NovaGO

Status
Not open for further replies.
την γλίτωσες τότε είσαι τυχερος...
Μπα, απλα βαριουνται να ενημερωσουν. Δηλαδη αν δεν διαβαζα το φορουμ απο που θα το ηξερα για την μια συσκευη??

τα 3 μήνυματά σου από χθες είναι πολύ γενικά και αόριστα, αφού δεν γράφεις καν τι λειτουργικό έχεις, τι antivirus, αν σου εμφανίζει κάποιο μήνυμα λάθους κτλ.
Παρόλα αυτά, αφού σου έπαιζε συνέχεια για 2 μήνες και ξαφνικά άλλαξε αυτό, προφανώς κάτι άλλαξε και στο laptop σου.
Κοίταξε μήπως έγινε κάποια αναβάθμιση σε windows, flash player, antivirus ή οτιδήποτε άλλο σχετικό που επηρέσασε τη λειτουργία της υπηρεσίας και κρασάρει το plugin.
Μπορεί επίσης ξαφνικά το antivirus να αποφάσισε ότι δεν "γουστάρει" την εφαρμογή και να την κόβει, οπότε κάνε τις κλασικές δοκιμές με τις εξαιρέσεις ή με προσωρινή απενεργοποίησή του κτλ.
Επίσης κοίταξε μήπως για κάποιο λόγο έπαψε να υπάρχει το plugin στις εξαιρέσεις του firewall των windows για να το ξαναπεράσεις.
Κάτι άλλο δεν μπορώ να φανταστώ.

καλησπερα φιλε μου.αναφερομαι σε laptop με windows 7.ειχα το avast σε free εδω και 1 μηνα το οποιο χθες αφου δεν μου ανοιγε το nova go το απεγκατεστησα αλλα παλι τα ιδια.για plugin εχω το 2.2.5.19.

Παιδια σε ipad παίζει σε ολη την οθονη ή μπαινουν μπαρες για να ειναι 16:9? Sos ερώτηση

μου ανοιγει κανονικα το plugin πηγαινω στην επιλογη live μου ανοιγει κανονικα τα live προγραμματα παταω την αναπαραγωγη ( π.χ. novasport1) και μου ανοιγει η οθονη μαυρη τελειως χωρις να μου εμφανιζει μυνημα λαθους και το τετραγωνακι που φορτωνει δεν μου το βγαζει καν.

Re: Απάντηση: NovaGO

Εγω ολα αυτα περι κοψιμο της μιας συσκευης τα καταλαβαινω. (και καλα προς χαρην της μη χρησης απο τριτους)
Αν και θα επρεπε με καποιο τροπο να μπορεις να εναλλασεις συσκευη.

Η απορια μου ομως ειναι γιατι να μη δινουν novago προς τους χρηστες start pack.
Καποιοι λενε οτι οι χρηστες με τα εξτρα καναλια πληρωνουν πιο πολλα, οποτε αυτο το δωρακι τους αξιζει.
Στον αντιποδα θα ελεγα οτι και ενας χρηστης start pack πληρωνει λιγοτερα, αλλα βλεπει και λιγοτερα καναλια.

Κατα καποιο τροπο λοιπον, ολοι πληρωνουν αναλογως των καναλιων που βλεπουν.
Οι μεν ομως εχουν και το nova go, οι δε οχι. Λιγο αδικο απο πλευρας nova.

Oποτε με την κοινη λογικη καταληγω και εγω στο συμπερασμα οτι ειναι μια μεθοδος να σε προτρεψουν να πας σε μεγαλυτερο πακετο.
Μονο που λειτουργει αναποδα στην ψυχολογια. Με αυτη την διακριση, δειχνουν οτι τον συνδρομητη τον βλεπουν μονο σαν πορτοφολι για αρμεγμα.
Οκ, ολοι για το χρημα δινουν τις υπηρεσιες τους, αλλα και το μαρκετινγκ καλειται να σε πεισει για το αντιθετο. Να τους χαιρονται αυτους που εχουν στο μαρκετινγκ.

Και τι περιεχόμενο θα έχει ; Ανάλογα το πακέτο nova που πληρώνεις ( full , novaspor ή novacinema ) έχεις πρόσβαση και στο αντίστοιχο περιεχόμενο στο nova go.

Τα καναλια που δινει το start pack.
Μπορει να φαινεται αστειο, αλλα δεν ειναι το τι βλεπεις, αλλα η ευκολια να το βλεπεις σε φορητη συσκευη ή λαπτοπ.
Πρεπει σωνει και καλα να ειναι ποδοσφαιρο ή ταινια. ?
Μπορει να ειναι ντοκυμαντερ ή παιδικα σε μια ταμπλετα.

Όσοι εχουμε Mac δυστυχώς πουλ@... μήπως να στέλναμε κανα μειλ ολοι όσοι εχουμε μακ μπάς κ νιώσουν

Μου είχαν πει ότι θα έβγαινε κάποια στιγμή και σε μακ. Προς το παρόν είναι σε beta έκδοση. Εγώ το δουλεύω σε bootcamp όταν θέλω να δω και παίζει μια χαρά. Να δω τι θα γίνει όμως που το χει και στο ipad η σύζυγος. Να δω ποιο θα μείνει χωρίς γκρίνια! :argue:

Αναβαθμισα το iphone 5s σε 7.1 και μου λεει οτι ξεπερασα το οριο συσκευων. Τι θα κανω; Δεν εχω ανανεωση...

Έκανα έγγραφη στο λάπτοπ αλλα σε περιορίζει σε μια συσκευή αν θέλω να δώ στο σταθερό PC η στο iPad τι κανω ;

Πάρε άλλες δυο συνδρομές Νοβα για να βλέπεις και στα τρια.
Α σορρυ, σε σταθερό δεν παιζει οπότε θες μονο 2 συνδρομές και θα παιζει καμπάνα σε λάπτοπ και αιπαντ

μισες δουλειες κανουν.

αμα δεν εχει λαπτοπ θα πρεπει να παρει σταθερο πλακα μας κανουν

Το plugin σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αναγνωρίσει από το hardware αν ένας Η/Υ είναι σταθερός ή laptop.
Απλά έχουν κοπεί όλες οι έξοδοι, αναλογικές (rca, s-video, vga) και ψηφιακές (dvi, hdmi) ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για laptop ή σταθερό υπολογιστή, οπότε το ίδιο και το αυτό είναι σαν αποτέλεσμα.
Συνεπώς, ανάμεσα στα δύο, μόνο το laptop μπορεί να δείξει εικόνα στην εσωτερική του οθόνη.
Τα καναλια που δινει το start pack.
Μπορει να φαινεται αστειο, αλλα δεν ειναι το τι βλεπεις, αλλα η ευκολια να το βλεπεις σε φορητη συσκευη ή λαπτοπ.
Πρεπει σωνει και καλα να ειναι ποδοσφαιρο ή ταινια. ?
Μπορει να ειναι ντοκυμαντερ ή παιδικα σε μια ταμπλετα.
Δίκιο έχεις σ' αυτό, αλλά μην περιμένεις να γίνει κάτι.
Είναι καθαρά θέμα marketing.
Αν σου το δώσουν κι εσένα με start pack, πώς θα σε κάνουν να αναβαθμίσεις σε μεγαλύτερο πακέτο;
Εδώ έκοψαν τις 2 συνδέσεις σε όλους, γιατί (αν θέλουμε το πιστεύουμε) δεν αντέχει το δίκτυό τους το φορτίο και τη ζήτηση, λες να ανοίξουν την κάνουλα και σε όσους έχουν το start pack?
Ούτε μία στο εκατομμύριο με τις παρούσες συνθήκες!
Πάντως, έτσι κι αλλιώς μόνο 3 κανάλια υπάρχουν τώρα στο NovaGO που θα μπορούσαν να δουν όσοι έχουν start pack, το history (που πλέον δεν βλέπει κανένας), το MAD και το Boomerang.
καλησπερα φιλε μου.αναφερομαι σε laptop με windows 7.ειχα το avast σε free εδω και 1 μηνα το οποιο χθες αφου δεν μου ανοιγε το nova go το απεγκατεστησα αλλα παλι τα ιδια.για plugin εχω το 2.2.5.19.
Μου ανοιγει κανονικα το plugin πηγαινω στην επιλογη live μου ανοιγει κανονικα τα live προγραμματα παταω την αναπαραγωγη ( π.χ. novasport1) και μου ανοιγει η οθονη μαυρη τελειως χωρις να μου εμφανιζει μυνημα λαθους και το τετραγωνακι που φορτωνει δεν μου το βγαζει καν.
Τώρα που έγραψες περισσότερα στοιχεία, νομίζω ότι ξεκαθάρισε το πράγμα.
Εφόσον έχεις ακόμα το παλιό plugin, τότε κατά 99% αυτό σου δημιουργεί το πρόβλημα, αφού ουσιαστικά είναι σαν πατέντα πλέον και δεν υποστηρίζεται κανονικά από την υπηρεσία.
Παρόμοια συμπτώματα έχουν καταγραφεί ήδη στο forum.
Διάβασε τα posts #2328 - #2334 και #2433 - #2440 για να καταλάβεις.
Σε άλλους διορθώνεται από μόνο του, σε άλλους με τους τρόπους που έχουν γραφτεί και σε άλλους δεν διορθώνεται καθόλου.
Αν, δυστυχώς, ανήκεις στην τρίτη κατηγορία, τότε δεν μένουν πολλά που μπορείς να κάνεις, παρά μια εκκαθάριση σε cache/cookies, να αναβαθμίσεις την υπηρεσία με το νέο plugin και να συνδεθείς για να δεις αν σου παίζει. Αν σου παίζει, τότε αυτό ήταν, οπότε κάνεις άλλη μια προσπάθεια με το παλιό μήπως και σου κάτσει, αλλιώς το νέο plugin είναι μονόδρομος.
Αν δεν σου παίξει ούτε με το νέο, τότε θα πρέπει να ψαχτείς τι άλλαξε στον Η/Υ σου και μπλοκάρει την υπηρεσία (όπως σου έγραψα και στο προγούμενο post μου).

Last edited:
δεν γινετε τιποτα.ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ!!!
Επειδή δεν είμαι σίγουρος αν στο έγραψα στα προηγούμενα μηνύματα, το κάνω τώρα για να μην υπάρχει αμφιβολία.
Προσπάθησε να βρεις τη λύση με όλα αυτά που σου έχω ήδη αναφέρει μήπως και δεις στην εσωτερική οθόνη (το τονίζω αυτό) του laptop σου κλείνοντας την έξοδο προς την tv (ορίζοντας μέσα από τις ρυθμίσεις ως κύρια οθόνη αυτή του laptop). Αν έχεις αφήσει τις ρυθμίσεις με διπλή οθόνη ή συνεχίζεις να έχεις συνδεδεμένο κάποιο εξωτερικό καλώδιο, λογικά το plugin συνεχίζει να σκαλώνει και ήδη έχει γραφτεί αυτό σε σχόλια στις τελευταίες σελίδες.
Οπότε, αν τα καταφέρεις έχει καλώς, αλλιώς απευθύνσου στο τεχνικό τμήμα της nova για να δεις τι έχει φταίξει.

Edit: Δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά μόλις απάντησα στο παραπάνω μήνυμα του bandit-21 που έγραψε πριν λίγο και τώρα δεν υπάρχει...

Last edited:
Status
Not open for further replies.