NovaGO

Status
Not open for further replies.
Φίλε έτσι είναι το software δεν γίνεται να βγει κάτι και να είναι απροβλημάτιστο, κανεις δεν το κάνει αυτό. Πάντα θα υπάρχουν προβληματάκια και πάντα θα υπάρχουν ενημερώσεις που θα τα διορθώνουν μέχρι την επόμενη έκδοση που θα κάνει κάτι άλλο κλπ κλπ. Ολόκληρες microsoft, apple κλπ βγάζουν λειτουργικά συστήματα και μετά έχεις συνέχεια updates, δεν είναι θέμα ερασιτεχνισμού ούτε τραγικό, έτσι είναι.

Ναι αλλά δεν σε υποχρεώνουν να αλλάξεις αναγκαστικά ένα πρόγραμμα το οποίο δούλευε για ένα που δεν δουλεύει. Αυτό είναι το τραγικό και το γεγονός ότι δεν έχεις επιλογές. Ακόμα και αυτό το αισχρό που έκανε η Microsoft με τα Windows 10, είχες μια επιλογή να κάνεις format αν στα εγκαθιστούσε αυτομάτως. Εδώ ούτε αυτό δεν έχεις

Σε εμενα η προηγουμενη εκδοση δουλευε αψογα. Τωρα κανει ΣΕ ΟΛΑ τα καναλια σπασιματα σε ολες τις αναλυσεις. Υπ´οψιν εχω VDSL 50αρα που παει σφαιρα. Επισης εχω τα WINDOWS 10. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ

Και με την νέα έκδοση , 3.1.1 , δεν διορθώθηκε τίποτα και σε μένα , η ίδια κάρτα λάθους , Error: 107017.
Σε επικοινωνία μου με το τεχνικό τμήμα καμμία ουσιαστική απάντηση , πέραν του ότι , έπρεπε λογικά να μην υπάρχει πρόβλημα με την νέα έκδοση.
Και σε ερώτησή μου στη συνέχεια και τι θα γίνει τώρα που τα προβλήματα συνεχίζονται, η απάντηση ήταν οτι εργαζόμαστε για να τα επιλύσουμε.
Πλήρης απογοήτευση.

Σε εμενα η προηγουμενη εκδοση δουλευε αψογα. Τωρα κανει ΣΕ ΟΛΑ τα καναλια σπασιματα σε ολες τις αναλυσεις. Υπ´οψιν εχω VDSL 50αρα που παει σφαιρα. Επισης εχω τα WINDOWS 10. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ

φιλε μου το λεω εδω και μια εβδομαδα και κανεις δεν με ακουει.τους εχω γραψει απειρα μηνυματα στο chat και με κοροιδευουν ειρωνικα οτι ταχα μου κανεις δεν τους εχει αναφερει τετοιο προβλημα.πες τους το και εσυ μπας και αρχισουν να με πιστευουν.δεν ξερω αν λες αυτη την εκδοση αλλα και η προηγουμενη ειχε θεμα.τα σπασιματα ειναι τοσο εκνευριστικα που σου ρχεται να ριξεις του κοσμου τα μπινελικια.να τρεμει η εικονα λες και εχεις επιληψια.

Εβαλα και εγω την καινουργια εκδοση 3.1.1 και το προβλημα ειναι πολυ εντονο. Ακομα και στην χαμηλη αναλυση. Με την 3.0 ηταν μια χαρα

να τους το πειτε ομως.γτ οταν τα ελεγα προχτες με ειρωνευοντουσαν οτι κανενας συνδρομητης δεν το εχει αναφερει και μου λεγανε κατι παπατζες για το ιντερνετ μου κτλπ.οι ανθρωποι αν οχι ερασιτεχνες ειναι τουλαχιστον για γελια.

Παίδες, απελπισία η κατάσταση. Ενώ την πρώτη φορά έπαιξε κανονικά με την αναβάθμιση, τώρα άρχισε πάλι τα ίδια κόλπα. Συνεχώς βγάζει μήνυμα για εκ νέου εγκατάσταση της εφαρμογής

σημερα εβαλα και εγω την καινουρια εκδοση και οντως εχει προβλημα παλι ενω η προηγουμενη εκδοση ηταν μια χαρα τι να πεις αντε παλι τα ιδια κριμα.

Μεσω chat (τηλεφωνο δεν ειναι να παρης γιατι ειναι απελπισια και το πληωνεις) προσπαθησαμε να λυσουμε το προβλημα αλλα ΤΙΠΟΤΑ. Μου προτειναν να το βαλω και στο CHROME αλλα εκει η κατασταση ειναι χειροτερη. Δυστυχως απο τα σπασιματα δεν βλεπετε ακομα και στην χαμηλη αναλυση. Και να σκεφτειται οτι εχω 50αρα VDSL!!!! Φανερα δεν ειναι θεμα ταχυτητας αλλα προγραμματος
Κριμα

Μεσω chat (τηλεφωνο δεν ειναι να παρης γιατι ειναι απελπισια και το πληωνεις) προσπαθησαμε να λυσουμε το προβλημα αλλα ΤΙΠΟΤΑ. Μου προτειναν να το βαλω και στο CHROME αλλα εκει η κατασταση ειναι χειροτερη. Δυστυχως απο τα σπασιματα δεν βλεπετε ακομα και στην χαμηλη αναλυση. Και να σκεφτειται οτι εχω 50αρα VDSL!!!! Φανερα δεν ειναι θεμα ταχυτητας αλλα προγραμματος
Κριμα
φιλε σε κοροιδευουν στο τσατ.ριχνουν το φταιξιμο σε σενα και λενε ανοησιες περι ιντερνετ να βαλεις λεει το καλωδιο(εδω γελαμε) να κανεις επανεκκινηση και γενικα πραγματα που αποδεικνυουν την ασχετοσυνη τους.τους το λεμε 1 ολοκληρη εβδομαδα οτι εχει προβλημα και δε θελουν να το καταλαβουν.ειναι τοσο δυσκολο να γυρισει οπως επαιζε πριν 1 εβδομαδα χωρις την βλακεια του player.μετα ομως να μην κλαιγονται αν χανουν συνδρομητες και πανε ολοι στον οτε.1 σαπιο ματς λεβαδειακος παο θα δειξουν μετα απο 3 μηνες που πηζανε στην επαναληψη και παλι δεν θα μπορεσουμε να το δουμε.απλα πρεπει να ντρεπονται.

όντως, μιλάμε για μεγάλη ξεφτίλα !
εμένα τώρα μου βγάζει error 107017 σε ένα laptop με 10αρια . Φυσικά δεν έχω τίποτα συνδεδεμένο στην vga και δεν έχει hdmi

όντως, μιλάμε για μεγάλη ξεφτίλα !
εμένα τώρα μου βγάζει error 107017 σε ένα laptop με 10αρια . Φυσικά δεν έχω τίποτα συνδεδεμένο στην vga και δεν έχει hdmi

παρτε τους μαζικα και κραχτε και ζητηστε το αυτονοητο,να γυρισει δηλαδη στην κατασταση που ηταν πριν 1 εβδομαδα χωρις player Και μπουρδες.με μηνυματα εδω δεν θα φτιαξει ποτε.

εμενα τωρα εφτιαξε και παιζει μια χαρα τι να πεις νοβα ειναι αυτη:music-smiley-005:

ναι καλα δες λιγο την εικονα σου και θα παθεις επιληψια απο το πολυ τρεμουλιασμα της εικονας

Μόλις το άνοιξα και δεν βλέπω κανένα απολύτως πρόβλημα...
μια χαρά δουλεύει και έχει και πολύ καλή εικόνα!!!
Ούτε σπασίματα, ούτε τρέμουλο, ούτε τίποτα...

Εμένα μου είπαν ότι φταίει η κάρτα γραφικών και να κατεβάσω καινούργιους drivers, άντε και το έκανα, μπαίνω και από τους δυο browsers και το πρόβλημα παραμένει.....error 107017......Μιλάμε για απίθανα πράγματα, είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι έχουμε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ Windows 10... αλλά με το προηγούμενο λογισμικό είμασταν μια χαρά!!! ΕΛΕΟΣ, τώρα περιμένω στην αναμονή για να γίνει πανικός....αλλά μάλλον πρέπει να τους έχουν πάρει πάρα πολλοί και είναι οι γραμμές γεμάτες, εκτός και αν δε το σηκώνουν γιατι ακούσανε πολλά μπινελίκια τι να πώ!!

Αυτή τη στιγμή γίνεται χαμός στο chat της Nova..... λόγο του ότι δε πιάνουν γραμμή τους τα χώνουν στο chat!!!!:furious3::furious3::furious3::furious3::furious3::furious3:

Last edited:
θα τρελαθουμε εντελως.πες μου σε παρακαλω πολυ τι windows εχεις?

ανέβασε μια φώτο αδερφέ να δούμε ότι παίζει κανονικά, γιατί ειλικρινά πιστεύω ότι μας δουλεύεις!!!

θα τρελαθουμε εντελως.πες μου σε παρακαλω πολυ τι windows εχεις?

Μάλλον ακόμα προσπαθεί να δει τι windows έχει??? Έκανε κανείς τίποτα μέχρι τώρα , βρήκες άκρη??

Status
Not open for further replies.