NovaGO

Status
Not open for further replies.
Να θυμησουμε πως το novago αφορά αποκλειστικά αναπαραγωγη σε φορητές συσκευές και με μη-τροποποιημένο λογισμικό.

Last edited:
Καλημέρα.επειδη ειχα πολυ καιρο να ανοιξω το go ,για να βλεπω εκει , οχι μονο live πσιχνιδια ή σειρες αλλα και σε επαναληψη, χρειαζεται να κανω κατι; γιατι δεν παιζει τιποτα

Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δοκιμασε τα κλασικά-επανεγκατασταση, καθαρισμο cache, κτλ, μιας και δεν εχει αλλαξει κατι περαν της παραλληλης θεασης live αγωνων.

Καλησπέρα
Σήμερα ενεργοποίησα την υπηρεσία novago για το Laptop μου.
Αντιμετωπίζω όμως πρόβλημα φτάνω μέχρι την σύνδεση και εκεί μου βγάζει μήνυμα όπου μου ζητάει να εγκαταστήσω ξανά το plug-in.
Exω windows 10 64bit.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Βηματα δοκιμών: αλλος browser, απενεργοποιηση untivirus, firewall, ενημερωση καρτας γραφικών.

Δοκιμασε τα κλασικά-επανεγκατασταση, καθαρισμο cache, κτλ, μιας και δεν εχει αλλαξει κατι περαν της παραλληλης θεασης live αγωνων.
Δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε. Το καθαρισα, το ξηλωσα, το ξαναεβαλα,αλλα τιποτα. Με το που το ανοίγω κλεινει και λεει αποστολη αναφορας σφαλματος. Εχω ανδροιδ 4.4.4 μηπως φταιει αυτο;; στην παλια εκδοση παντως επαιζε μια χαρα. Καμια ιδεα;

Καλημέρα .Μετά την χθεσινή αναβάθμιση κολλάει συνεχώς η εικόνα ,και σε 20 λεπτά περίπου κολλάει εντελώς .Ενώ μέχρι χθες έπαιζε κανονικα.... Τι να φταίει ?

Τι να φταίει ?

Η χθεσινή αναβάθμιση! :) Εχει ξανασυμβει να δημιουργουνται θεματα μετα απο αναβαθμιση. Σε όσους εχει συμβει γραψτε το εδώ για να αντιμετωπιστεί όσο το δυνατό συντομότερα.

Καλημέρα .Μετά την χθεσινή αναβάθμιση κολλάει συνεχώς η εικόνα ,και σε 20 λεπτά περίπου κολλάει εντελώς .Ενώ μέχρι χθες έπαιζε κανονικα.... Τι να φταίει ?
Σε ios ή σε Android αναφέρεσαι;

Με ταχύτητα σφαίρα (ας είναι καλά η INALAN :) ) χτες το Πανιώνιος-ΑΕΚ είχε αρκετό lag, αρνητικό αυτό....το θετικό ήταν ότι στο Novago έβλεπα ΑΕΚ.και στην τηλεόραση ΠΑΟ

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η αναπαραγωγή δεν υποστηρίζεται. Το βγάζει και σε άλλους???

Δοκιμάστε να κάνετε restart το modem. Μου έβγαζε χωρίς λόγο "Η αναπαραγωγή δεν υποστηρίζεται" και μετά το restart δεν το ξαναέβγαλε.

Σήμερα μετά την αναβάθμιση στο laptop, είναι τρομερά ασταθής και μη πρακτική. Αρχικά κάθε φορά που πάω κάνω ελαχιστοπίηση τον player για πλοήγηση στο ιντερνετ, μετα απο 1 λεπτό περίπου παγώνει η ροή και χρειάζεται επανεκκίνηση. Το ίδιο γίνεται κάθε φορά που ανοίγει ένα πρόγραμμα όπως το word, vlc, photoshop κτλ. Κάτι πρέπει να γίνει...

μετά την αναβάσμιση που έκανα χτες και μένα δεν ανοίγει ο player. Τι μπορούμε να κάνουμε;;;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το εδώ support της Nova για να σας κατευθύνουν πως να λύσετε το πρόβλημα σας.

Status
Not open for further replies.