NovaGO

Status
Not open for further replies.
Και δεν αποζημιώνει αυτους που τα ακουμπανε καθε μηνα, για να παρει κανα φραγκο παλι απο την εφημεριδα.

Re: Απάντηση: NovaGO

Χάρη αποζημιώνει του χρήστες που αγόρασαν εφημερίδα.

Και πολύ καλά κάνει Νίκο. Πολύ σωστή κίνηση προς αυτούς που αγόρασαν την εφημερίδα. Έπρεπε με κάποιον τρόπο να "γλυκαθούν",ώστε να ξαναπάρουν την εφημερίδα. Το θέμα όμως είναι ότι οι συνδρομητές της Nova αντιμετωπίζονται με άκομψο τρόπο. Σα να μην τρέχει τίποτα για την εταιρία που από δική της ευθύνη έκοψε την υπηρεσία από τους συνδρομητές της.Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει,θα ήταν να τους αποζημιώσει με τον ίδιο τρόπο. Αλλά δεν το κάνει επειδή δεν προσδοκά εξτρα κέρδος από αυτούς. Τα λεφτά που πληρώνουν οι συνδρομητές,θα τα δώσουν και τον επόμενο και τον μεθεπόμενο μήνα... Και ούτω καθ' εξής. Με λίγα λόγια, η κίνηση που έκαναν δεν ήταν προϊόν σεβασμού στον καταναλωτή, αλλά προσπάθεια να τον προσελκύσουν ξανά ώστε να έχουν όσο το δυνατό μεγαλύτερο οικονομικό κέρδος από αυτούς.

Αυτο ειπαμε ειναι για αυτους που αγορασανε την εφημεριδα , οχι για τους μηνιαιους συνδρομητες

Επειδή έχω χάσει επεισόδια μήπως μπορεί κάποιος να μου πει ποιά κανάλια βλέπουμε , γιατί δεν βλέπω καμιά αλλαγή στο tablet που είχα να ανοίξω 3 τουλάχιστον μήνες .

Σημερα οποτε παω να συνδεθω μου βγαζει μηνυμα οτι Λυπουμαστε η περιοδος χρηστη εχει ληξει,παρακαλω συνδεθειτε εκ νεου!!
Παρολ αυτα δεν μου βγαζει επιλογη να βαλω τα στοιχεια μου.
Καμμια ιδεα;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τελικα μετα απο απανωτες προσπαθειες δουλεψε!
Αρε Nova με τα ωραια σου!

Τώρα με πήραν από την Nova να μου πούνε συγγνώμη για το πρόβλημα στο Nova go την ημέρα του ντέρμπι, και ότι μπορώ να επιλέξω ανάμεσα σε μια δώρο επιταγή των 50ευρω για το σπα του παναθηναϊκόυ η 30 ευρώ επιταγή για παπασωτηριου

Μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: ΣΑΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΑΣΗ TOΥ NOVASPORTS1 & NOVALIFE ΣΤΟ NOVA GO ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8/11. USERNAME: --- PASSWORD:---

Απάντηση: Re: NovaGO

Τώρα με πήραν από την Nova να μου πούνε συγγνώμη για το πρόβλημα στο Nova go την ημέρα του ντέρμπι, και ότι μπορώ να επιλέξω ανάμεσα σε μια δώρο επιταγή των 50ευρω για το σπα του παναθηναϊκόυ η 30 ευρώ επιταγή για παπασωτηριου
Και σε μενα τωρα εγινε τηλεφωνημα με την ανωτερω προσφορα , μονο που συμπεριλαμβανεται και η μπουτικ του Ολυμπιακου.

Απάντηση: Re: NovaGO

Και σε μενα τωρα εγινε τηλεφωνημα με την ανωτερω προσφορα , μονο που συμπεριλαμβανεται και η μπουτικ του Ολυμπιακου.
Και σε μένα τηλεφωνικά η ίδια προσφορά. Διάλεξα τη δωροεπιταγή για Παπασωτηρίου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Malakudi,βλέπω ότι "κόπτεσαι" πάρα πολύ μη τυχόν και πούμε κακή κουβέντα για τη nova και δεν είναι μόνο το παραπάνω-απαράδεκτο προς τους συνφορουμίτες-μήνυμά σου.
Δε με διαβάζεις και πολύ καλά μου φαίνεται. Λίγο με ενδιαφέρει τι κουβέντα θα πείτε. Η ουσία των επιχειρημάτων μου ήταν πως α. η Nova τα έκανε σαλάτα, β. πως πρέπει να είναι αφελής κάποιος να θέλει να ξεκινήσει δικαστικούς αγώνες για το μισό ευρώ που αξίζει το κουπόνι και γ. πως σε ένα τεχνολογικό φόρουμ θα έπρεπε όλοι να είναι υποψιασμένοι ότι θα συμβεί αυτό ακριβώς που συνέβη. Εγώ ήμουν σίγουρος πως θα συνέβαινε, είχαν υπάρξει και προηγούμενες φορές που φάνηκε ότι το σύστημα δεν θα άντεχε.

Καλησπέρα, απο την ημέρα του αγώνα έχω πρόβλημα με το novago... Τοτε κλασικα δεν ανοιγε η σελιδα, τωρα μου βγάζει συνέχει το παρκάτω μήνυμα...
"Λυπούμαστε, η περίοδος σύνδεσης για το χρήστη έχει λήξει. Παρακαλώ συνδεθείτε εκ νέου." πατάω οκ και ξαναβγένει αυτο... με οποιον browser και αν ανοίξω παλι το ίδιο.
καμια βοήθεια????

Αν μπορεί κάποιος μια βοήθεια... Μου βγάζει το μήνυμα ότι έχω υπερβεί τον αριθμό των συσκευών. Στην ανανέωση όμως ζητάει τον κωδικό κάρτας

Όμως η συνδρομή είναι από το ''ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ'' επομένως κάρτα δεν υπάρχει. Τι αριθμό να βάλω?

Εφόσον έχεις το κουπόνι απο το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, θα πρέπει να κάνεις τη διαδιακασία ανανέωσης απο το http://nova.gr/protothema.
"Πως βλέπω;" και "Ανανέωση Συσκευής"

Status
Not open for further replies.