NovaGO

Status
Not open for further replies.
Σήμερα πήρα τηλέφωνο την nova και μου το επιβεβαίωσαν για την μια συσκευή... βέβαια λένε ότι θα ειναι προσωρινό .

καλημερα σε ολους. ξαδερφος μου εχει μαγαζι cafe και εχει nova επαγγελματικο συμβολαιο. πηγε να ενοργοποιηση την υπηρεσια novago και του λεει δεν μπορεις να το κανεις. τηλεφωνο στην nova εκανε και του ειπαν οτι δεν γινετε σε επαγγελματικο συμβολαιο και οτι κατι μπορει να γινει στο μελλον.η ερωτηση μου ειναι γιατι η nova δεν το ενοργοποιηει? αφου πληρωνει 3πλασια λεφτα απο την οικιακη συνδρομη? ουτε αυτη δεν δωσαν απαντηση στο ερωτημα αυτο. τι μπορει να γινετε σχετικα με αυτο?

Δεν θα είναι προσωρινό, είναι αυτό που θα ισχύει πλέον.

και ο λογος?

Last edited by a moderator:
Καλημερα και απο μενα.Θελω να αγορασω ενα tablet για τον γιο μου και να το χρησιμοποιω και για το novago.Εχετε υποψι σας καποιο φτηνο που να το εχει δοκιμασει καποιος και να ειναι συμβατο.

καλημερα σε ολους. ξαδερφος μου εχει μαγαζι cafe και εχει nova επαγγελματικο συμβολαιο. πηγε να ενοργοποιηση την υπηρεσια novago και του λεει δεν μπορεις να το κανεις. τηλεφωνο στην nova εκανε και του ειπαν οτι δεν γινετε σε επαγγελματικο συμβολαιο και οτι κατι μπορει να γινει στο μελλον.η ερωτηση μου ειναι γιατι η nova δεν το ενοργοποιηει? αφου πληρωνει 3πλασια λεφτα απο την οικιακη συνδρομη? ουτε αυτη δεν δωσαν απαντηση στο ερωτημα αυτο. τι μπορει να γινετε σχετικα με αυτο?

και ο λογος?
Ο λόγος είναι ότι NOVA ει ναι ότι γουστάρει κάνει,και από την στιγμή που μας το δίνει και τζάμπα,τούμπες πρέπει να κάνουμε. Οργανωμένο και προμελετημένο το έγκλημα.

Απάντηση: Re: NovaGO

Δηλαδή όσοι έχουμε ήδη δύο συσκευές θα ακυρωθεί η μία, ή πρέπει να επιλέξουμε εμεις; τι ακριβώς γίνεται;

Καλημέρα,
Σήμερα πήρα τηλέφωνο την nova και μου το επιβεβαίωσαν για την μια συσκευή... βέβαια λένε ότι θα ειναι προσωρινό .
Δεν θα είναι προσωρινό, είναι αυτό που θα ισχύει πλέον.

Μπορεί να εννοούν "προσωρινό" έως ότου λανσάρουν την υπηρεσιά προσθήκης επιπλέον συσκευής με κόστος Χ ευρώ το μήνα.

Μόλις μου ήρθε SMS, από την Νοβα, που λέει ότι
"λόγω αυξημένης ζήτησης, σας πληροφορούμε ότι από 20/3 οι ενεργές συσκευές θα περιοριστούν σε μια, ανά συνδρομητή..."

δηλαδη εαν εχουμε ηδη δηλωσει 2 θα γινουν reset ? και θα πρεπει να κανουμε παλι συνδεση την 1 ?

Καλημέρα,

Μπορεί να εννοούν "προσωρινό" έως ότου λανσάρουν την υπηρεσιά προσθήκης επιπλέον συσκευής με κόστος Χ ευρώ το μήνα.

Δεν ισχύει ούτε αυτό. Δεν υπάρχει τέτοια σκέψη.

Πηραν χαμπαρι τι εχει γινει με τις συσκευες και τους επιπλεον χρηστες ..

Ήταν εξ αρχής είς γνώση τους, ίσως να μην είχαν εκτιμήσει σωστά το μέγεθος της "διασποράς" και ότι αυτό συνεπάγεται σε απαιτήσεις.

Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ανοησία η δέσμευση σε μια συσκευή. Το να περιορίσουν streaming σε μια μόνο "ταυτοχρονα" συσκευή είναι απλούστατο και πολύ πιο εύχρηστο για τον χρήστη.
Είμαι σπίτι, θα δω στο λαπτοπ, είμαι έξω, θα δω στο κινητό. Αυτός ο περιορισμός είναι πραγματικά ανόητος

Συμφωνώ απόλυτα. Ας ελπίσουμε ότι κάποιος Αϊνστάιν εκεί στη Νόβα θα έχει αυτήν την απίστευτη ,να την σκεφτείς , ιδέα.

Last edited by a moderator:
Βασικα αν φοβουνται την πειρατεια και γιαυτο κανουν τις συσκευες απο 2 σε 1 το καταλαβαινω, αλλα αν ενας θελει να βαλει την υπηρεσια σε ταμπλετ ή κινητο γιατι να πιανει μια συσκευη. Ποσοι θα δουν απο μια οθονη κινητου για να φοβουνται για πειρατεια?? Επρεπε να αφηνουν μια συσκευη λαπτοπ και μια συσκευη κινητο 'η ταμπλετ.

Status
Not open for further replies.