NovaGO

Status
Not open for further replies.
Sorry που αργησα αλλα τωρα το ειδα. Οχι αναφερομαι σε tablet με 4.2.2 android φιλε μου.

Last edited by a moderator:
το συμπερασμα ειναι ενα... η nova ψαχνει τροπους να διωξει τους συνδρομητες της! μακριααααα

Απάντηση: Re: NovaGO

Μηπως παρατηρησαν παρα πολλες περιπτωσεις με δυο συσκευες ταυτοχρονα απο διαφορετικες ip. Αρα σου λεει πεφτει πολυ μοιρασμα...;;;
Αυτο θεωρω οτι το περιμεναν απο την πρωτη στιγμη.
Δεν ήταν κακό... πολλές φορές κυριακή που εχει ταυτόχρονα ματς ή σε μέρες Champions league είχα στο λαπτοπ το παιχνίδι που έβλεπα και στο ταμπλετ το λεπτο προς λεπτό...
Και γω για κατι τετοιες στιγμες βλεπω οτι η υπηρεσια ειναι χρησιμη, ειδικα τωρα που φτανει στο τελος το πρωταθλημα και οι αγωνες θα ειναι την ιδια ωρα,
Σαμπάνιες ανοίγουν πάλι στον ΟΤΕ.
Μαθαίνω ότι ετοιμάζεται ανάλογη υπηρεσία και πολύ καλύτερη με λιγότερους περιορισμούς.
Αυτο θα ειναι καλο γιατι ετσι μπορει να αναγκαστει και η νοβα να σταματησει και αυτη καποιους περιορισμους της.

Re: Απάντηση: NovaGO

Καλησπερα φιλε μου. Επειδη μαλλον εμενα εννοεις (ή εστω καποιον φιλο που ειχε παρομοιο προβλημα με εμενα)...
Βασικά φίλε μου, πράγματι από τη δική σου περίπτωση καταπιάστηκα, έκανα τις δοκιμές και μου γεννήθηκαν οι απορίες που εξέφρασα.
Δεν ρωτούσα εσένα προσωπικά, αλλά τον οποιονδήποτε γνωρίζει για να απαντήσει, αφού ακόμα παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα.
Από τη στιγμή που σε android συσκευή όταν πας να κάνεις login μέσω browser σού κατεβάζει άλλη έκδοση plugin από αυτή που κατεβαίνει για τα pc (τουλάχιστον έτσι συνέβη σ' εμένα), πάει να πει ότι το σύστημα αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι pc, αλλά κάτι άλλο. Και αφού τελικά δεν γίνεται να δεις απευθείας σε browser από το κινητό, πού χρησιμεύει αυτή η διαφορετική έκδοση του .msi plugin?
...να σε ενημερωσω οτι το προβλημα μετα απο 3-4 restart διορθωθηκε απο μονο του. 2 μερες μετα αν δεν κανω λαθος κι αφου ειχα κανει restart καμποσες φορες τη συσκευη ειπα να ξαναδοκιμασω για 3η-4η φορα να κανω login να δω τι θα μου βγαλει. Ε οταν το ξαναεκανα επαιξε κι απο τοτε παιζει κανονικα.
Υποθέτω ότι διορθώθηκε το πρόβλημα με την υπέρβαση των συσκευών και μπαίνεις μέσω του .apk και όχι μέσω του browser που σου έβγαζε μαύρη οθόνη αρχικά. Έτσι δεν είναι;

Τι εγινε με το novago σε κάποιες περιπτώσεις. Ο κυρίως κάτοχος μπορει να έδωσε τη χρηση της μιας συσκευής σε κάποιο συγγενικό-φιλικό πρόσωπο. Το πρόσωπο αυτο που ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΟΒΑ ποτε , ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΧΕΙ ΝΟΒΑ ούτε μετα την διακοπη της δεύτερης συσκευής γιατι απλούστατα ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
Όχι αυτό που έγινε είναι πως μερικοί έξυπνοι έπαιρναν τα στοιχεία από συνδρομές που οι κάτοχοί τους δεν είχαν ιδέα τι είναι το novago, και τις πουλούσαν δεξιά-αριστερά για 10 ευρώ το μήνα. Τώρα θα πέσει κλάμα όμως.
Όπως πάντα, μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.

Αυτό είναι λίγο δύσκολο να το πιστέψω...Δηλαδή πηγαίνει κάποιος σε φιλικό σπίτι, βγάζει την κάρτα σημειώνει τον αριθμό της και μαζί παίρνει και τον αριθμό συνδρομητή από το λογαριασμό στο ψυγείο του φίλου του που δεν ξέρει τίποτα για το novago, και το πουλάει; πιο πιθανό είναι να χει μπει σε χρονοτούνελ το boeing της Malaysian Airlines, παρά αυτό...
Με γλύκανες με 2 συσκευές, και τώρα αν θέλω να κρατήσω το προνόμιο, τη 2η θα πρέπει να την πληρώσω...Αυτή είναι η ιστορία απλά...
Έρχονται και οι τελευταίες αγωνιστικές της Λίγκας με τα ταυτόχρονα ματς, και περιμένεις να τσιμπήσω...Πολιτική πλήρους απαξίωσης του πελάτη που τον θεωρείς πρόβατο.Τίποτα λιγότερο!

Μα και πόσα θύματα να υπήρξαν που να πλήρωσαν τα 10 ευρώ/μήνα, ενώ μπορούσαν να βρουν κάποιον γνωστό τους; Δε νομίζω ότι ήταν τόσες πολλές αυτές οι περιπτώσεις.

Βλακείες η Νοβα γι ακομα μια φορά. Αναμενομενο ήταν ομως. Απο την αρχή βρώμαγε που ήταν τζάμπα. Εδω χρεωνουν 10Ε το multiview που ειναι μεσα στο ιδιο σπίτι. Πιο λογικο θα ήταν να ειναι δωρεαν το multiview και 10Ε το novago

Λογικό να χρεώνουν το multiview όταν κανείς άλλος δεν μπορεί να σου παρέχει αυτή την υπηρεσία στη συνδρομητική τηλέοραση

Καλά λογικό δεν είναι για όποιον θέλει να σέβεται τον συνδρομητή του. Κάπου - κάπου πρέπει να δίνει και κάτι δωρεάν

Αυτό είναι λίγο δύσκολο να το πιστέψω...Δηλαδή πηγαίνει κάποιος σε φιλικό σπίτι, βγάζει την κάρτα σημειώνει τον αριθμό της και μαζί παίρνει και τον αριθμό συνδρομητή από το λογαριασμό στο ψυγείο του φίλου του που δεν ξέρει τίποτα για το novago, και το πουλάει;
Όχι. Κάποιοι έχουν πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία χωρίς να πάνε σε κάποιο σπίτι και να τα δουν. Λέγονται εγκαταστάτες Nova. Βάζουν δεκάδες Nova και έχουν τα στοιχεία.

Η λυση θα ηταν απλή για μένα: το ποιος πουλαει που, δε θα το γλιτωσεις αν εχεις να κανεις με αναρχους εγκαταστατες. Εχε όσες συσκευες θελεις, 50-100, όμως κάθε χρονική στιγμή μόνο ένα instance μπορει να ειναι συνδεδεμενο και να παρακολουθεί.

Βασικά φίλε μου, πράγματι από τη δική σου περίπτωση καταπιάστηκα, έκανα τις δοκιμές και μου γεννήθηκαν οι απορίες που εξέφρασα.
Δεν ρωτούσα εσένα προσωπικά, αλλά τον οποιονδήποτε γνωρίζει για να απαντήσει, αφού ακόμα παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα.
Από τη στιγμή που σε android συσκευή όταν πας να κάνεις login μέσω browser σού κατεβάζει άλλη έκδοση plugin από αυτή που κατεβαίνει για τα pc (τουλάχιστον έτσι συνέβη σ' εμένα), πάει να πει ότι το σύστημα αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι pc, αλλά κάτι άλλο. Και αφού τελικά δεν γίνεται να δεις απευθείας σε browser από το κινητό, πού χρησιμεύει αυτή η διαφορετική έκδοση του .msi plugin?

Υποθέτω ότι διορθώθηκε το πρόβλημα με την υπέρβαση των συσκευών και μπαίνεις μέσω του .apk και όχι μέσω του browser που σου έβγαζε μαύρη οθόνη αρχικά. Έτσι δεν είναι;
Καλημερα και παλι.
Βασικα απο browser φυσικα και δε δουλεψε ποτε γιατι δεν ειναι ο σωστος τροπος εγκαταστασης για το novago σε tablet!
Το προβλημα διορθωθηκε απο μονο του και δεν εχω ιδεα πως καθως ημουν πολυ εκνευρισμενος με την ολη λογικη και δεν ειχα ασχοληθει ιδιαιτερα για 2 μερες. Απλα μετα απο 2 μερες ξαναδοκιμασα να μπω μεσω της tablet εφαρμογης (το .apk δηλαδη) και αυτη τη φορα εκανε login χωρις να μου βγαλει μηνυμα οτι εχω ξεπερασει τον αριθμο των επιτρεπομενων συσκευων και απο τοτε παιζει κανονικα και απροβληματιστα. Μη με ρωτας πως και γιατι, γιατι απλα δεν εχω ιδεα! Μαλλον ειχε φαει κολλημα στην αρχη και ηθελε το restart του για να συνελθει. Ολοι πλεον αντιγραφουν την Microsoft :-p

Επεξεργασία:
Εστω οτι ειναι μια οικογενεια σε ενα σπιτι με πατερα, μητερα και γιο κατω των 18 που φυσικα ακομα ζει με τους γονεις του. Εστω οτι ειναι στο εξοχικο οι γονεις και βολτα με τους φιλους του το παιδι και θελουν και οι 2 να παρακολουθησουν εναν αγωνα που παιζει εκεινη τη στιγμη. Πως ειναι παρανομια το να εχεις 2 συσκευες ταυτοχρονα απο διαφορετικα ip να παιζουν?

Πολλά αντίστοιχα παραδείγματα υπάρχουν.
Μην προσπαθείς να βγάλεις άκρη με τέτοια λογική σε αυτό τον παραλογισμό.

Δεν προσπαθω να βγαλω ακρη φιλε μου (αν δηλαδη απαντουσες σε μενα ;-) ) .
Απλα ηταν απαντηση σε οσους ειπαν οτι δεν υπαρχει λογος να υπαρχει ταυτοχρονο access απο 2 συσκευες απο διαφορετικο ip εκτος αν ειναι παρανομια. Ηθελα να δωσω μια διαφορετικη διασταση στο θεμα και τιποτα περισσοτερο.

Ναι σε εσένα απαντούσα. :)

Συμφωνώ μαζί σου.

Κλασσικά, στην Ελλάδα προσπαθούμε να ανακαλύψουμε πάλι την Αμερική.

Εντάξει τώρα , μην δημιουργούμε σενάρια απλά και μόνο για να υποστηρίξουμε την "αναγκαιότητα" της υποστήριξης 2 συσκευών ταυτόχρονα.
Όλοι μπορούν να παραθέσουν το δικό τους σενάριο. Δεν είναι εκεί το θέμα.
Σιγά-σιγά , θα φτάσουμε στο άλλο άκρο από μεριά απαιτήσεων.
Ας αφήσουν τις 2 συσκευές ή έστω μία συσκευή "online" ανεξαρτήτου αριθμού συσκευών εγγεγραμμένων και θα είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Απαραδεκτος ο περιορισμος. Το πιο λογικο ειναι να εχεις εναν active την φορά. Εγω το εχω σε λαπτοπ και iphone 5s. Οταν ειμαι εκτός και δεν μπορω να κουβαλαω το λαπτοπ δεν θα μπορω να δω ματς απο το κινητο. Ειναι τραγικοι οι τυποι...Ενα καλο εκαναν με novago, τωρα θα τους βγει μπουμερανγκ και θα χασουν κι αλλο κοσμο, τωρα που ετοιμαζει και ο ΟΤΕ το δικο του go. Θα πεσει πολυ γελιο...

παντως πιο πανω καποιος ανεφερε για κλαματα... σιγα μην κλαψουμε!

ας κλαψουν οι υπαλληλοι της Nova, που το πολυ σε 2 χρονια ( αν χασουν και το ελληνικο πρωταθλημα ) , δεν θα εχουν πλεον πελατες και πιθανως θα κλεισει το μαγαζι! Αντε go ... :)

Status
Not open for further replies.