Μπα, απλα βαριουνται να ενημερωσουν. Δηλαδη αν δεν διαβαζα το φορουμ απο που θα το ηξερα για την μια συσκευη??την γλίτωσες τότε είσαι τυχερος...
Μπα, απλα βαριουνται να ενημερωσουν. Δηλαδη αν δεν διαβαζα το φορουμ απο που θα το ηξερα για την μια συσκευη??την γλίτωσες τότε είσαι τυχερος...
Εγω ολα αυτα περι κοψιμο της μιας συσκευης τα καταλαβαινω. (και καλα προς χαρην της μη χρησης απο τριτους)
Αν και θα επρεπε με καποιο τροπο να μπορεις να εναλλασεις συσκευη.
Η απορια μου ομως ειναι γιατι να μη δινουν novago προς τους χρηστες start pack.
Καποιοι λενε οτι οι χρηστες με τα εξτρα καναλια πληρωνουν πιο πολλα, οποτε αυτο το δωρακι τους αξιζει.
Στον αντιποδα θα ελεγα οτι και ενας χρηστης start pack πληρωνει λιγοτερα, αλλα βλεπει και λιγοτερα καναλια.
Κατα καποιο τροπο λοιπον, ολοι πληρωνουν αναλογως των καναλιων που βλεπουν.
Οι μεν ομως εχουν και το nova go, οι δε οχι. Λιγο αδικο απο πλευρας nova.
Oποτε με την κοινη λογικη καταληγω και εγω στο συμπερασμα οτι ειναι μια μεθοδος να σε προτρεψουν να πας σε μεγαλυτερο πακετο.
Μονο που λειτουργει αναποδα στην ψυχολογια. Με αυτη την διακριση, δειχνουν οτι τον συνδρομητη τον βλεπουν μονο σαν πορτοφολι για αρμεγμα.
Οκ, ολοι για το χρημα δινουν τις υπηρεσιες τους, αλλα και το μαρκετινγκ καλειται να σε πεισει για το αντιθετο. Να τους χαιρονται αυτους που εχουν στο μαρκετινγκ.
Δίκιο έχεις σ' αυτό, αλλά μην περιμένεις να γίνει κάτι.Τα καναλια που δινει το start pack.
Μπορει να φαινεται αστειο, αλλα δεν ειναι το τι βλεπεις, αλλα η ευκολια να το βλεπεις σε φορητη συσκευη ή λαπτοπ.
Πρεπει σωνει και καλα να ειναι ποδοσφαιρο ή ταινια. ?
Μπορει να ειναι ντοκυμαντερ ή παιδικα σε μια ταμπλετα.
Τώρα που έγραψες περισσότερα στοιχεία, νομίζω ότι ξεκαθάρισε το πράγμα.καλησπερα φιλε μου.αναφερομαι σε laptop με windows 7.ειχα το avast σε free εδω και 1 μηνα το οποιο χθες αφου δεν μου ανοιγε το nova go το απεγκατεστησα αλλα παλι τα ιδια.για plugin εχω το 2.2.5.19.
Μου ανοιγει κανονικα το plugin πηγαινω στην επιλογη live μου ανοιγει κανονικα τα live προγραμματα παταω την αναπαραγωγη ( π.χ. novasport1) και μου ανοιγει η οθονη μαυρη τελειως χωρις να μου εμφανιζει μυνημα λαθους και το τετραγωνακι που φορτωνει δεν μου το βγαζει καν.
Επειδή δεν είμαι σίγουρος αν στο έγραψα στα προηγούμενα μηνύματα, το κάνω τώρα για να μην υπάρχει αμφιβολία.δεν γινετε τιποτα.ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.