Σε μένα πάντως (17αρι laptop Windows 7) ακόμα μου το αναγνωρίζει desktop και δεν με αφήνει να δω. Το χει άλλος ακόμα αυτό το πρόβλημα;
Εγώ στο 17άρι έχω τα Windows 10 και είναι ΟΚ.
Σε μένα πάντως (17αρι laptop Windows 7) ακόμα μου το αναγνωρίζει desktop και δεν με αφήνει να δω. Το χει άλλος ακόμα αυτό το πρόβλημα;
Φίλε έτσι είναι το software δεν γίνεται να βγει κάτι και να είναι απροβλημάτιστο, κανεις δεν το κάνει αυτό. Πάντα θα υπάρχουν προβληματάκια και πάντα θα υπάρχουν ενημερώσεις που θα τα διορθώνουν μέχρι την επόμενη έκδοση που θα κάνει κάτι άλλο κλπ κλπ. Ολόκληρες microsoft, apple κλπ βγάζουν λειτουργικά συστήματα και μετά έχεις συνέχεια updates, δεν είναι θέμα ερασιτεχνισμού ούτε τραγικό, έτσι είναι.
Σε εμενα η προηγουμενη εκδοση δουλευε αψογα. Τωρα κανει ΣΕ ΟΛΑ τα καναλια σπασιματα σε ολες τις αναλυσεις. Υπ´οψιν εχω VDSL 50αρα που παει σφαιρα. Επισης εχω τα WINDOWS 10. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ
φιλε σε κοροιδευουν στο τσατ.ριχνουν το φταιξιμο σε σενα και λενε ανοησιες περι ιντερνετ να βαλεις λεει το καλωδιο(εδω γελαμε) να κανεις επανεκκινηση και γενικα πραγματα που αποδεικνυουν την ασχετοσυνη τους.τους το λεμε 1 ολοκληρη εβδομαδα οτι εχει προβλημα και δε θελουν να το καταλαβουν.ειναι τοσο δυσκολο να γυρισει οπως επαιζε πριν 1 εβδομαδα χωρις την βλακεια του player.μετα ομως να μην κλαιγονται αν χανουν συνδρομητες και πανε ολοι στον οτε.1 σαπιο ματς λεβαδειακος παο θα δειξουν μετα απο 3 μηνες που πηζανε στην επαναληψη και παλι δεν θα μπορεσουμε να το δουμε.απλα πρεπει να ντρεπονται.Μεσω chat (τηλεφωνο δεν ειναι να παρης γιατι ειναι απελπισια και το πληωνεις) προσπαθησαμε να λυσουμε το προβλημα αλλα ΤΙΠΟΤΑ. Μου προτειναν να το βαλω και στο CHROME αλλα εκει η κατασταση ειναι χειροτερη. Δυστυχως απο τα σπασιματα δεν βλεπετε ακομα και στην χαμηλη αναλυση. Και να σκεφτειται οτι εχω 50αρα VDSL!!!! Φανερα δεν ειναι θεμα ταχυτητας αλλα προγραμματος
Κριμα
όντως, μιλάμε για μεγάλη ξεφτίλα !
εμένα τώρα μου βγάζει error 107017 σε ένα laptop με 10αρια . Φυσικά δεν έχω τίποτα συνδεδεμένο στην vga και δεν έχει hdmi
εμενα τωρα εφτιαξε και παιζει μια χαρα τι να πεις νοβα ειναι αυτη:music-smiley-005:
θα τρελαθουμε εντελως.πες μου σε παρακαλω πολυ τι windows εχεις?Μόλις το άνοιξα και δεν βλέπω κανένα απολύτως πρόβλημα...
μια χαρά δουλεύει και έχει και πολύ καλή εικόνα!!!
Ούτε σπασίματα, ούτε τρέμουλο, ούτε τίποτα...
Μόλις το άνοιξα και δεν βλέπω κανένα απολύτως πρόβλημα...
μια χαρά δουλεύει και έχει και πολύ καλή εικόνα!!!
Ούτε σπασίματα, ούτε τρέμουλο, ούτε τίποτα...
θα τρελαθουμε εντελως.πες μου σε παρακαλω πολυ τι windows εχεις?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.