NovaGO

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: NovaGO

Ευχαριστώ, δεν το ήξερα.
Ένα workaround είναι να βάλεις το nova GO σε άλλη συσκευή, να κάνεις το κινητό σου WiFi hotspot και να συνδεθείς εκεί, οπότε θα βλέπεις κανονικά

Re: Απάντηση: Re: NovaGO

Ένα workaround είναι να βάλεις το nova GO σε άλλη συσκευή, να κάνεις το κινητό σου WiFi hotspot και να συνδεθείς εκεί, οπότε θα βλέπεις κανονικά
Εμένα δεν δούλεψε αυτο

Πολλές φορές (σε win αλλα το είδα και σε android) μου κάνει τσακ τσουκ ο ήχος (προσπαθώντας να υπάρχει video & audio sync) και πιστευω πως παίζει ρόλο σοβαρό και η ταχυτητα ιντερνετ. Έχω 4 αρα βασικά.

Γενικά ποια ειναι μια ικανοποιητική ταχύτητα ιντερνετ για την υπηρεσία? Μεγαλώνοντας η ταχύτητα εξαλείφονται αυτά τα προβλήματα?

Εννοείται οτι με ταχύτητες κάτω απο 10mbps η υπηρεσία υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει σωστά, βέβαια δεν ειναι και ο κανόνας αυτό. Όσο μεγαλύτερη ταχύτητα πάντως τόσο καλύτερα.

Το GO για να λειτουργήσει δεν απαιτεί πάνω από 5-6 Mbps σε καμία περίπτωση.

Το GO για να λειτουργήσει δεν απαιτεί πάνω από 5-6 Mbps σε καμία περίπτωση.

Όλα είναι σχετικά το λέω και πιο πάνω. Όταν είσαι σε ένα σπίτι με δυο παιδιά ενήλικα που είναι στο ιντερνέτ όλη μέρα κατεβάζουν torrent εσύ με την γυναίκα σου στα tablet streaming από το internet, που ακριβώς βλέπεις τα διαθέσιμα 5-6mbps ?? Αλλά και πάλι αν κλειδώνει ένα modem στα 6mbps πρέπει να δουλεύει μόνο το GO χωρίς να απασχολεί τίποτα άλλο την γραμμή.

Το τι άλλο κάνεις με τη σύνδεση είναι σχετικό. Απλά, για να είμαστε σωστοί, το μέγιστο bandwidth που μπορεί να καταναλώσει η συγκεκριμένη εφαρμογή με το buffer της στην αρχή δεν είναι πάνω από 6Mbps. Το ότι χρειάζεσαι μεγαλύτερα rates εάν θέλεις να κάνεις και άλλες εργασίες ταυτόχρονα είναι εκ των ων ουκ άνευ.

Συνεπώς σε (όσους από εσάς) έχετε ταχύτητες >7-8 Μbps, σας κάνει αυτά τα τσακ-τσουκ στον ήχο ή όχι?Μιλάω για live streaming games τυπου ΑΕΚ-ΠΑΟ με υψηλή επισκεψιμότητα. Για να δούμε αν όντως είναι η ταχύτητα (που πιστεύω πως είναι). Εκτός και αν είναι το πως ειναι φτιαγμένο το app - γιατί σε ίδιο μηχανημα με ίδια σύνδεση ο ΟΤΕ TV GO δεν μου το κάνει..

Last edited:
Σπασίματα στον ήχο δεν έχουν να κάνουν με τη μη-επάρκεια της σύνδεσης σου. Εάν το κάνει μόνο σε δημοφιλή κανάλια τότε το πρόβλημα είναι αποκλειστικά στον εξοπλισμό του παρόχου, ούτε καν στη διασύνδεση του.

Δεν είναι μόνο σπασίματα και τσακ τσουκ. Είναι και μικρά bufferings (για 1 δεκατο του δευτερολέπτου) που γινεται και μετα εξαφανιζεται αμέσως..

Να ρωτησω αυτο με το κλειδωμα ισχυει κανονικα για τους αγωνες (βλεπεις στο ενα απο τα δυο)? Αν ναι ξεκιναει στην εναρξη ? γιατι αυτη τη στιγμη παιζουν και τα δυο

Θεωρητικά πάντα γιατί δεν το έχω δοκιμάσει, προεπιλεγμένη συσκευή πάντα ειναι η τηλεόραση και εσυ μέσα απο το my account της nova μέσω Ίντερνετ μπορείς να ορίσεις οτι δεν θα να παίζει η τηλεόραση αλλά η άλλη πηγή που έχεις.

μια φορα που το δοκιμασα χωρις να το δηλωσω στο myaccount
επαιζε και η τβ και το λαπτοπ μα σε λιγα λεπτα μου ζητηθηκε να μεταβω στο myaccount
και σταματησε η ληψη αποτο λαπτοπ
ενα περιεργο που μου εχει συμβει μερικες φορες και δε νομιζω ναχει αναφερθει ειναι το
οτι ανοιγωντας την νοβα στο εξοχικο (ενω προηγουμενως ειχα μεταφερει την θεαση στην κυρια κατοικια)
συνεχισα την θεαση του καναλιου σαν να μην εγινε ποτε η μεταφορα του σηματος και μετα απο κανα διωρο
σταματησε το σημα και εκανα την αλλαγη μεσω του myaccount στο εξοχικο
αν εχει συμβει σε κανενα μελος ας το γραψει,αν και σε λαθος νημα

Θεωρητικά πάντα γιατί δεν το έχω δοκιμάσει, προεπιλεγμένη συσκευή πάντα ειναι η τηλεόραση και εσυ μέσα απο το my account της nova μέσω Ίντερνετ μπορείς να ορίσεις οτι δεν θα να παίζει η τηλεόραση αλλά η άλλη πηγή που έχεις.

αυτος ο περιορισμος ισχυει και εαν εισαι σε ιντερνετ της φορθνετ?

διαλέγω σε ποιά οθόνη θα βλέπω τους ζωντανούς αγώνες των Novasports;
Εύκολα. To μόνο που χρειάζεται είναι να συνδεθείς στην υπηρεσία Nova My Account και να επιλέξεις από το menu “Διαχείριση θέασης” σε ποια οθόνη θα δεις τους ζωντανούς αγώνες των Novasports. Εφόσον είσαι συνδεδεμένος εντός δικτύου Nova μπορείς να βλέπεις τους ζωντανούς αγώνες των Novasports τόσο από τη Nova GO συσκευή σου όσο και από τη τηλεόραση σου.

Καλά το κράτησα μέχρι τώρα χωρίς αναβάθμιση και έβλεπα και από το κινητό και ο αδερφός στο σπίτι, πλέον θα δουλεύει μόνο αν αναβαθμιστω και δεν θα βλέπω στο γραφείο απ το novago εγώ και παράλληλα κι ο αδερφός στο σπίτι... λες και δεν είμαστε μια οικογένεια, ένα σπίτι...

Ας μην ήταν η Ευρωλιγκα και θα σας έλεγα εγώ
f85241a21c28437cd8a46a47322facb8.jpg

Last edited by a moderator:
Έχει τύχει σε κανέναν ενώ βλέπει κανονικά με wifi να του πετάει μήνυμα "δεν είναι δυνατή η θέαση σε 3G/4G δίκτυο " ? και να μην τον αφήνει να δει καθόλου ?

Sent from my iPad using Tapatalk

Status
Not open for further replies.