NovaGO

Status
Not open for further replies.
Μπήκα από περιέγεια στο "Nova My Account" μόλις είδα το παραπάνω screenshot και διαπίστωσα ότι έχει προστεθεί μια επιπλέον καρτέλα στο Nova GO που λέγεται "Διαχείριση Θέασης".
Απ' ότι φαίνεται, το συγκεκριμένο νέο μέτρο είναι προγραμματισμένο να εφαρμοστεί άμεσα, από αυτό το ΣΚ για τα εξής 3 παιχνίδια μέχρι στιγμής:
1) Novasports 1 HD: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΛΑΡΙΣΑ (Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016, 17:15)
2) Novasports 2 HD: ΑΕΚ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016, 19:30)
3) Novasports 3 HD: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΒΕΡΟΙΑ (Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016, 15:00)

Μόλις το είδα και εγώ στο my Account αλλά αυτό ειναι μονο για τα αθλητικά κανάλια ;πχ θα βλέπω σπίτι national στο go δεν θα μπορώ να το δω ;

Sent from my iPad using Tapatalk

πραγματικα ειναι η ετερεια για κλαματα.προσπαθει να περιορισει το go να βλεπεις μεσα στο σπιτη σου και αν εισαι εσυ εξω και καποιος απο την οικογενεια στο σπιτη σου ο ενας θα βλεπει τον αγωνα και ο αλλος οχι.αν το κανει για την super league μιας και εχει τοση μεγαλη θεαματικοτητα και ειναι τοσο πολυ ενδιαφερον το πρωταθλημα μπραβο της θα παρει και αλλους συνδρομητες αμεσα.αν το κανει αυτο για ολα τα καναλια της και παλι μπραβο της και να ζησουμε να την θυμομαστε δεν θα μεινει οχι συνδρομητη αλλα και οι υπαλληλοι θα φυγουν απο μονοι τους.

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά αν εισαι σε οποιοδήποτε δίκτυο forthnet όλα παίζουν όπως πριν (ταυτόχρονα)

Τώρα έχω μια συνομιλία με nova και λένε ότι είναι μόνο για τα αθλητικά κανάλια .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το γραφει βρε παιδια αναλυτικά στο μηνυμα, γραφει για ποδοσφαιρο το ποδοσφαιρο θα κλειδωνει η στην tv η στο go. Αυτο τους ενδιαφερει γιατι οι περισσοτεροι δινουν το go σε αλλον. Και εγω εχω go απο τον αδερφο μου .Τελος τωρα αυτο θα βλεπει μπαλα ο ενας.

Απαράδεκτο τελείως. Ακομα και τουαλέτα να θες να πας κατα τη διάρκεια αγώνα θα πρέπει να τρέχεις με τις αλλαγές στην εφαρμογή. Πάνε καλα;

Ας μην βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα για μελλοντική χρήση και σε άλλα κανάλια.
Αν είναι όντως πιλοτικό, και το φιτμπακ αρνητικό μπορεί να μην γίνει κιόλας.

Πάντως το ποδόσφαιρο είναι που τους καίει πάρα τ άλλα κανάλια.

Ρε πάνε καλά;;;; Εγώ ευχαρίστως θα έβαζα και forthnet για να μου έρχεται και πιο φθηνά αλλά δεν υπάρχει στην περιοχή μου. Τι να κάνουμε δηλαδή; Δικό τους πρόβλημα είναι όχι δικό μας.. Ας επεκτείνουν το δίκτυό τους πρώτα και μετά ας κάνουν πειράματα.. Και με το ondemand πάλι αδικημένοι βγαίνουμε εμείς που δεν έχουμε πάροχο forthnet στην περιοχή μας.. Γιατί κυρία nova γιατί;;; :furious3::furious3::furious3:

εγω περιμενα θα εβαζαν κανα πακετο δεδομενων οπως ο οτε με σιμ αλλα δεν εχουν καποια κινητη δικια τους να το κανουν. οπως και να εχει οσοι βολευομασταν με το go καποιου συγγενη η φιλου τερμα

καταλαβαν οτι η μιση ελλαδα βλεπει τσαμπα και το κοψανε.πω ρε σκασιμο που εχουν κανει οσοι περιμεναν να δουν γιαννενα-βεροια.μπραβο νοβα συνεχισε ετσι.η πλακα ειναι οτι με περνει γνωστος μου απο την δουλεια και μου λεει δεν εχω go και του λεω η τηλεοραση η κομπιουτερ θα βλεπεις οχι και τα δυο και μου λεει ποσο ακομα μακακες θα μας πιασουν.μου λεει να φυγω οχι του λεω μεινε μεχρι η νοβα να φαληρισει:flipout: ερχετε οπου ναναι.

Όσοι έχουν μόνο Νοβα και όχι Forthnet, πάλι μένουν απ έξω! Μετά το on demand τώρα θα χάσουμε και το nova go!!! Απαράδεκτο!

Πάντως τώρα βλέπω ΠΑΣ-ΒΕΡΟΙΑ και στην Τν και στο go (σύνδεση ΟΤΕ ).

Sent from my iPad using Tapatalk

Για να μιλήσουμε λίγο ειλικρινά, η ΝΟΒΑ θεωρεί (και καλά κάνει) ότι ο κάτοχος του novago είναι και ο κάτοχος της συνδρομής. Οπότε στο σπίτι και στην σύνδεση ιντερνετ του σπιτιού δεν υπάρχει πρόβλημα. Επίσης θεωρεί ότι ο κάτοχος του novago όταν το χρησιμοποιεί είναι εκτός σπιτιού, οπότε τι πιο φυσικό (για την ΝΟΒΑ) αφού λείπει να απενεργοποιηθούν τα αθλητικά κανάλια αφού δεν είναι κανείς στο σπίτι ή στην άλλη περίπτωση είδατε πολλές συζύγους να βλέπουν superleague; δεν πιστεύω ότι θα έχουν πρόβλημα πια που τα υπόλοιπα κανάλια παίζουν κανονικά!
Βέβαια έτσι καταδικάζει τους συνδρομητές ΝΟΒΑ που έχουν μόνο δορυφορική και αυτό είναι ένα λάθος της, που πρέπει με κάποιο τρόπο να το διορθώσει. Επίσης είναι θέμα με φοιτητές που πήραν από τον πατέρα τους το novago και βλέπουν από άλλη σύνδεση.

Μάλλον θα έχουν κάνει έλεγχο και είδαν ότι κατά τη διάρκεια των αγώνων πάρα πολλά νοβα go είναι συνδεδεμένα από άκυρα μέρη σε σχέση με την διεύθυνση της συνδρομής και θέλουν να το περιορισουν

Εδώ που είμαι εγώ δεν μπορεί να με καλύψει κανένας παροχής πλην ΟΤΕ γιατί κανείς δεν επενδύει. Ας τσεκάρει την ip μου αν θέλει να δει ότι είμαι κοντά....

Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!Είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά της nova.Δεν γίνεται να σε δεσμεύει να έχεις συνέχεια δίκτυο forthnet για το novago..Ούτε η συνδρομή να αφορά χρήση ενός ατόμου.Μπορεί σε περίπτωση οικογένειας κάποιο από τα μέλη της να είναι εκτός κατοικίας (καλή ώρα) και να μην έχει σύνδεση forthnet.Είναι παράλογο αυτό που αποφάσισαν και σίγουρα δεν είναι λύση να βάλουμε 2 συνδέσεις.Το πολύ πολύ να μας ωθήσουν στην έξοδο,γιατί περικόπτουν κι άλλο το υποβαθμισμένο προιόν.Εγώ τους έστειλα μειλ με τα παράπονά μου και μου απάντησαν πως είναι πιλοτικό σε πρώτη φάση..Πρέπει να αντιδράσουμε μαζικά όμως..

Status
Not open for further replies.