NovaGO

Status
Not open for further replies.
αντε τωρα να διαλεξεις.... laptop η tablet....?? επρεπε να κλειδωσουν ενα μονο stream απο οπου θελεις.

Ενα Active LOGIN από οποιαδήποτε συσκευή και τέλος!!! Να φοβάμαι να κάνω updates, να σκέφτομαι οτι πρέπει να παίρνω πάντα μαζί την ίδια συσκευή όταν ποια όλοι έχουν κινητό/ταμπλετ/λαπτοπ!!!! και στην τελική είμαι σε έναν φίλο χωρίς καμία συσκευή.. Login στο δικό του και βλέπω!!!
Αλλη μία φορά που πάει να γίνει κάτι καλό και γίνεται μισό ή χαλάει από λάθος πολιτική!!!

Μηπως παρατηρησαν παρα πολλες περιπτωσεις με δυο συσκευες ταυτοχρονα απο διαφορετικες ip. Αρα σου λεει πεφτει πολυ μοιρασμα...;;;

Last edited by a moderator:
Δεν ήταν κακό... πολλές φορές κυριακή που εχει ταυτόχρονα ματς ή σε μέρες Champions league είχα στο λαπτοπ το παιχνίδι που έβλεπα και στο ταμπλετ το λεπτο προς λεπτό...

Δεν έχω θέμα να μου πουν 1 μόνο αλλά όχι και δεσμευση συσκεής

Νομίζω ότι τη μισή αλήθεια την έχει πει ο malakudi σε προηγούμενο post.
Όταν υπάρχει ασυδοσία, είναι εύλογο να ακολουθήσουν και περιορισμοί.
Αυτή την ασυδοσία την έχουμε πληρώσει ήδη αρκετές φορές στα δορυφορικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει το "παν μέτρον άριστον!".

Η άλλη μισή αλήθεια, νομίζω ότι κρύβεται στο εμπορικό/marketing κομμάτι της nova για το οποίο έχω ήδη "παραπονεθεί/γκρινιάξει" πρόσφατα.
Έδωσαν (εσκεμμένα κατά την προσωπική μου άποψη) την υπηρεσία απλόχερα από την αρχή χωρίς μεγάλους περιορισμούς και τώρα που γλυκάθηκαν πολλοί που δεν είχαν nova, κόβουν τη ροή για να αναγκάσουν τους γλυκαμένους να αγοράσουν συνδρομή.

Δυσκολεύομαι πολύ να υιοθετήσω τη δικαιολογία που χρησιμοποίησαν στο sms ότι λόγω αυξημένης ζήτησης βάζουν περιορισμό, γιατί η forthnet πρωτίστως είναι διαδικτυακός πάροχος και φυσικά έχει την υποδομή να σηκώσει ένα τέτοιο φορτίο. Αφήστε δε, που οι χρήστες του NovaGO δεν χρησιμοποιούν αποκλειστικά το δικό της δίκτυο, αλλά οποιοδήποτε από τα υπάρχοντα. Σίγουρα κριτήριο για τις αποφάσεις του ήταν και τα 3 πρόσφατα πολύ σημαντικά παιχνίδια (ΟΣΦΠ - Man. UTD., ΟΣΦΠ - ΠΑΟ και ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ) όπου υπήρξε η μέγιστη ζήτηση και βγήκαν ασφαλή συμπεράσματα για πολλά πράγματα. Πάντως, η υπηρεσία έδειξε να αντέχει μια χαρά σ' αυτή τη δοκιμασία!

Τέλος, είναι ξεκάθαρο ότι δεν τόλμησαν να βάλουν τον περιορισμό πριν τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού στο Μάντσεστερ, από τη στιγμή που πήραν τα δικαιώματα για ταυτόχρονη κάλυψη μαζί με την ΕΔΤ, γιατί το κράξιμο του κόσμου θα ήταν τεράστιο! Οπότε, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η επιλογή της 20ής Μαρτίου.
Μηπως παρατηρησαν παρα πολλες περιπτωσεις με δυο συσκευες ταυτοχρονα απο διαφορετικες ip. Αρα σου λεει πεφτει πολυ μοιρασμα...;;;
Δεν νομίζω ότι αυτό αποδεικνύει κάτι απαραιτήτως. Υπηρεσία on the go σημαίνει κυρίως ότι την χρησιμοποιώ παντού και όχι μόνο στο σπίτι που μένω. Άρα, με την εξάπλωση που υπάρχει σε laptops και smart συσκευές τα τελευταία χρόνια, ειδικά στις περιπτώσεις οικογένειας (με ή χωρίς παιδιά) η ταυτόχρονη διασπορά, όταν επιτρέπονται 2 συσκευές ταυτόχρονα, είναι πολύ πιθανό σενάριο, για να μην πω σίγουρο.

Last edited:
Σίγουρα η ασυδοσία και ελληνική κουτοπονηριά επηρέασε αρνητικά την χρήση.
Το ότι το έδωσαν εσκεμμένα απλόχερα , δεν είναι κάτι καινούργιο, όπως και απώτερος σκοπός ήταν να κερδίσουν συνδρομές. Αυτό το ξέραμε από την αρχή.

Αναφορικά με την αυξημένη ζήτηση, μην ξεχνάς ότι και από άλλα δίκτυα να έμπαιναν, πάλι στο ίδιο σημείο κατέληγαν και φυσικά η ζήτηση upload από μεριά τους είναι η ίδια είτε είναι συνδρομητές Forthnet είτε όχι.

Θα μπορούσαν να περιμένουν το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού και να αρχίσουν τις περικοπές μετά το επόμενο, αν υπάρχει, παιχνίδι.

Σε γενικές γραμμές πάντως υπήρχε και υπάρχει μια λάθος αντιμετώπιση της εφαρμογής από μέρους τους.
Θα μπορούσαν να ακολουθήσουν την επιλογή 1 ενεργής σύνδεσης ανεξάρτητα συσκευής.
Ελπίζω ότι στο τέλος, γιατί δεν πιστεύω ότι έχει καταλήξει η Νοβα, στο τι θέλει να κάνει με την υπηρεσία, θα υπάρχει κέρδος για τον συνδρομητή.

Σαμπάνιες ανοίγουν πάλι στον ΟΤΕ.
Μαθαίνω ότι ετοιμάζεται ανάλογη υπηρεσία και πολύ καλύτερη με λιγότερους περιορισμούς.
Το θέμα είναι πότε θα την δώσουν.

Ελπίζω τουλάχιστον να "μάθουν " από τα της Νοβα και να κάνουν την ευχάριστη έκπληξη.
Ας βιαστούν όμως, γιατί εμείς δουλεύουμε τα σ /κ και ξεκινά και η F1

Τεράστιο λάθος... Εγω προσωπικά την έχω περασμένη στο κινητο και στο tablet... Τωρα αντε να διαλεξεις... πχ το προηγουμενο σκ ημουν εκτος Αθηνων και ειδα αγωνα στο κινητο γιατι για 2 μερες που ειχα φυγει δεν ειχα παρει το ταμπλετ μαζι...

Αν δεν αλλάξει κατι άμεσα βλέπω σε λίγο καιρό η νοβα να μας ψάχνει. Πλέον έχουμε μάθει πως αντιμετωπίζει τους συνδρομητές τις . Κοινός τους φτύνει κατάμουτρα και πουλάνε τρέλα

Re: Απάντηση: NovaGO

Eκεί στην Nova γιατί προσπαθούν συνεχώς να κάνουν κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουν εφαρμόσει όλα τα μεγάλα πακέτα?

Όλα 2 συσκευές έχουν, με δυνατότητα αύξησης σε περισσότερες με έξτρα χρέωση, αλλά η Nova πάντα προσπαθεί να ανακαλύψει την Αμερική.

Ελληνικό πρωτάθλημα έχω σταματήσει να κοιτάζω, μόνο για την Euroleague ουσιαστικά έχω πληρώσει την συνδρομή και το Nova Go ήταν για εμένα ένα θετικό.
Ο περιορισμός αυτός σε 1 συσκευή αναιρεί αυτό το θετικό.

Ο Αύγουστος δεν είναι μακριά.

ενώ τώρα που σταμάτησαν το μοίρασμα ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ αυτοί θα τρέξουν να φτιάξουν καινούργια συνδρομή !!!!!!!!
Κούνια που τους κουναγε!!!!
Ποσο άσχετοι με την αγορα και τις συνήθειες αλλα και τις ανάγκες του καταναλωτή ειναι!!!!!
Τι εγινε με το novago σε κάποιες περιπτώσεις. Ο κυρίως κάτοχος μπορει να έδωσε τη χρηση της μιας συσκευής σε κάποιο συγγενικό-φιλικό πρόσωπο. Το πρόσωπο αυτο που ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΟΒΑ ποτε , ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΧΕΙ ΝΟΒΑ ούτε μετα την διακοπη της δεύτερης συσκευής γιατι απλούστατα ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
Οταν θα μπορούσαν με ενα νεο πακέτο ΔΙΠΛΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ με μεγάλη έκπτωση να καλυφθούν (όχι σε novago , αλλα σε δορυφορική ) όλοι αυτοί οι συγγενείς και φίλοι που τώρα ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ .
Αλλα είπαμε με την εμπορική πολιτική της ΝΟΒΑ μην ζητάτε τα αυτονόητα. Ειναι η ίδια πολιτική που ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΑΙ οταν αναγκαζόμαστε αντί μια δεύτερης μη ταυτόχρονα ενεργής παντρεμένη συνδρομητικη ΚΑΡΤΑ , να μεταφέρουμε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ οταν πηγαίνουμε στο εξοχικό μας.
Δεν ξέρουν τη δουλεια τους ΑΠΛΑ!!!

Σαμπάνιες ανοίγουν πάλι στον ΟΤΕ.
Μαθαίνω ότι ετοιμάζεται ανάλογη υπηρεσία και πολύ καλύτερη με λιγότερους περιορισμούς.
Το θέμα είναι πότε θα την δώσουν.

Το θεμα με τον ΟΤΕ ειναι να δώσει και mainstream περιεχόμενο. Σιχαίνομαι τη ΝΟΒΑ και τις πρακτικές της όσο τίποτα άλλο αλλα τα δημοφιλέστερα αθλητικά αυτή τα εχει. Αναγκαστικά τους πληρώνω με το πακέτο φιλάθλων (που αν δεν ηταν ο μαρινακης αμφιβάλω αν θα το είχαν δώσει ποτέ)

Υπάρχει περίπτωση να τους πείσουμε από εδώ και με κάποια τηλέφωνα; Το λέω γιατί αφενός δε ζητάμε κάτι παράλογο και αφετέρου το θέμα δεν είναι οικονομικό (τουλάχιστον άμεσα), οπότε ίσως να το ξανασκέφτονταν κάπως ευκολότερα.

Μπορεί να λέω και αρλούμπες βέβαια.

Re: Απάντηση: NovaGO

Έχω 3 απορίες λίγο διαφορετικές σε σχέση με το καυτό θέμα της 1 συσκευής που συζητιέται τις τελευταίες ώρες.
Είχα διαβάσει πριν αρκετές μέρες στα posts #2343 και #2348 για κάποιο φίλο του forum που κατά λάθος έκανε κανονικά login από τον chrome browser του android κινητού του και όταν μετά κατέβασε το .apk από το play store και έτρεξε την εφαρμογή, το σύστημα θεώρησε τη συσκευή ως διαφορετική.
Εκ του ασφαλούς (αφού έχω ήδη κλειδώσει τις 2 συσκευές μου που θέλω να λειτουργώ με την υπηρεσία) κι επειδή είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να δοκιμάζω διάφορα και να ψάχνομαι, πήγα κι εγώ να κάνω login από τον εσωτερικό browser του android κινητού μου και μου ζήτησε να κατεβάσω το plugin. Μετά το δοκίμασα και με τον Chrome και πάλι μου ζήτησε να κατεβάσω το plugin, το οποίο, παρεμπιπτόντως (αν και .msi) δεν είναι το ίδιο με αυτό που κατεβαίνει στους Η/Υ, γιατί έχει έκδοση 62.1.41.7
Οι απορίες μου είναι οι εξής:
1) Πώς είναι δυνατόν στο φίλο τότε και μπόρεσε λανθασμένα να κάνει login χωρίς να του ζητήσει να κατεβάσει το plugin?
2) Αφού αναγνωρίζει το σύστημα ότι είναι άλλη συσκευή αυτή που συνδέεται και όχι laptop, γιατί δεν κατεβαίνει το κανονικό .apk?
3) Τι ακριβώς είναι αυτή η διαφορετική έκδοση του plugin και πού χρησιμοποιείται; Πάντως, σίγουρα όχι στα android κινητά, αφού δεν είναι συμβατά με .msi εφαρμογές.
Αναφορικά με την αυξημένη ζήτηση, μην ξεχνάς ότι και από άλλα δίκτυα να έμπαιναν, πάλι στο ίδιο σημείο κατέληγαν και φυσικά η ζήτηση upload από μεριά τους είναι η ίδια είτε είναι συνδρομητές Forthnet είτε όχι.
Έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτό, δικό μου το λάθος από την πλευρά που το προσέγγισα το θέμα. Όμως, όπως και να έχει, συνεχίζω να πιστεύω ότι η forthnet, ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους διαδικτυακών υπηρεσιών εδώ και χρόνια με πολλές χιλιάδες συνδρομητές internet, έχει την τεχνογνωσία και το υλικοτεχνικό υπόβαθρο να σηκώσει μια τέτοια ζήτηση. Τι να πουν δηλαδή και οι πάροχοι του εξωτερικού που έχουν εκατομμύρια συνδρομητές.
Σε γενικές γραμμές πάντως υπήρχε και υπάρχει μια λάθος αντιμετώπιση της εφαρμογής από μέρους τους.
Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα και δυστυχώς δεν είναι το μόνο θέμα που έχουν αντιμετωπίσει λάθος τα τελευταία χρόνια, εις βάρος πάντα του νόμιμου συνδρομητή (μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά), με αποτέλεσμα να υπάρχουν εύλογα πολλές γκρίνιες.

Καλησπερα φιλε μου. Επειδη μαλλον εμενα εννοεις (ή εστω καποιον φιλο που ειχε παρομοιο προβλημα με εμενα) να σε ενημερωσω οτι το προβλημα μετα απο 3-4 restart διορθωθηκε απο μονο του. 2 μερες μετα αν δεν κανω λαθος κι αφου ειχα κανει restart καμποσες φορες τη συσκευη ειπα να ξαναδοκιμασω για 3η-4η φορα να κανω login να δω τι θα μου βγαλει. Ε οταν το ξαναεκανα επαιξε κι απο τοτε παιζει κανονικα.
Οσον αφορα το θεμα γιατι δεν κατεβαινει κατευθειαν το .apk δεν μπορω να σου απαντησω αν ειναι εφικτο προγραμματιστικα καθ'οτι εχω παψει να ασχολουμαι με το αθλημα αυτο πολλα χρονια τωρα. Το σιγουρο ειναι οτι στο Site του novago δεν υπηρχε καμια εξηγηση για το πως να το κανεις install σε android συσκευη. Η εξηγηση υπηρχε σε help στο site της forthnet!

Αναφερεσαι για laptop οταν λες οτι μετα απο μερικα restart δουλεψε?

Status
Not open for further replies.