manosvitacar
Senior Member
- 3 July 2012
- 609
Σήμερα πήρα τηλέφωνο την nova και μου το επιβεβαίωσαν για την μια συσκευή... βέβαια λένε ότι θα ειναι προσωρινό .
Εμείς που έχουμε mac τι κάνουμε;
υπομονή..
@Billxanthi Τυπογραφικό λάθος. Παρέλειψα το "δεν".
Δεν θα είναι προσωρινό, είναι αυτό που θα ισχύει πλέον.
Ο λόγος είναι ότι NOVA ει ναι ότι γουστάρει κάνει,και από την στιγμή που μας το δίνει και τζάμπα,τούμπες πρέπει να κάνουμε. Οργανωμένο και προμελετημένο το έγκλημα.καλημερα σε ολους. ξαδερφος μου εχει μαγαζι cafe και εχει nova επαγγελματικο συμβολαιο. πηγε να ενοργοποιηση την υπηρεσια novago και του λεει δεν μπορεις να το κανεις. τηλεφωνο στην nova εκανε και του ειπαν οτι δεν γινετε σε επαγγελματικο συμβολαιο και οτι κατι μπορει να γινει στο μελλον.η ερωτηση μου ειναι γιατι η nova δεν το ενοργοποιηει? αφου πληρωνει 3πλασια λεφτα απο την οικιακη συνδρομη? ουτε αυτη δεν δωσαν απαντηση στο ερωτημα αυτο. τι μπορει να γινετε σχετικα με αυτο?
και ο λογος?
Σήμερα πήρα τηλέφωνο την nova και μου το επιβεβαίωσαν για την μια συσκευή... βέβαια λένε ότι θα ειναι προσωρινό .
Δεν θα είναι προσωρινό, είναι αυτό που θα ισχύει πλέον.
Καλημέρα,
Μπορεί να εννοούν "προσωρινό" έως ότου λανσάρουν την υπηρεσιά προσθήκης επιπλέον συσκευής με κόστος Χ ευρώ το μήνα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.