NovaGO

Status
Not open for further replies.
Πάω μπω από λάπτοπ και μου βγάζει δεν υποστηριζετε προσωρινά η συσκευή σας; γιατί γίνεται αυτό;

εχω στο λαπτοπ και βλεπω nova go με συνδρομη που εχω σε ολα τα καναλια nova sports.πηρα σημερα το θεμα θελω να ενεργοποιησω την συνδρομη στο λαπτοπ που εχω ηδη και ουτως οι αλλως βλεπω.βασικα θελω να το κανω απο περιεργεια να δω αν ειναι οκ η υπηρεσια.αν το φτιαξω και βλεπω απο το θεμα μετα απο μια μερα θα μπορω να ξαναβαλω τους κωδικους που εχω κανονικα με συνδρομη η θα καταλαβει η υπηρεσια αλλαγη του λαπτοπ και για ενα μηνα μεινω μονο με το καναλι nova sports 1.οποιος γνωριζει ας μου απαντησει.

Για μας που ειμαστε συνδρομητες, και χαρη στην φοβερη κινηση της Nova με την εφημεριδα μας κολαει και μας,θα μας αφαιρεσουν κανα 10ευρω απο τον λογαριασμο?

Μπορεις να τους αφαιρεσεις εσυ 60 ευρω καθε μηνα κοβοντας την συνδρομη. Ειναι πολυ αποτελεσματικο :ADFADF1:

παιδια καλησπερα.εχω βαλει και εγω το nova go με το κουπονι και μου βγαζει μυνημα οτι το plugin its crashed.εχει θεμα το λαπτοπ λετε η ειναι απο την νοβα το προβλημα?

pedia exo kai ego to idio provlima... kai me grafi oti to prostheto exei katareusi..kai to koufo einai otan kano ananeosi kai pao se alo parathiro pezi kanonika otan omos pao sto dikotou stamatai na pezi......

Δοκιμαστε και με αλλον browser σε μενα με firefox κρασαρε συνεχεια ενω με internet explorer ηταν εντάξει.

εγω βλέπω παο-ατρόμητος αλλά η εικόνα μια είναι πολύ καλή και μια ρήχνουν το bitrate και γήνεται χάλια.Και κάνει και διακοπές.Για τον π..... υπηρεσία.Δεν πρόκειται να ξαναπάρω εφημερήδα για το κουπόνι.Όταν μπορέσουν να μεταδώσουν παιχνίδια χωρίς προβλήμματα τότε τα ξαναλέμε.Μέχρι τότε καφετέρια και μπυρίτσες.

Τώρα προσπαθώ να δω nova sports τις καλύτερες φάσεις και κάνει διακοπές και γράφει κάτι για συμφόρηση δικτύου. Θα μας τρελάνουν! Μας έχουν γραμμένους εμάς τους συνδρομητες

Μήπως δεν έχετε πολύ ταχύτητα στο νετ γιατί εμένα μου τα έβγαζε αυτά όταν συνδαιωμαι σε νετ χωρίς καλή ταχύτητα

Κι εγώ είχα χθες στην μετάδοση του αγώνα του Παναθηναικού τα προβληματα των διακοπών και του ανεβοκατεβάσματος της ποιότητας της εικόνας και συγχρονίζω στα 13208 kbps.

Re: Απάντηση: NovaGO

Κι εγώ είχα χθες στην μετάδοση του αγώνα του Παναθηναικού τα προβληματα των διακοπών και του ανεβοκατεβάσματος της ποιότητας της εικόνας και συγχρονίζω στα 13208 kbps.

Στον αγώνα του παναθηναϊκού με τον ατρόμητο δεν είχα καμία διακοπή και ούτε κάποιο ανεβοκατεβάσμα της ποιότητας της εικόνας . Έπαιζε κανονικά χωρίς προβλήματα

Απάντηση: Re: NovaGO

Μήπως δεν έχετε πολύ ταχύτητα στο νετ γιατί εμένα μου τα έβγαζε αυτά όταν συνδαιωμαι σε νετ χωρίς καλή ταχύτητα

Περισσότερο έχει να κάνει το ping παρά το brandwith.

Βλέπω πάλι διαφήμιση με την εφημερίδα. Θα είμαι εκτός τότε και ελπίζω να μην "πέσει" όπως στο προηγούμενο ντέρμπι.Θα είναι ντροπή εάν συμβεί ξανά.

Καλησπέρα πήρα και εγώ πρώτη φορά το κουπόνι του πρωτου θεματος μπας και δω τίποτα σήμερα αλλά με το ιστορικό που διαβάζω εδω μέσα του τι έγινε με το προηγούμενο ντέρμπι πολύ φοβάμαι...αλλά μεχρι τότε αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα. Έχω μόνο σταθερό υπολογιστή ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία αλλά εικόνα δεν πάιρνω. αντ'αυτού μήνυμα σφάλματος οτι το nova go δεν υποστηρίζεται προσωρινά απο την συσκευή μου...!!! κάτι μου λέει οτι όλοι μιλάνε για Laptop και smartphones, απο σταθρους υπολογιστές τί γίνεται. Εννοείται έστειλα μηνυμα στο [email protected] περιμένω...περιμένω....
Κανεις ομοιοπαθείς...
Ευχαριστώ πολύ.

Status
Not open for further replies.