NovaGO

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: NovaGO

δηλαδη μπορει να σπασει σε winxp αλλα οχι σε win7?αυτο για εμενα ειναι η πιο ακυρη αλλαγη που εκανε.
αναγκαζει καποιους που εχουν παλαιοτερες εκδοσεις λειτουργικων,να πληρωσουν(αυτοι τουλαχιστον που θελουν να ειναι νομιμοι)
και να αλλαξουν λειτουργικο,συν την ολη διαδικασια της αναβαθμισης,που σε πολλες περιπτωσεις θελουν περασμα τα παντα απο την αρχη.
τεσπα...:HTEHETH63:

Last edited:
Σωστά, αλλά πιστεύω οτι αν ήταν να την χρέωναν, δεν θα την έβγαζαν σε beta.
Πάντως σε μια κουβέντα που είχα κάνει με τμήμα ανάπτυξης της εφαρμογής, δεν υπαρχει στο μυαλό τους η χρέωση, απλα και μονο γιατι ο σκοπός της εφαρμογής ειναι η προσέλκυση συνδρομητών. Απο την άλλη βέβαια κάτι σαν novago plus ή κατι παρόμοιο ειναι απλα σκέψεις.

Windows 8.1 pro το laptop μου, είχα καμια 20ρια μέρες να το δουλέψω...με βόλευε το ipad καλύτερα...
Το παλιό Plugin δεν έπαιζε (μήνυμα το webtvpluginndll μπορεί να είναι απασχολημένο μπλα μπλα) και ξεκινάει μετά από ώρα να δείχνει ώρα κάτω χωρίς να έχει εικόνα...
Αντε λέω να βάλω το καινούριο..ΤΑ ΙΔΙΑ! Τι τους λες τώρα...Άντε πάλι να δεις με ποιον και πώς θα βρεις άκρη!

σημερα μιλησα μαζι τους. αλλα σε 10 μερες θα εχουν το mk802 iv. τωρα εχουν το mk802 iiis ετοιμοπαραδοτο, μου το αναβαθμιζουν σε 4.2 και αυριο μου το στελνουν. το μεσημετι θα το εχω και θα αναφερω στο forum τα σχετικα.

Φιλε Σακη... το παρελαβες το stickaki (mk802 iiis)...???
Ειναι ολα οκ με την αναβαθμιση σε 4.2...???
και εν τελει το δουλευει καλα το Novago στην τv...???

Re: Απάντηση: Re: NovaGO

Ψάχνω στο νήμα να λύσω μία απορία μου, αλλά μέχρι την ώρα δεν έχω καταφέρει κάτι, οπότε θα ζητήσω τα φώτα σας και ας είναι μάλλον χιλιοειπωμένο.

To Novago επιτρέπει την χρήση σε δύο συσκευές. Μπορεί η μία από αυτές να βρίσκεται σε διαφορετική πόλη από αυτή που υφίσταται η συνδρομή Nova; Π.χ λόγω παιδιού που σπουδάζει;

Last edited:
ναι εντος ελλαδας δεν εχει περιορισμο σε internet provider ακομα.

Last edited by a moderator:
Φιλε Σακη... το παρελαβες το stickaki (mk802 iiis)...???
Ειναι ολα οκ με την αναβαθμιση σε 4.2...???
και εν τελει το δουλευει καλα το Novago στην τv...???
φιλε μου δουλευε καλα τελεια μπορω να πω αλλα πριν μιση ωρα κατι μαλλον λεω μαλλον γιατι δεν ειμαι σιγουροσ και δεν παιζει. θα περιμενω και θα ενημερωσω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NovaGO

Ψάχνω στο νήμα να λύσω μία απορία μου, αλλά μέχρι την ώρα δεν έχω καταφέρει κάτι, οπότε θα ζητήσω τα φώτα σας και ας είναι μάλλον χιλιοειπωμένο.

To Novago επιτρέπει την χρήση σε δύο συσκευές. Μπορεί η μία από αυτές να βρίσκεται σε διαφορετική πόλη από αυτή που υφίσταται η συνδρομή Nova; Π.χ λόγω παιδιού που σπουδάζει;
φυσικα. παιζει απο οποια πολη και διαφορετικη, αυτο δεν παιζει σημασια. αρκει να εισαι ελλαδα

για να γινει reset, μονο το username μας στελνουμε στο [email protected] ? Πόσο θέλει περίπου?

edit. μολις είδα οτι γίνεται και online.

Μια χαζη ερώτηση. Αν έχεις multiview, και αρα 2 κάρτες, μπορεις να εχεις 2 λογαριασμους στο novago? :P

Last edited:
Το NOVAGO σε android παίζει με έξοδο HDMI σε TV.. αρκεί να έχεις το σωστό εργαλείο. :music-smiley-005:
είναι ότι πρέπει για να το έχεις μαζί σου σε ταξίδια και να βλέπεις στην TV του δωματίου ενός ξενοδοχείου. δεν μπορώ να πώ παραπάνω λεπτομέρειες.. το εχω δεί με τα μάτια μου! σε λιγο καιρό θα κυκλοφορήσει..! (ΤΖΑΜΠΑ χωρίς κόστος)
είναι σε test mode ακόμα..

Χθες πηγα σε ενα φιλαρακι να δοκιμασω το novago και επαιζε αψογα στο λαπτοπ μου με windows 7 ultimate.Το θεμα ειναι η ταχυτητα που στο σπιτι μου η forthnet παει μεχρι 4mb(ενας θεος ξερει γιατι) και δεν ξεκιναει καν το novago.

Re: Απάντηση: NovaGO

δηλαδη δεν ξεκιναει καν λογω των 4mb. τι αλλο θα ακουσουμε

Χθες πηγα σε ενα φιλαρακι να δοκιμασω το novago και επαιζε αψογα στο λαπτοπ μου με windows 7 ultimate.Το θεμα ειναι η ταχυτητα που στο σπιτι μου η forthnet παει μεχρι 4mb(ενας θεος ξερει γιατι) και δεν ξεκιναει καν το novago.

εσυ που το εβαλες να παιξει;

Status
Not open for further replies.