NovaGO

Status
Not open for further replies.
Τα λέγαμε και στο ματς Ολυμπιακός-Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά κάποιοι μας έκραζαν λέγοντας ότι ήταν μεμονωμένο και ότι ο ανταγωνισμός δεν παρέχει τέτοια υπηρεσία.Τώρα,αυτοί χάθηκαν

Δεν έχει φτιάξει ακόμα; Ρωτάω από περιέργεια γιατί το βλέπω αλλού

Xαλαρώστε παιδιά κάνουν οικονομία σε κεφάλαια για να χτυπήσουν τα ευρωπαικά πρωταθλήματα χαχαχαχα

αν δεν γινει στο ημιχρονο ξεχαστε τον αγωνα... θυμαμαι σε ενα ντερμπι που ειχε κολλησει παλι στο ημιχρονο εγινε...

Η υπηρεσία δεν στάθηκε τελικά στο ύψος των περιστάσεων, από την μεγάλη ζήτηση. Όταν προσφέρεις ένα προϊόν θα πρέπει να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος.
Θα παρακαλέσω μόνο να λείψουν τα μηνύματα με "χαρακτηρισμούς," κάποια από αυτά θα διαγραφούν

Η πλάκα είναι ότι πήρα στην εξυπηρέτηση της Nova και έχει ηχογραφημενο μήνυμα... "αν έχετε πρόβλημα με την υπηρεσία Nova go, θα είναι λόγο της μεγάλης ζήτησης της εφημερίδας πρώτο θέμα" εγώ που πληρώνω κάθε μήνα...

Η υπηρεσία δεν έχει αντοχές και αυτό φάνηκε σήμερα και θα ξαναφανεί στον επόμενο αγώνα με μεγάλη ζήτηση.

Ενδιαφέρον,έχει τι θα γίνει με το post-game της αποτυχίας καθώς και τι δικαιολογία θα χρησιμοποιήσουν για να δικαιολογηθούν σε όσους αγόρασαν εφημερίδα για να δουν το ματς.

Το κρατούμενο από σήμερα,είναι ότι η υπηρεσία δεν αντέχει σε ματς μεγάλης ζήτησης.

Η απάντηση της νοβα στο τουιτερ Λόγω πολύ μεγάλης ζήτησης το Nova GO αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμο σε όλους. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να επιλύσουμε το πρόβλημα

Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι γενικό και αφορά τους πάντες και δεν αφορά ορισμένους συνδρομητές.

Τελικά αυτή είναι η υπεροχή του point to multipoint σε σχέση με το point to point. Πεντακόσια και βάλε εκατομμύρια συνδρομητές να παρακολουθούν τον αγώνα μέσω δορυφόρου δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Λίγοι παραπάνω (απ' ότι συνήθως) να πέσουν ταυτόχρονα στον server και γίνεται χαμός!

Καλησπέρα σε όλους. Είναι η δεύτερη φορά που μου την κάνει η nova γιατί είμαι στο εξοχικό και είχα ο βλάκας την απαίτηση να δω το ματς στο laptop. Όταν μας άλλαξαν τους δέκτες και δεν μπορούσαμε να δούμε σε δέκτη του εμπορίου με την κάρτα μόνο ήμουν ένα βήμα να κόψω την συνδρομή. Έγινε το novago και έβλεπα τα ματς στο εξοχικό στο laptop. Τώρα η κυρία Νοva αποφάσισε να δώσει με το Πρώτο Θέμα δωρεάν συνδρομή , την άλλη βδομάδα ίσως αποφασίσει να το βάζει και στα super market δώρο μαζί με την αγορά απορρυπαντικού γράφοντας τους συνδρομητές στα παλαιά της υποδήματα. Εάν αυτό συνεχιστεί εγώ κόβω την συνδρομή και ένα ματς την εβδομάδα γιατί αυτό μόνο βλέπω, πάω σε κάποια καφετέρια και βλέπω και κάποιους φίλους.

Crash test για την υπηρεσία ήταν ο αγώνας και φαίνεται πως χρειαζόταν για να δουν πως χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη... Πάντως κάποιοι χαρακτηρισμοί από ορισμένους είναι τουλάχιστον απαράδεκτοι. Μιλώντας για τον εαυτό μου δε θα βασιζόμουν ακόμη σε αυτή την υπηρεσία για να δω τέτοιον αγώνα.

Δεν ειναι καθολου απαράδεκτοι καλα τους κανουν , δεν τους πληρωνουμε ειναι η δευτερη φορα αν θυμαμαι καλα που γινεται αυτο

Καλησπέρα σε όλους. Είναι η δεύτερη φορά που μου την κάνει η nova γιατί είμαι στο εξοχικό και είχα ο βλάκας την απαίτηση να δω το ματς στο laptop. Όταν μας άλλαξαν τους δέκτες και δεν μπορούσαμε να δούμε σε δέκτη του εμπορίου με την κάρτα μόνο ήμουν ένα βήμα να κόψω την συνδρομή. Έγινε το novago και έβλεπα τα ματς στο εξοχικό στο laptop. Τώρα η κυρία Νοva αποφάσισε να δώσει με το Πρώτο Θέμα δωρεάν συνδρομή , την άλλη βδομάδα ίσως αποφασίσει να το βάζει και στα super market δώρο μαζί με την αγορά απορρυπαντικού γράφοντας τους συνδρομητές στα παλαιά της υποδήματα. Εάν αυτό συνεχιστεί εγώ κόβω την συνδρομή και ένα ματς την εβδομάδα γιατί αυτό μόνο βλέπω, πάω σε κάποια καφετέρια και βλέπω και κάποιους φίλους.

Συμφωνώ μαζί σου! Κακώς βγήκε το NovaGo στην εφημερίδα. Αυτή η κίνηση είναι εναντίων των συνδρομητών και όπως τελικά αποδείχτηκε ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ για την εταιρία.

Status
Not open for further replies.