sgatz
AVClub Enthusiast
Μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε μπει, μάλλον με άκουσανΈχει μπεί ήδη!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Σε κινεζούλι kingzone n3 plus KitKat 4.4.4 άψογα!
και το έβαλαν σήμερα... Σε ευχαριστώ πολύ ΣίμοΜέχρι χθες το βράδυ δεν είχε μπει, μάλλον με άκουσανΈχει μπεί ήδη!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Σε κινεζούλι kingzone n3 plus KitKat 4.4.4 άψογα!
και το έβαλαν σήμερα... Σε ευχαριστώ πολύ ΣίμοΠολλές φορές,κινέζικες συσκευές έρχονται prerooted χωρίς να το γνωρίζει ο κάτοχός του.Μια τέτοια συσκευή είναι και το elephone.Εμένα πάντως που έχω κινητό elephone p6000 δεν παίζει μου βγάζει σφάλμα ότι είναι root ενώ δεν είναι.
Συγνωμη αν εχει ερωτηθει ξανα αλλα τι γινεται τελευταια με το NOVAGO?
Τι σπασιματα ειναι αυτα?
Αλλαξε το plugin και απο NOVA εγινε FORTHNET?
Ειναι αδυνατον να δουμε ματσακι με αυτες τις συνθηκες...
WttcA (welcome to the club Aggelos..)![]()
και εγω το ιδιο πρόβλημα εχω με τα κολληματα. από την nova μου ειπαν θα το φτιαξουν συντομα, προς το παρον μπωρουμε να βλέπουμε χωρις κολληματα στα 240pΞαναδοκίμασα για πολλοστή φορά πριν από λίγο και συνεχίζω να αντιμετωπίζω τα ίδιο κολλήματα με το Nova Go στο Live TV από όταν έγινε το update στο plugin.
Πριν το update,δεν αντιμετώπιζα κανένα απολύτως πρόβλημα.Είναι κάτι που θεωρώ ότι πρέπει να ερευνήσουν οι αρμόδιοι μιας και πρόκειται για πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αρκετοί χρήστες της εφαρμογής (αυτό με τα σπασμωδικά κολλήματα στην οθόνη)
Καλησπερα παιδια, να ρωτησω μηπως καποιος το εχει δοκιμασει, διαβασα καπου στο ιντρνετ οτι απο apple tv 3d μπορουν να δουν novago στην τηλεωραση μεσο AirPlay, ή με το καλωδιο Lightning to Digital AV Adapter, το εχει κανει κανεις ή το εχει δοκιμασει? ευχαριστω!
Μάλλον ο συνδυασμός celeron με την on-board gpu σε κάνει την ζημιάI 3 επεξεργαστή 6gb ram windows 7 Toshiba με ethernet ,WiFi όλα ok
Μάλλον ο συνδυασμός celeron με την on-board gpu σε κάνει την ζημιά
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.