NovaGO

Status
Not open for further replies.
ναι μολις το δοκιμασα σε laptop και ipad. Αλλα πλεον δεν παιζει απο chrome. Μου εβγαλε μολις συνδεθηκα οτι εχω ενεργοποιησει τον μεγιστο αριθμο συσκευων και αν θελω να διαγραψω αυτη που εχω. Πατησα ΑΚΥΡΟ και μετα δοκιμασα Live TV και εβλεπα κανονικα και απο τις δυο συσκευες.

μιλησα με nova, μου ειπαν ότι παιζει σε 1 συσκευή. είναι προσωρινο που παιζει σε 2 συσκευες, ισως να ειναι καπια δυσλειτουργια του στστηματος η επειδή γεινονται καπιες ρυθμισεις για αυτό παιζει σε 2

παντως παλια εβλεπα σε εξωτερικη οθονη με το MurGeeMon με duplicate screens, τωρα πια το μπλοκαραν και αυτο..:bigcry:

μα καλα εκει στην νοβα ποτε θα σοβαρευτειτε επιτελους.πηραμε την εφημεριδα να δουμε το βραδυ το ντερμπι απο τον υπολογιστη και συνεχεια κανει κολληματα το καναλι και σου σπαει τα νευρα.αφου δεν ηταν ετοιμη η αναβαθμιση που κανατε γιατι το δινετε στον κοσμο.τοσο καιρο που κανατε τεστ δεν βλεπατε οτι ειχε προβληματα η υπηρεσια και εκανε κολληματα στην οθονη.αφηστε το παλιο plugin να βλεπουμε και οταν ειστε σε ολα ετοιμη δωστε το.ημαρτον ποιααααααααααααααααααααααα.

Last edited by a moderator:
Υπενθυμίζεται στα μέλη ότι απαγορεύεται η χρήση χαρακτηρισμών.
Παρακαλώ πολύ,να γίνει σεβαστή από όλα τα μέλη η χρήση των κανόνων στην ανάρτηση μηνυμάτων τους.

Re: Απάντηση: NovaGO

Ένα μεγάλο bravo στη Forthnet. Κατάφεραν ενα plug in που δούλευε με ελάχιστα προβλήματα με μια αναβάθμιση να δημιουργήσουν ακόμα περισσότερα. Τόσα κωλύματα σε 240p έχω να δω από τότε που είχα PSTN. Για 576p δε το συζητάω καν...

παντως παλια εβλεπα σε εξωτερικη οθονη με το MurGeeMon με duplicate screens, τωρα πια το μπλοκαραν και αυτο..:bigcry:

Ισχύει. Με το που βλέπει HDMI καλώδιο σε κόβει.

Καμία δοκιμασμένη υπηρεσία VPN ή smartdns για σύνδεση από εξωτερικό ξέρετε; Έχω συνδρομή από Smartdnsproxy.com αλλά δεν μπορεί καν να ανοίξει το site και αν το ανοίξει το streaming δεν ξεκινάει. Τα VPN από USA/UK/Germany κτλ δουλεύουν απροβλημάτιστα. Δοκίμασα και άλλες υπηρεσίες VPN που έχουν ελληνικό server επίσης με αποτυχία (vyprvpn, hidemyass, purevpn και κάποιες άλλες που δεν θυμάμαι). Αν έχετε κάποια πρόταση που να δουλεύει σίγουρα, σας ακούω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εμένα πριν λίγο καιρό δεν έπαιζε στο laptop με windows 10 και τώρα πετάει ακόμη και σε 576p.

Η εφαρμογή ήταν απαράδεκτη ούτως η άλλως, αλλά σήμερα ανακάλυψα το ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ! Όταν την τρέχω μου σταματάει τελείως τη λειτουργία copy&paste. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον; Για δοκιμάστε. Γιατί αν είναι καθολικό το θεωρώ τρομερά απαράδεκτο. Τόσο που προσωπικά θα διαμαρτυρηθώ επίσημα, δε θα το αφήσω έτσι. Κουμάντο στη λειτουργικότητα των υπολογιστών μας με το "έτσι θέλω"; Τί σόι νταβατζιλίκι είναι αυτό; Πραγματικά ελπίζω να συμβαίνει μόνο σε μένα για κάποιο λόγο και να είναι συμπτωματικό.

Η εφαρμογή ήταν απαράδεκτη ούτως η άλλως, αλλά σήμερα ανακάλυψα το ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ! Όταν την τρέχω μου σταματάει τελείως τη λειτουργία copy&paste. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον; Για δοκιμάστε. Γιατί αν είναι καθολικό το θεωρώ τρομερά απαράδεκτο. Τόσο που προσωπικά θα διαμαρτυρηθώ επίσημα, δε θα το αφήσω έτσι. Κουμάντο στη λειτουργικότητα των υπολογιστών μας με το "έτσι θέλω"; Τί σόι νταβατζιλίκι είναι αυτό; Πραγματικά ελπίζω να συμβαίνει μόνο σε μένα για κάποιο λόγο και να είναι συμπτωματικό.

Μόλις το διαπίστωσα ότι και σε μένα δεν δουλεύει. Ούτε με shortcut ctr-v, ούτε από το μενού.

Αν είναι ενσωμετωμένο στο plugin αυτό το μπλοκάρισμα, δεν ξέρω πως να εκφράσω τα νεύρα μου χωρίς να τους βρίσω. Παρακαλώ ας δοκιμάσει και κανένας άλλος για να έχουμε ασφαλές δείγμα.

Πάντως στο απευκταίο σενάριο θα πρότεινα αν ενδιαφέρονται και άλλοι να κάνουμε μια μαζική διαμαρτυρία. Πρώτη φορά συναντάω τέτοιο μπλοκάρισμα. Δεν μπορώ να το διανοηθώ!!! Δηλαδή για να δω Νόβα πρέπει να μην μπορώ να επεξεργαστώ ένα κείμενο ή να αντιγράψω τα αρχεία μου πχ.;;; ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ οι άνθρωποι;;;

Μπορώ να επιβεβαιώσω (κάνοντας δοκιμή πριν λίγο) ότι τουλάχιστον σε εμένα συνεχίζει να παρουσιάζει κολλήματα στην εικόνα (αρκετά έντονα κιόλας) παρά το νέο update (που βγήκε πάνω στο νέο update) και μάλιστα σε έντονο βαθμό.

Πριν το νέο interface,δεν αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα με την εικόνα.

Και σε μενα το κανει , οντος οταν ανοιγεις το novaGO δεν λειτουργει το copy-paste , κανεις copy ενα αρχειο και το paste δεν ειναι ενεργο... οταν κλεισεις NovaGO τοτε ειναι μια χαρα ...
Τωρα τι εχουν κανει .... μακαρι να ηξεραν και οι ιδιοι ! !

Φοβάμαι ότι ξέρουν πολύ καλά τι έχουν κάνει και είναι στα γενικότερα πλαίσια της αποτροπής υποκλοπής του σήματος όσο αστείο ( ; ) και αν ακούγεται αυτό. Γι' αυτό ακριβώς και είναι απαράδεκτοι.

Εγώ θα τους πάρω τηλέφωνο και θα το κάνω θέμα. Και δεν ξέρω αν για τέτοιες περιπτώσεις μπορείς να κάνεις καταγγελία και σε κανα ΙΝΚΑ ας πούμε, επειδή είναι πολύ τεχνικό και άντε βρες άκρη. Ίσως σε κάποια ένωση χρηστών; ΕΕΤΤ; Δεν ξέρω. Κάπου πρέπει να γίνει cc πάντως. Γιατί μόνο με λόγια δεν πρόκειται να ιδρώσει κανενός το αυτί.

Εγώ πάντως Σήμερα είδα μπάλα στα 576p και πήγαινε νερακι ούτε ένα κόλλημα.

Status
Not open for further replies.