Αυτο θεωρω οτι το περιμεναν απο την πρωτη στιγμη.Μηπως παρατηρησαν παρα πολλες περιπτωσεις με δυο συσκευες ταυτοχρονα απο διαφορετικες ip. Αρα σου λεει πεφτει πολυ μοιρασμα...;;;
Και γω για κατι τετοιες στιγμες βλεπω οτι η υπηρεσια ειναι χρησιμη, ειδικα τωρα που φτανει στο τελος το πρωταθλημα και οι αγωνες θα ειναι την ιδια ωρα,Δεν ήταν κακό... πολλές φορές κυριακή που εχει ταυτόχρονα ματς ή σε μέρες Champions league είχα στο λαπτοπ το παιχνίδι που έβλεπα και στο ταμπλετ το λεπτο προς λεπτό...
Αυτο θα ειναι καλο γιατι ετσι μπορει να αναγκαστει και η νοβα να σταματησει και αυτη καποιους περιορισμους της.Σαμπάνιες ανοίγουν πάλι στον ΟΤΕ.
Μαθαίνω ότι ετοιμάζεται ανάλογη υπηρεσία και πολύ καλύτερη με λιγότερους περιορισμούς.
Βασικά φίλε μου, πράγματι από τη δική σου περίπτωση καταπιάστηκα, έκανα τις δοκιμές και μου γεννήθηκαν οι απορίες που εξέφρασα.Καλησπερα φιλε μου. Επειδη μαλλον εμενα εννοεις (ή εστω καποιον φιλο που ειχε παρομοιο προβλημα με εμενα)...
Υποθέτω ότι διορθώθηκε το πρόβλημα με την υπέρβαση των συσκευών και μπαίνεις μέσω του .apk και όχι μέσω του browser που σου έβγαζε μαύρη οθόνη αρχικά. Έτσι δεν είναι;...να σε ενημερωσω οτι το προβλημα μετα απο 3-4 restart διορθωθηκε απο μονο του. 2 μερες μετα αν δεν κανω λαθος κι αφου ειχα κανει restart καμποσες φορες τη συσκευη ειπα να ξαναδοκιμασω για 3η-4η φορα να κανω login να δω τι θα μου βγαλει. Ε οταν το ξαναεκανα επαιξε κι απο τοτε παιζει κανονικα.
Όχι αυτό που έγινε είναι πως μερικοί έξυπνοι έπαιρναν τα στοιχεία από συνδρομές που οι κάτοχοί τους δεν είχαν ιδέα τι είναι το novago, και τις πουλούσαν δεξιά-αριστερά για 10 ευρώ το μήνα. Τώρα θα πέσει κλάμα όμως.Τι εγινε με το novago σε κάποιες περιπτώσεις. Ο κυρίως κάτοχος μπορει να έδωσε τη χρηση της μιας συσκευής σε κάποιο συγγενικό-φιλικό πρόσωπο. Το πρόσωπο αυτο που ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΟΒΑ ποτε , ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΧΕΙ ΝΟΒΑ ούτε μετα την διακοπη της δεύτερης συσκευής γιατι απλούστατα ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
Όχι. Κάποιοι έχουν πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία χωρίς να πάνε σε κάποιο σπίτι και να τα δουν. Λέγονται εγκαταστάτες Nova. Βάζουν δεκάδες Nova και έχουν τα στοιχεία.Αυτό είναι λίγο δύσκολο να το πιστέψω...Δηλαδή πηγαίνει κάποιος σε φιλικό σπίτι, βγάζει την κάρτα σημειώνει τον αριθμό της και μαζί παίρνει και τον αριθμό συνδρομητή από το λογαριασμό στο ψυγείο του φίλου του που δεν ξέρει τίποτα για το novago, και το πουλάει;
Καλημερα και παλι.Βασικά φίλε μου, πράγματι από τη δική σου περίπτωση καταπιάστηκα, έκανα τις δοκιμές και μου γεννήθηκαν οι απορίες που εξέφρασα.
Δεν ρωτούσα εσένα προσωπικά, αλλά τον οποιονδήποτε γνωρίζει για να απαντήσει, αφού ακόμα παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα.
Από τη στιγμή που σε android συσκευή όταν πας να κάνεις login μέσω browser σού κατεβάζει άλλη έκδοση plugin από αυτή που κατεβαίνει για τα pc (τουλάχιστον έτσι συνέβη σ' εμένα), πάει να πει ότι το σύστημα αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι pc, αλλά κάτι άλλο. Και αφού τελικά δεν γίνεται να δεις απευθείας σε browser από το κινητό, πού χρησιμεύει αυτή η διαφορετική έκδοση του .msi plugin?
Υποθέτω ότι διορθώθηκε το πρόβλημα με την υπέρβαση των συσκευών και μπαίνεις μέσω του .apk και όχι μέσω του browser που σου έβγαζε μαύρη οθόνη αρχικά. Έτσι δεν είναι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.