NovaGO

Status
Not open for further replies.
Την όλη διαδικασία και το restore από iTunes την έκανα!
Btw πότε τελικά κατέληξε η υπηρεσία σε μία μόνο συσκευή;

Last edited by a moderator:
Δεν έχει καταλήξει σε 1 συσκευή. Ισχύουν οι 2 . Αν έκανες restore μέσω iTunes, δεν είμαι σίγουρος ότι δεν έκανες τη χρήση της δεύτερης συσκευής, αν φυσικά ήταν διαθέσιμη και τώρα δεν έχεις καμία.

Απο 20 μαρτιου θα ισχυει μια συσκευη μονο. Μολις σημερα μου ηρθε email απο nova.

Θα είναι κρίμα αν τελικά ισχύσει η 1 συσκευή. Που θα ισχύσει κρίνοντας και από το ανανεωμένο FAQ στο http://www.forthnet.gr/FAQ.aspx?a_id=7143 και συγκεκριμένα στο 17.

Σας υπενθυμίζουμε ότι με το ίδιο account έχετε την δυνατότητα να καταγράψετε και να χρησιμοποιείτε 1 συσκευή. Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται όταν έχετε ξεπεράσει τον επιτρεπόμενο αριθμό συσκευών. Μπορείτε αυτόματα να ανανεώσετε τη συσκευή σας, μία φορά το μήνα, μέσω του www.novago.gr -> «Πληροφορίες υπηρεσίας» -> «Ανανέωση συσκευής».

Δεν μπορούσαν να βρουν κάποια άλλη λύση;

Ναι, η αλλη λυση ειναι να πληρωνεις για καθε επιπλεον συσκευη!Nova ειναι αυτη,μην ξεχνιόμαστε!

Aντε σιγα σιγα θα ερθει η στιγμη που η υπηρεσια θα παρεχεται δωρεαν αφου πρωτα αγορασεις κανα δικο τους κινεζικο ταμπλετ.
Πανω απο ολα σεβασμος στον πελατη

Απαραδεκτη νοβα. Ακου το εκαναν 1 συσκευη! Δηλαδη εγω που το ειχα στο λαπτοπ και στο κινητο μου τρωω πακετο; Ντροπη...

Θεωρω δεδομενο πως καποια στιγμη θα επιτρεπεται δευτερη συσκευη με επιπλεον κοστος αλλα ισως το αφησουν λιγο καιρο γιατι την λανσαρουν πως ειναι δηθεν δωρεαν και ολα τα αλλα περι πειρατιας ειναι ιστοριες για μικρα παιδια και για οσους εχουν συμφεροντα διαδιδοντας οτι θελει η καθε εταιρια

Το να το κάνουν streaming σε μια συσκευή την φορά, χωρίς να κλειδώνουν την συσκευή, τρώγεται. Αλλά μια συσκευή και κλειδωμένη για ένα μήνα είναι πρακτικά πολύ δύσχρηστο

Nova.
Παντα καταφέρνει το καλό να το μετατρέπει σε κακό.
Ταλέντο θελει αυτό.... !!!

καλησπερα εχω το εξης προβλημα ενω δουλευε μεχρι προτινος μια χαρα το novago προσπαθω να μπω εδω http://portal.novago.gr:33200/EPG/jsp/webtv/index.jsp#Home/t_0/main και μου λεει : Λυπούμαστε, η περίοδος σύνδεσης για το χρήστη έχει λήξει. Παρακαλώ συνδεθείτε εκ νέου.παταω ok και φορτωνει o mozila και μου βγαζει ενα pop up που λεει : Ο λογαριασμός έχει ακυρωθεί. Επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 18345. παταω παλι ok και μετα λευκο και δεν μπορω να μπω καν στην σελιδα για να αλλαξω κωδικους η να κανω κατι καποια βοηθεια ευχαριστω πολυ.

Re: Απάντηση: NovaGO

Δεν έχει καταλήξει σε 1 συσκευή. Ισχύουν οι 2 . Αν έκανες restore μέσω iTunes, δεν είμαι σίγουρος ότι δεν έκανες τη χρήση της δεύτερης συσκευής, αν φυσικά ήταν διαθέσιμη και τώρα δεν έχεις καμία.

Φαίνεται ότι το restore μέσω iTunes δεν δημιουργεί πρόβλημα.

Το θέμα με τη μια συσκευή μου το εβγαλε σε αλλη εταιρική σύνδεση, όπου έχοντας ενεργοποιήσει την υπηρεσία στο λάπτοπ του ενός μεγαλοστελεχους δεν με άφησε να την ενεργοποιήσω και στο λάπτοπ άλλου, με αποτέλεσμα γκρίνιες.
Επειδή λοιπον ψαχτηκα είδα το νέο faq και έπαθα πλάκα......
Και κλειδωμένα όλα και μια συσκευή και τον κακό τους τον καιρό οι άχρηστοι.....
Και μην μου πείτε ότι η υπηρεσία είναι δωρεάν γιατί πολλοί πήγαν σε Νόβα έχοντας κ αυτήν την ευκολία κατά νου και τώρα αλλάζουν οι όροι χρήσης απροειδοποίητα κ μονομερώς....

Απίστευτοι ξεφτίλες οι τύποι....μακάρι να μας διαβάζουν αλλά ειλικρινά δεν νομίζω να ιδρώνει το αυτί τους....

Όταν πρωτοβγηκε το restore δημιουργούσε πρόβλημα, ήταν αντίστοιχο του format, μόνο το update ήταν οκ. Δεν ξέρω αν άλλαξαν κάτι.
Αν όντως ισχύει το 1 συσκευή, θα είναι όντως πολύ καλό νέο.

Λογικά θα πρεπει να συνοδεύεται απο προηγούμενο backup και άμεσο restore μετα την αναβάθμιση. Εγω έτσι το έκανα πάντως και δεν είχε θεμα. Δεν ξέρω ομως αν θα ειναι το ίδιο αν κάποιος κανει set as new...

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: NovaGO

Αν όντως ισχύει το 1 συσκευή, θα είναι όντως πολύ καλό νέο.

Δεν ξέρω τι πλεονεκτήματα μπορεί να σκέφτεσαι και να το θεωρείς καλό και μάλιστα πολύ(!), πάντως σίγουρα δε θα είναι καλό νέο για πολλούς από εμάς.

Last edited:
Status
Not open for further replies.