δεν το έκανα - για κάτι που μου δόθηκε έξτρα καθώς και δωρεάν και το χάρηκα για όσο κράτησε, ενώ δεν μπορώ να μην συγχαρώ και τη nova για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία εξέλιξης), αλλά επικεντρώνεται στην τακτική που ακολουθήθηκε για άλλη μια φορά, όπου η εταιρεία έπαιξε το παιχνίδι της στην πλάτη μου (καθώς και κάθε συνδρομητή) για να προωθήσει εμπορικά το προϊόν της σε τρίτους και όταν έκρινε ότι εξυπηρετήθηκε ο σκοπός της, έκλεισε τη κάνουλα της βρύσης, αποκλείοντάς με από την ανάγκη την οποία η ίδια μου δημιούργησε κι εγώ δεν τη ζήτησα.

Είναι ειδοποιός η διαφορά ανάμεσα στα δύο διαφορετικά δεδομένα που παραθέτω κι ελπίζω να γίνομα κατανοητός. Άλλωστε, νομίζω ότι ήμουν σαφής από το προηγούμενο κιόλας αναλυτικό μου post.

αγαπητε μου τζαμπα τα λες.....Μια αρχη βασικη στο μαρκετιγκ ειναι "πρωτα δημιουργω την αναγκη και μετα προωθω το προιον που την ικανοποιει'' τα υπολοιπα που λενε τα παπαγαλακια της NOVA αποτυπωνουν την ευρύτερη κοινωνικη προπαγανδα που σκεπασει τα παντα....

κανενα νεο καλο θα ακουσουμε?

Έτσι για να ευθυμήσουμε και λίγο, το καλό νέο φίλε μου, είναι ότι με τα τερτίπια της nova τουλάχιστον γλίτωσαν προσωρινά τα αυτάκια μας από τις υπνωτικές περιγραφές του κατά τ' άλλα συμπαθέστατου Σωτηρακόπουλου... :flipout:

Από εκεί και πέρα, συμφωνώ μαζί σου. Έχουμε χορτάσει πλέον από μαρκετινίστικα χτυπήματα κάτω από τη μέση τα τελευταία χρόνια. Πιο αποτυχημένο/ανήθικο μακράν σε σχέση πάντα με τη nova (για την τσέπη του συνδρομητή) είναι το κολπάκι των τελευταίων μηνών του στυλ σου χαρίζω για x χρονικό διάστημα την τάδε υπηρεσία, την οποία όμως δεν στην κλείνω αυτόματα όταν θα παρέλθει το δωρεάν διάστημα, όπως είναι το φυσιολογικό και όπως γινόταν πάντα παλιότερα, ώστε να τσεπώσω τουλάχιστον έναν έξτρα μήνα από τον "αφελή" συνδρομητή που δεν το αντιλαμβάνεται εγκαίρως! Μετά κι από αυτό, πλέον μπορούμε να τα περιμένουμε όλα...

Τέλος του λίγο offtopic.

Ντροπή να γράφετε κακα πράγματα για τη νόβα στο νήμα που ανοίχτηκε για να θαυμάσουμε την τεχνολογική της καινοτομία... Τέλος πάντονε, εγώ πραγματικά θαύμασα τη παγκόσμια πρωτοτυπία διαχωρισμού laptop/desktop και αν ποτέ πήξει το μυαλό μου θα κατανοησω και τη λογική της. Όπως και το γιατί ΔΕΝ προβάλλει τα ελεύθερα κανάλια, ούτε καν αυτά που στριμάρουν από μόνα τους το πρόγραμμα τους και για τα οποία απλά θα προσέθετε το λογότυπο με ένα λινκ στη σελίδα της...

Τα οσα λέτε ειναι συμπαθητικά, περισσοτερο συναισθηματικά θα ελεγα παρα ρεαλιστικα, αλλα ακομη δεν εχω ακουσει ενα στερεο επιχειρημα που να με εχει πεισει. Ως πιο απαθης, ακομη βρισκω δυσκολια να κατανοησω το λογο προστριβων και διαμαρτυριων για τον επιβληθεντα περιορισμό μιας και ολοι γνωριζουν το σκοπο του Novago. Αν ηταν μια υπηρεσια που εν αρχη ηταν δωρεαν ενω αργοτερα την απεσυραν ή την χρεωναν, θα συμφωνουσα. Εν παση περιπτωση, φαινεται πως ειναι πλεον υποκειμενική η οποια αποψη και ειναι οντως εκτος θεματος. Εξαλλου δεν εχω διαθεση να υπερασπιζομαι τη μια ή την αλλη μεριά.

Απάντηση: Re: NovaGO

Έτσι για να ευθυμήσουμε και λίγο, το καλό νέο φίλε μου, είναι ότι με τα τερτίπια της nova τουλάχιστον γλίτωσαν προσωρινά τα αυτάκια μας από τις υπνωτικές περιγραφές του κατά τ' άλλα συμπαθέστατου Σωτηρακόπουλου... :flipout:

Από εκεί και πέρα, συμφωνώ μαζί σου. Έχουμε χορτάσει πλέον από μαρκετινίστικα χτυπήματα κάτω από τη μέση τα τελευταία χρόνια. Πιο αποτυχημένο/ανήθικο μακράν σε σχέση πάντα με τη nova (για την τσέπη του συνδρομητή) είναι το κολπάκι των τελευταίων μηνών του στυλ σου χαρίζω για x χρονικό διάστημα την τάδε υπηρεσία, την οποία όμως δεν στην κλείνω αυτόματα όταν θα παρέλθει το δωρεάν διάστημα, όπως είναι το φυσιολογικό και όπως γινόταν πάντα παλιότερα, ώστε να τσεπώσω τουλάχιστον έναν έξτρα μήνα από τον "αφελή" συνδρομητή που δεν το αντιλαμβάνεται εγκαίρως! Μετά κι από αυτό, πλέον μπορούμε να τα περιμένουμε όλα...

Τέλος του λίγο offtopic.

Για το τελευταιο που ειπες ποσο δικιο εχεις.Αλλα το πανε και παραπερα.Στην αρχη ειχα δωρεαν για ενα μηνα τα adult.3 μερες πριν ληξουν τους περνω τηλεφωνο τους λεω θελω να τα κλεισετε ωστε να μην χρεωθω.Τελικα οι καραγκιοζιδες μου τα χρεωσαν κανονικοτατα 10 ευρο και οταν τους ειπα οτι πηρα τηλεφωνο πριν ληξουν για να τα κοψουν απλα δεν ηξεραν τι να πουν.Το 10αρικο το πληρωσα οπως και 30 ευρο παραπανω στην αρχη τα οποια δεν καταλαβα απο που ηταν και στη forthnet απλα λενε πληρωσε τα αλλιως θα σε κοψουμε το τηλεφωνο.Ειναι απαραδεκτοι σε ολα.Εκει που εβαλα forthnet για να πληρωνω λιγοτερα τελικα μου βγηκε 39 ευρο το μηνα απο τα υποτηθεμενα 29.90 το μηνα.34.80 η φορητοτητα,10 ευρο που με χρεωσαν τα adult ενω τους ειχα πει να τα κοψουν και 29.80 που εγραφε προηγουμενες οφειλες ενω δεν ειχα forthnet ποτε ξανα πριν και μια μερα μου εκοψαν νοβα τηλεφωνο ιντερνετ και αναγκαστικα να τα πληρωσω χωρις να μου πουν τι ειναι αυτα τα 29.80.

@foufoutos7: Κανείς δε σου υποσχέθηκε πως θα λειτουργούσε σε desktop ή σε htpc ή σε laptop με έξοδο σε TV. Το ότι δούλευε ήταν συμπτωματικό. Από τη πρώτη στιγμή η υπηρεσία ήταν ξεκάθαρο πως θα απευθύνεται για να βλέπεις "on the go" σε κάποια mobile συσκευή, και όχι για χρήση σαν αυτή που περιγράφεις - δέκτης στους γονείς, novago σε τηλεόραση σε άλλη πόλη για τον γιο που σπουδάζει.

Status
Not open for further replies.