NovaGO

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

Παναγιώτη δεν θα πω οτι έχεις άδικο συλλογισμό σου, αλλά η μια λέξη φέρνει την άλλη απο κάποιον επόμενο και στο τελος χάνεται η μπάλα. Μπορούμε να εκφράζουμε πολυ καλύτερα την δυσαρέσκεια μας όπως πολυ όμορφα το έκανες στο δεύτερο post σου απο το να γράφουμε μονολεκτικά μια "ξεφτίλα" που θα το πάρει το επόμενο μέλος και θα το κανει "βλακεία" και ακόμα περισσότερο σε πιο χοντρούς χαρακτηρισμούς. Εκεί ειναι η ένσταση μου και σβήστηκε το μήνυμα
σου μαζί με ένα ακόμη. Να στην αντίδραση, ναι στην δυσαρέσκεια, με επιχειρήματα ομως όχι με χαρακτηρισμούς.

Έχεις δίκιο στο ότι ήταν μια μονολεκτική τοποθέτηση χωρίς επιχειρήματα. Όμως η κριτική είναι ουσιαστική. Όχι μόνο κάνουν κάτι τέτοιο καταστρατηγώντας τελείως το νόημα μιας Go υπηρεσίας - θεωρώντας πως τη συνδρομητική τηλεόρασή τους τη βλέπει μόνο ένας και όχι όλη η οικογένεια - αλλά το παρουσιάζουν λες και είναι κάτι καλό! Και κληρώνουν και κάποιο δώρο; Έλεος δηλαδή. Όποιος manager κι αν το σκέφτηκε, η λέξη που χρησιμοποίησα τον χαρακτηρίζει απόλυτα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

Έχεις δίκιο στο ότι ήταν μια μονολεκτική τοποθέτηση χωρίς επιχειρήματα. Όμως η κριτική είναι ουσιαστική. Όχι μόνο κάνουν κάτι τέτοιο καταστρατηγώντας τελείως το νόημα μιας Go υπηρεσίας - θεωρώντας πως τη συνδρομητική τηλεόρασή τους τη βλέπει μόνο ένας και όχι όλη η οικογένεια - αλλά το παρουσιάζουν λες και είναι κάτι καλό! Και κληρώνουν και κάποιο δώρο; Έλεος δηλαδή. Όποιος manager κι αν το σκέφτηκε, η λέξη που χρησιμοποίησα τον χαρακτηρίζει απόλυτα.

Όσο αφορά την κριτική σου το είπα και πιο πάνω δεν έχω να κάνω ούτε σχόλιο ούτε παρατήρηση. Εν μέρη συμφωνώ και μαζί σου και ο ίδιος ως εν δύναμη συνδρομητής FullPack Nova.

Απάντηση: Re: NovaGO

Τώρα για να μιλήσουμε ειλικρινά!!!!!
πόσοι δώσατε (δώσαμε) το novago σε συγγενείς, φίλους, γνωστούς κλπ κλπ.
Άντε να δικαιολογήσω το γεγονός σε γιους φοιτητές, αδελφούς, γονείς κλπ, αλλά όταν δώσαμε (δώσατε) το novago σε φιλαράκια, γαμπρούς, μπατζανάκια, φίλους ή ακόμα και επί πληρωμή σε γνωστούς είναι σωστό; Έτσι την πληρώνουν και αυτοί που έχουν σκέτη ΝΟΒΑ, μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά!
Συγγνώμη αν γίνομαι κακός!

Και τί έγινε δηλαδή αν το έκαναν αυτό, όσοι το έκαναν; Μήπως έχασε συνδρομητές η Nova; Έχει καμία σχέση το να δεις ένα ματς στο κινητό σου από την πλήρη υπηρεσία Nova; Όταν ξεκινάς να δώσεις μία υπηρεσία τύπου Go ξέρεις ότι κάποιοι που δε σκόπευαν ποτέ να γίνουν πελάτες σου θα επωφεληθούν. Ε και; Δεν έχασες κάτι, αντίθετα κέρδισες τους πελάτες που τους έδωσες μία επιπλέον υπηρεσία.

Η Nova ξέφυγε πέρα από κάθε όριο με αυτή την απόφαση. Την έκραζα μέχρι πριν λίγο καιρό με την επιμονή της να δίνει τα Nova Go κουπόνια δημιουργώντας πρόβλημα αρκετές φορές σε συνδρομητές της και τώρα έφτασε στο άλλο άκρο! Καλύτερα να την καταργήσει τελείως την υπηρεσία αν σκέφτεται πως όλοι είναι υποψήφιοι λαθροθεατές του υπερθεάματος Nova.

@malakoudi
Παναγιώτη, συγχώρεσε με που σε προσφωνώ με το όνομα σου παρόλο που δεν σε γνωρίζω προσωπικά.
Εσύ όμως είσαι στην "πιάτσα" και ξέρεις το τοπίο εδώ και μπορείς να εκφέρεις γνώμη γιατί ζεις αυτή την φάση από μέσα και με διάφορα κριτήρια (που εσύ τα ζεις) θα μπορείς να πεις τη γνώμη σου και να συζητηθεί! Πόσοι όμως από δω θα που την γνώμη τους μόνο και μόνο για να "κράξουν" και χωρίς τίποτα να συνεισφέρουν ; Να πω και εγώ ότι είμαι κατ'α ττης κίνησης αυτής αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχουν "αφορμές " που 'εγινε αυτή.

Πείτε μου οτι έχω λάθος αλλά βλέποντας την τακτική της Cosmote να εχει πολυ περιορισμένο το GO της η Nova θα προσπαθήσει να κανει κάτι αντίστοιχο γιατί ίσως βλέπει στο ανταγωνιστικό Go να δουλεύει καλύτερα και με περισσότερη ασφάλεια σε σχέση με το δικό της.

Έλεος πια... δεν καταλαβαίνω τον λόγο του διαχωρισμού δικτύου Forthnet ή όχι - παρα μόνο να αναγκάσει κι αλλους στο triple play. Νομίζω ότι είναι καταχρηστικό!

Ακριβώς..θέλει να πάρει συνδρομητές τηλεφωνίας από άλλους παρόχους και να τους οδηγήσει στο triple play. Εγώ είμαι σε περιοχή που δεν έχει ιδιόκτητο η , forthnet..δικαιούμαι αποζημίωση??? :)

Και όμως.
Έχουν υπάρξει μηνύματα στο φόρουμ μας, που ζητούσαν επί πληρωμή κωδικούς novago.
Έχουν υπάρξει μηνύματα στο support, από μη συνδρομητές, που ζητούσαν επίλυση στο Χ πρόβλημα που αντιμετώπιζαν με το novago και μόλις τους ζητούσαν στοιχεία, σφύριζαν αδιάφορα.
Έχουν υπάρξει μηνύματα που έγιναν και κακοί οι συντονιστές όταν τα έσβηναν, που μας έδειχναν με ποιο τρόπο θα δούμε novago στην tv.
Όπως και να έχει θέλουν και αυτοί να προστατέψουν το προϊόν τους.

Και για να μην παρεξηγηθώ, εννοείτε είμαι αντίθετος με αυτή τη φιλοσοφία, και την κίνηση από πλευράς nova το έγραψα και ποιο πίσω.
Ο γιος μου είναι στρατιώτης και το παλικάρι έβλεπε μπάλα στη μονάδα του....
Γιατί του αφαιρούν αυτό το δικαίωμα δεν το καταλαβαίνω...

εγω θα πω κατι αλλο.οκ το δεχομε οτι καποιοι βλεπανε δωρεαν. μπορουν να βαλουν συνδρομη στο go ξερω γω 5 ευρω το μηνα εξτρα αν θες να βλεπεις και στον υπολογιστη σου.το να το κοψεις μαχαιρι ειναι χοντρο και δειχνει οτι δεν σεβεσε τους συνδρομητες σου. απο την στιγμη που μεχρι τωρα το διαφημιζες και σαν αβαντα οτι βλεπεις οπου και αν βρισκεσε και δεν χανεις το αγαπημενο σου προγραμμα και δωρεαν.

Χωρίς να θέλω να βγω offtopic, επίσης δεν ξέρω και κατά πόσο η υπηρεσία αυτή βοηθούσε όλους αυτούς που στριμάρουν μέσω του δικτύου τα κανάλια έναντι αμοιβής.
Δεν έχω τις κατάλληλες γνώσεις για να ξέρω πόσο εφικτό είναι αυτό, σε τι ποιότητα, κοκ
Ίσως ο malakudi μας βοηθήσει.

Όπως και να έχει πάντως θα πρέπει να το δουν σοβαρά, και να μην προχωρήσει κάτι τέτοιο.

Το να υπάρχει ως υπηρεσία με έξτρα χρέωση νομίζω ότι θα είναι πιο σωστό και θα έχει λιγότερη γκρίνια σε σχέση με Τώρα

Sent from my 1+1

Μήπως ακριβώς εκεί θέλουν να φτάσουν;Και πάνε να μας το περάσουν ως μια "καλή λύση"; Θεωρώ απαράδεκτη την κίνηση της nova γιατί αφαιρεί το δικαίωμα της ταυτόχρονης θέασης αγώνα σε 2 άτομα μιας οικογένειας, όταν ένας εκ των δύο δεν έχει σύνδεση forthnet ή ακόμη χειρότερα όταν δεν είναι εφικτό να υπάρχει κάλυψη της forthnet στην περιοχή.
Ακόμα κι αν συνέβη το περιστατικό να δίνει κάποιος κωδικούς αλλού,δεν υπάρχει λογική να την πληρώνουν όλοι.Δε λειτουργεί έτσι μια σωστή εταιρεία.
Συγχαρητήρια στους εμπνευστές αυτής της κίνησης,καταφέρανε να μας εκνευρίσουν και μόνο,γιατι πρακτικά δε γίνεται αυτά τα 2 άτομα της ίδιας οικογένειας να πληρώνουν δεύτερη σύνδεση forthnet-για θέαση εκτός της κύριας κατοικίας.Πραγματικά είναι η τελευταία φορά που ανέχομαι τέτοιες λογικές,εάν δεν αλλάξει αυτή η απόφαση άμεσα.

κακά τα ψέματα... αφού υπάρχει το αντίπαλο δέος (cosmote TV go) που σε υποχρεώνει για να δεις εκτός σπιτιού 5 ευρώ αγορά του πακέτου δίνει το άλλοθι και στην ΝΟΒΑ να κάνει παρόμοιες πρακτικές. Είμαστε έτοιμοι οι συνδρομητές και των δύο παρόχων να κάνουμε "εμπάργκο"; 'Ολα τα άλλα είναι για να λέμε! επαναλαμβάνω πως δεν συμφωνώ με τέτοιες πρακτικές των παρόχων!

Re: Απάντηση: NovaGO

Και όμως.
Έχουν υπάρξει μηνύματα στο φόρουμ μας, που ζητούσαν επί πληρωμή κωδικούς novago.
Έχουν υπάρξει μηνύματα στο support, από μη συνδρομητές, που ζητούσαν επίλυση στο Χ πρόβλημα που αντιμετώπιζαν με το novago και μόλις τους ζητούσαν στοιχεία, σφύριζαν αδιάφορα.
Έχουν υπάρξει μηνύματα που έγιναν και κακοί οι συντονιστές όταν τα έσβηναν, που μας έδειχναν με ποιο τρόπο θα δούμε novago στην tv.
Όπως και να έχει θέλουν και αυτοί να προστατέψουν το προϊόν τους.

Και για να μην παρεξηγηθώ, εννοείτε είμαι αντίθετος με αυτή τη φιλοσοφία, και την κίνηση από πλευράς nova το έγραψα και ποιο πίσω.
Ο γιος μου είναι στρατιώτης και το παλικάρι έβλεπε μπάλα στη μονάδα του....
Γιατί του αφαιρούν αυτό το δικαίωμα δεν το καταλαβαίνω...

Mην ξεχναμε οτι η ιδια η nova εδινε μεσω προσφορας σε εφημεριδα κουπονι με κωδικους για να δουμε μη συνδρομητες nova go
οποτε λογικο ειναι αρκετοι μη συνδρομητες να ειχανε αποριες

κακά τα ψέματα... αφού υπάρχει το αντίπαλο δέος (cosmote TV go) που σε υποχρεώνει για να δεις εκτός σπιτιού 5 ευρώ αγορά του πακέτου δίνει το άλλοθι και στην ΝΟΒΑ να κάνει παρόμοιες πρακτικές. Είμαστε έτοιμοι οι συνδρομητές και των δύο παρόχων να κάνουμε "εμπάργκο"; 'Ολα τα άλλα είναι για να λέμε! επαναλαμβάνω πως δεν συμφωνώ με τέτοιες πρακτικές των παρόχων!
Γιατί πρέπει να αντιγράφει η nova την cosmote και το αντίστροφο στα αρνητικά της;Ο ανταγωνισμός είναι σε όφελος των πελατών.Εμπάργκο είναι δύσκολο να γίνει,έχεις δίκιο.Έχουμε τη δυνατότητα όμως να κρίνουμε και να μην επιλέγουμε αυτούς που ξαφνικά μας αφαιρούν υπηρεσίες.

Mην ξεχναμε οτι η ιδια η nova εδινε μεσω προσφορας σε εφημεριδα κουπονι με κωδικους για να δουμε μη συνδρομητες nova go

Επομένως έχουν δηλώσει τα στοιχεία τους στην εταιρία. (Τηλεφωνο και κωδικό novago)

Πάντως το σίγουρο ειναι οτι δεν εχει γίνει σε όλους αυτο. Οποτε κατι δοκιμάζουν.

Ό,τι και να δοκιμάζουν ειναι μαλλον τυχαιο. Ελαβα το email αλλα ουτε κωδικους απο εφημεριδες εχω παρει ποτε και η χρηση που κανω στο novago ειναι μηδενική.

Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

Οχι δεν μιλάω για την εφημερίδα και τα κουπόνια, δικαίως οι χρήστες να ζητούν βοήθεια.
Μιλάω για χρήστες, μη συνδρομητές, χρήστες χωρίς κουπόνια από εφημερίδες, που πήραν από γνωστούς φίλους κλπ κωδικούς, και στα δύσκολα ζητούν βοήθεια.
Σε τέτοιες περιπτώσεις, γίνεται κατανοητό ότι μας καταλαβαίνουν και παίρνουν μέτρα.

Και όλα αυτά φυσικά τα γράφουμε δημόσια στα φόρα που ξέρουμε ότι μας διαβάζουν..

Αυτό ήθελα να πω.

Εύχομαι και ελπίζω να το πάρουν πίσω.

Έχουμε τη δυνατότητα όμως να κρίνουμε και να μην επιλέγουμε αυτούς που ξαφνικά μας αφαιρούν υπηρεσίες.

Σε αυτό με βρίσκεις σύμφωνο. Για τους περιορισμούς που μας βάζουν, τα θέλουμε και εμείς γιατί δεν αντιδρούμε ουσιαστικά και όχι με αλαλαγμούς.

Χωρίς να θέλω να βγω offtopic, επίσης δεν ξέρω και κατά πόσο η υπηρεσία αυτή βοηθούσε όλους αυτούς που στριμάρουν μέσω του δικτύου τα κανάλια έναντι αμοιβής.
Δεν έχω τις κατάλληλες γνώσεις για να ξέρω πόσο εφικτό είναι αυτό, σε τι ποιότητα, κοκ
Ίσως ο malakudi μας βοηθήσει.

Πειρατεία στο go υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει και με το νέο σύστημα. Δεν είναι δυνατόν όμως να τιμωρείς αυτούς που σε πληρώνουν επειδή δε μπορείς να περιορίσεις την πειρατεία. Άλλωστε η πειρατεία από streaming είναι ένα ελάχιστο ποσοστό από την πειρατεία που υπήρχε παλιά με gamma cards και card sharing. Αυτό φαίνεται από το πόσους ενεργούς συνδρομητές έχουν τα δύο πακέτα (σχεδόν 1 εκατομμύριο) ενώ την εποχή της μεγάλης πειρατείας δε ξεπερνούσε η Nova τις 360-370 χιλιάδες.

Κατ' αρχήν να πω ότι διακρίνω μεγάλη ευαισθησία από τους mods που διαγράφουν μηνύματα.
Να ξαναγράψω λοιπόν, ακόμα πιο ευγενικά (για να μην θιχτεί η Νόβα και διαγραφεί και νέο μήνυμα παρ' ότι δεν ήταν υβριστικό) ότι το πιο απαράδεκτο για μένα ήταν η ανακοίνωσή τους.
Θεωρώ ότι υποτιμάει τη νοημοσύνη μου, όταν παρουσιάζει τον ευνουχισμό μιας υπηρεσίας ως νέο feature περιμένοντας μάλιστα και τις... απόψεις των συνδρομητών.
Ας βγει και πει "επειδή πολλοί μοιράζετε συνδρομές σε άσχετους το κλειδώνουμε ακόμα περισσότερο και τιμωρούμε όλους". Γιατί περί αυτού πρόκειται.
Δεν νομίζω ότι θα πάει κανένας να δώσει τα χρήματά του τώρα να γίνει συνδρομητής. Θα μαζευτούν περισσότεροι σε σπίτι-καφετέριες ή στη χειρότερη δεν θα δουν το τραγικό προϊόν του ελληνικού πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα τα "ναι μεν, αλλά..." που γράφονται εδώ μέσα δεν δικαιολογούν τίποτα. Δεν φταίει σε τίποτα ο άνθρωπος που δουλεύει και δεν είναι σπίτι του να πρέπει να λογκάρει κάθε φορά και να κλειδώνει και τους υπόλοιπους επειδή κάποιος μοίραζε το NovaGo. Το να προκαλείς προβλήματα σε αυτούς που δεν φταίνε σε τίποτα, δεν είναι αντιμετώπιση ενός ζητήματος.
Δεν έχει σημασία πόσοι ψάχνουν, πόσοι ρωτάνε, πόσοι αγοράζουν κωδικούς. Η παρανομία και η πειρατεία υπήρχαν από τα πρώτα χρόνια, πολύ πριν μπει στη ζωή μας το live streaming. Η Νόβα έχει κάθε δικαίωμα να την κυνηγήσει, όχι όμως τιμωρώντας όλους. Ειδικά όσοι έχουμε χρόνια δορυφορική Νόβα αλλά για Χ, Υ λόγους δεν την προτιμήσαμε ποτέ στο ίντερνετ νιώθουμε και πάλι κορόιδα.

Status
Not open for further replies.