NovaGO

Status
Not open for further replies.
Έχει μπεί ήδη!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σε κινεζούλι kingzone n3 plus KitKat 4.4.4 άψογα!
Μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε μπει, μάλλον με άκουσαν και το έβαλαν σήμερα... Σε ευχαριστώ πολύ Σίμο

Με μια παλιά έκδοση μου έπαιζε τώρα λέει ότι είμαι root (είμαι root με lenovo s650) υπάρχει καμία λύση? Να ξαναβάλω το παλιό apk ή δε θα παίζει?

Απάντηση: Re: NovaGO

Εμένα πάντως που έχω κινητό elephone p6000 δεν παίζει μου βγάζει σφάλμα ότι είναι root ενώ δεν είναι.
Πολλές φορές,κινέζικες συσκευές έρχονται prerooted χωρίς να το γνωρίζει ο κάτοχός του.Μια τέτοια συσκευή είναι και το elephone.

Συγνωμη αν εχει ερωτηθει ξανα αλλα τι γινεται τελευταια με το NOVAGO?
Τι σπασιματα ειναι αυτα?
Αλλαξε το plugin και απο NOVA εγινε FORTHNET?
Ειναι αδυνατον να δουμε ματσακι με αυτες τις συνθηκες...

Επειδή δεν είδα να έχει αναφερθεί,σε iPad η εφαρμογή παίζει τέλεια και σε όποιο wifi να δοκίμασα.

Καλησπερα παιδια, να ρωτησω μηπως καποιος το εχει δοκιμασει, διαβασα καπου στο ιντρνετ οτι απο apple tv 3d μπορουν να δουν novago στην τηλεωραση μεσο AirPlay, ή με το καλωδιο Lightning to Digital AV Adapter, το εχει κανει κανεις ή το εχει δοκιμασει? ευχαριστω!

Re: Απάντηση: NovaGO

Συγνωμη αν εχει ερωτηθει ξανα αλλα τι γινεται τελευταια με το NOVAGO?
Τι σπασιματα ειναι αυτα?
Αλλαξε το plugin και απο NOVA εγινε FORTHNET?
Ειναι αδυνατον να δουμε ματσακι με αυτες τις συνθηκες...

WttcA (welcome to the club Aggelos..):P

Ξαναδοκίμασα για πολλοστή φορά πριν από λίγο και συνεχίζω να αντιμετωπίζω τα ίδιο κολλήματα με το Nova Go στο Live TV από όταν έγινε το update στο plugin.

Πριν το update,δεν αντιμετώπιζα κανένα απολύτως πρόβλημα.Είναι κάτι που θεωρώ ότι πρέπει να ερευνήσουν οι αρμόδιοι μιας και πρόκειται για πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αρκετοί χρήστες της εφαρμογής (αυτό με τα σπασμωδικά κολλήματα στην οθόνη)

Τελικά δοκίμασα να βάλω το παλιό apk αλλά δυστυχώς μόνο το καινούριο παίζει πια. Έτσι κατάφεραν να μας αποκλεισουν όσους βλέπαμε έτσι

Κάτι που παρατήρησα,για να παίξει ένα κανάλι από το live TV πρέπει να πατήσεις το play που είναι πάνω στο λογότυπο του καναλιού. Αν πατήσεις πάνω στο κουτάκι που είναι και μπάρα που δείχνει το υπόλοιπο του προγράμματος τότε βγάζει μαύρη οθόνη και δεν παίζει.

Προφανως δεν ενδιαφερεται κανενας...
Κριμα γιατι επιβεβαιωνουν οτι κανουν απαραδεκτη δουλεια.

Ξαναδοκίμασα για πολλοστή φορά πριν από λίγο και συνεχίζω να αντιμετωπίζω τα ίδιο κολλήματα με το Nova Go στο Live TV από όταν έγινε το update στο plugin.

Πριν το update,δεν αντιμετώπιζα κανένα απολύτως πρόβλημα.Είναι κάτι που θεωρώ ότι πρέπει να ερευνήσουν οι αρμόδιοι μιας και πρόκειται για πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αρκετοί χρήστες της εφαρμογής (αυτό με τα σπασμωδικά κολλήματα στην οθόνη)
και εγω το ιδιο πρόβλημα εχω με τα κολληματα. από την nova μου ειπαν θα το φτιαξουν συντομα, προς το παρον μπωρουμε να βλέπουμε χωρις κολληματα στα 240p

Εγώ βλέπω κανονικά στο 576p σε laptop i7 4500u @ 1.80 GHz 2.40 GHz
Σε win 10 με RAM 16 GB

Επίσης, για κάποιο λόγο είναι ανοιχτά τα NC1 και NC2 στο live.
Eνώ το NovaStars είναι κλειδωμένο.

Καλησπερα παιδια, να ρωτησω μηπως καποιος το εχει δοκιμασει, διαβασα καπου στο ιντρνετ οτι απο apple tv 3d μπορουν να δουν novago στην τηλεωραση μεσο AirPlay, ή με το καλωδιο Lightning to Digital AV Adapter, το εχει κανει κανεις ή το εχει δοκιμασει? ευχαριστω!

Με AirPlay και Apple TV ΔΕΝ μπορείς να δεις σίγουρα.

Αυτό που παρατήρησα παίδες από τις απαντήσεις αυτών που δουλευει κανονικά σε λαπτοπ, είναι πως όλοι έχετε win10. Σε win7 έχει δουλέψει σε κανέναν?

Εdit: Ακομα και σε 240p δεν παίζει καλά σε μένα (κάνει λιγότερα κολλήματα μεν, αλλά η εικόνα πάει σαν σε slow motion)

I 3 επεξεργαστή 6gb ram windows 7 Toshiba με ethernet ,WiFi όλα ok

I 3 επεξεργαστή 6gb ram windows 7 Toshiba με ethernet ,WiFi όλα ok
Μάλλον ο συνδυασμός celeron με την on-board gpu σε κάνει την ζημιά

Status
Not open for further replies.