NovaGO

Status
Not open for further replies.
Ειναι γεγονος πως το tablet S δεν ελαβε ποτε επισημη/ανεπισημη υποστηριξη και απλα αφεθηκε στη μοιρα του. Δυστυχως όχι δεν υπαρχει αλλος τροπος περαν της εφαρμογης.

καλησπερα και απο εμενα! σε λαπτοπ με windows 7 32bit i3 κανει και μενα κολληματα μετα της αλλαγη του Plunginn ! και εχω vdsl 50, δεν πιστευω οτι φταει η ταχυτητα μην τρελαθουμε! απλα εχουν κανει μαλ...α και δεν το παραδεχονται! δεν το βλεπω να το βελτιωνουν, το εβαλα στο ipad 2 και πεταει αλλα τι να το κανεις σε 7 ιντσες, σου βγαινουν τα ματια! χαλια μαυρα παιδια μονο τα φραγκα τους νοιαζουν!

Βρε παιδιά επειδή βλέπω και αναφέρεστε στον i3, στο δικό μου με win 7 64bit sp1, i3 2310m 2.10ghz και ram 3gb είναι μια χαρά. Ακριβώς όπως και πριν, μην σας πω και καλύτερα. Το laptop μου έχει και την nvidia geforce gt 525m 1gb άλλα δεν νομίζω να τρέχει με αυτήν το novago. Στα παιχνίδια επιλέγω να τρέξει με αυτήν. Γενικά τρέχει με την ενσωματωμένη της intel.

EDIT: Να πω ότι σήμερα πρώτη φορά έβαλα το καινούργιο plugin και το δοκίμασα. Δεν είχα μπει καθόλου από τότε που άρχισε να αλλάζει το site.

καλησπερα , εβαλα ξανα τους κωδικους στο Nova go για tablet μου λει να κατεβαζω ενα καινουριο app απο το google play , βαζω τους κωδικους και μου λει οτι δεν παιζει σε root συσκευη πως γινεται αυτο .. αφου ποτε δεν εχω κανει root αυτο το tablet ... κατι παλι δεν τα κανουν σωστα .

και σε μένα το ίδιο σε κινέζικο ανδροιδ βοχ, έβλεπα με παλιά εφαρμογή , τώρα τελευταία έβγαζε ssystem busy, έβαλα την νέα απο το playstore μου λέει jailbroken η ροοτ. το hide my root δεν βρίσκει τίποτα. su δεν έχει πως αλλιώς βλέπω αν είμαι ροοτ η πως μπορώ να κάνω unroot?

Δεν νομίζω ότι είναι θεμα root. Και σε μενα σε tv box που επαιζε με την παλια εφαρμογη τωρα δεν παιζει. Κ με τη καινουρια λεει αυτο για το ροοτ. Νομίζω απλα οτι μπλοκαρουν τα tv box

Στο minix x8-h android tv box που έχω, έκανα την αναβάθμιση στο νέο novago, και όλα δουλεύουν καλά αρκεί να συνδεθεί στο ίντερνετ με WiFi.

Yπαρχει καποιο νεοτερο οσον αφορα την υποστηριξη για android 6. ?

Μπορεί κάποιος να μου πει δοκιμασμένα σε πια android tv sticks ή boxes παίζει το novago?

Σε minix x8-h (με kitkat 4.4.2 original firmware ΧΩΡΙΣ ρουτ) παίζει εδώ και 8 μήνες με ολες τις εκδόσεις του novago, (σύνδεση στο ίντερνετ με wifi). Ενεργοποίηση novago με κωδικούς από πρώτο θέμα.

στο δικο μου Htc M9 δουλευει κανονικα
Mε ποιο τροπο. ?
Στο δικο μου lg g4 με marshmallow προσπαθωντας μεσα απο το firefox ποτε μου λεει οτι η συνδεση εληξε και ξανα προσπαθω με συνδεση user/pass. Και ποτε μου λεει οτι λειπει καποιο plugin.

Mε ποιο τροπο. ?
Στο δικο μου lg g4 με marshmallow προσπαθωντας μεσα απο το firefox ποτε μου λεει οτι η συνδεση εληξε και ξανα προσπαθω με συνδεση user/pass. Και ποτε μου λεει οτι λειπει καποιο plugin.
Κατέβασε την εφαρμογή nova go από Google play, δεν χρειάζεται να μπαίνεις από browser, δοκίμασε και πες μου

Κατέβασε την εφαρμογή nova go από Google play, δεν χρειάζεται να μπαίνεις από browser, δοκίμασε και πες μου
Οντως τωρα την ξανα κατεβασα. (Την ειχα και παλαιοτερα και επειδη με android 6 σταματησε να δουλευει την ειχα απεγκαταστησει) Δουλευει κανονικα σε ευχαριστω.
Εντυπωση μου κανει παντως. Αν αυτο το app ειναι καινουργιο και για την εκδοση android 6 δεν θα επρεπε να το εχουν αναφερει καπου. ?

Αντε ωραία, δε ξέρω αν το έχουν αναφέρει, εγώ είχα δοκιμάσει όταν πέρασα την 6 έκδοση και δεν έμπαινε, με ένα reboot πάνε όλα καλά

Γνωρίζει κανείς αν το nova go δουλεύει με chromecast ή με κάποιο τρόπο να μπορούμε να στείλουμε το περιεχόμενο του nova go σε tv (χωρίς χρήση λαπτοπ) ?

Να στέλνουμε δηλαδή σήμα nova σε όποια τηλεόραση θελουμε (μεσω chromecast)

εδώ και λιγες μερες σταματησαν τα κολληματα στην εικονα ισως τα παλικαρια εκει στην nova διορθωσαν το πρόβλημα. μονο στο 576p βγαζει καπια ελάχιστα κολληματα όχι συνεχόμενα, αλλα από 480p και κατω εικονα παιζει χωρις κολληματα. το μονο πρόβλημα που υπαρχει στο live tv αργει να ξεκεινησει το live streaming

καπιοι φιλοι από το forum που ειχαν προβλήματα με την εικονα με τα κολληματα ας επιβεβαιώσουν παιζει καλα το nova go;

Status
Not open for further replies.