NovaGO

Status
Not open for further replies.
Για όλους ειναι δωρεαν. Προφανως ανοιγει τα καναλια στα οποια εισαι συνδρομητρια, συν τα ντοκυμαντερ και fox.

Σε φορητό Lenovo i3 mobile ΔΕΝ παίζει, λέει πως είναι με εξωτερική οθόνη.
Σε φορητό HP i7 mobile ΔΕΝ παίζει, λέει πως είναι με εξωτερική οθόνη.
Σε κινητό LG NEXUS 5 *δοκιμασμένο χωρίς root αλλά και με root * ΔΕΝ παίζει μήνυμα λάθους.
Παίρνω λόγο δουλειάς νέο φορητό Packard Bell AMD mobile ΔΕΝ παίζει, λέει πως είναι με εξωτερική οθόνη.
Έλεος.

Φτιάξτε μια υπηρεσία σωστή ή αλλιώς βγάλτε τη , πείτε δεν ξέρουμε , δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε αλλά αυτό το χάλι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Last edited by a moderator:
Σε κινητό LG NEXUS 5 *δοκιμασμένο χωρίς root αλλά και με root * ΔΕΝ παίζει μήνυμα λάθους.
Παίρνω λόγο δουλειάς νέο φορητό Packard Bell AMD mobile ΔΕΝ παίζει, λέει πως είναι με εξωτερική οθόνη.
Έλεος.

Φτιάξτε μια υπηρεσία σωστή ή αλλιώς βγάλτε τη , πείτε δεν ξέρουμε , δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε αλλά αυτό το χάλι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα με το Nova Go στο κινητό μου, ένα LG K10. Επικοινώνησα μαζί τους μέσω τσατ και λύθηκε γρήγορα το θέμα. Δεν ξέρω το τεχνικό πρόβλημα υπήρχε αλλά λύθηκε. Προτείνω να κάνεις το ίδιο.

Last edited by a moderator:
Είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα με το Nova Go στο κινητό μου, ένα LG K10. Επικοινώνησα μαζί τους μέσω τσατ και λύθηκε γρήγορα το θέμα. Δεν ξέρω το τεχνικό πρόβλημα υπήρχε αλλά λύθηκε. Προτείνω να κάνεις το ίδιο.

Σε ευχαριστώ φίλε μου, θα το δοκιμάσω. Αυτό όμως δουλέψει δεν δουλέψει δεν αναιρεί την αγανάκτησή μου για μια υπηρεσία που σου βγάζει το λάδι ειδικά μετά από κάθε αναβάθμιση.
Αν δεν μπορούνε, να πάρουνε τεχνογνωσία από τις γείτονες χώρες(Σερβία, Βουλγαρία) να δουν τι σημαίνει τηλεόραση on the go ή όπως αλλιώς θέλουνε να το πούνε και να το φτιάξουν.
Πάντως ακόμα μια φορά σε ευχαριστώ.

ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 7 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ LAPTOPS ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Η ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΥΣΚΕΥΗ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ NOVA GO ΚΑΤΑ ΤΗΝ NOVA ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ LAPTOP, ENA SMARTPHONE KAI ENA TABLET ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ

Αγαπητέ φίλε thanasis81 θα ήθελα κατα αρχήν να σε καλωσορίσω στο forum μας, και να σε παρακαλέσω στη συνέχεια να γράφεις με μικρούς χαρακτήρες γιατί με τα κεφαλαία γράμματα σε forums και chat room γενικά ειναι σαν να φωνάζεις.

Έλεος.

Φίλε manoskaras καταλαβαίνω την απογοήτευση σου αλλά θα ήθελα να προσεχείς λίγο τους χαρακτηρισμούς που γράφεις στα μηνύματα σου.

Last edited:
Φίλε Geobros καταλαβαίνω την απογοήτευση σου αλλά θα ήθελα να προσεχείς λίγο τους χαρακτηρισμούς που γράφεις στα μηνύματα σου.
Καλησπέρα,
Κι από εμένα, ίσως να αναφέρεστε σε μένα(manoskaras) και όχι στον κύριο Geobros . Εγώ έκανα τους χαρακτηρισμούς τους οποίους αφαιρέσατε (Καφενείο).
Δυστυχώς άποψή μου είναι και δεν αλλάζει, τώρα εάν σε ένα τμήμα και μια υπηρεσία που προσφέρουν δεν μπορούν να την φτιάξουν εδώ και δύο χρόνια , για μένα είναι Καφενεία με κεφαλαίο Κ !
Εσείς μπορείτε να τους χαϊδέψετε τα αυτιά , εγώ όχι.
Υποθέτω ότι θα το αφαιρέσετε και αυτό το μήνυμα και θα με διαγράψετε, δικαίωμά σας, καιρός όμως είναι σε αυτή τη χώρα να αρχίσουμε να παίρνουμε την ευθύνη για ότι καλό ή κακό προσφέρουμε και κάνουμε ή δεν κάνουμε αν βέβαια θέλουμε να πάμε μπροστά . Εναλλακτικά σα τα παιδάκια ας βάλουμε τα χεράκια μπρος στα ματάκια μας και ας παίξουμε κρυφτούλι.
Πριν με ´σβήσετε θέλω ειλικρινά να μου απαντήσετε εάν γνωρίζετε πως πρέπει και πως δουλεύει απρόσκοπτα μια υπηρεσία τύπου nova go και αν έχει κάποια σχέση η παροχή και η λειτουργία της Nova.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία σας, απολογούμαι για τυχόν επιθετικό γράψιμο προς εσάς(δεν έχω αυτό σκοπό ούτε έχω κάτι εναντίον σας), δεν δέχομαι όμως να με κοροϊδεύει κάποια εταιρία (ας είναι και δωρεάν η υπηρεσία ,δεν έχει καμία σημασία)και εγώ μετά από δυο και χρόνια να συνεχίσω να εθελοτυφλώ και να χαδεύω αυτάκια .
Και πάλι ευχαριστώ και συγνώμη εάν ξεπερνάω κάποια όρια.

Αγαπητέ μου δεν έσβησα το μήνυμα σας αλλά τον εν λόγο χαρακτηρισμό που αναφέρατε και εσείς, δεν υπάρχει θέμα από την μεριά της διαχειριστικής ομάδας στην κατηγορία ούτε να φιμώσει τα μέλη τις ούτε να καλύψει λάθη και αστοχίες ουσιαστικές της Nova. Παρακολουθώ αρκετό καιρό τα προβλήματα στο GO γιατί και ο ίδιος είμαι συνδρομητής και άμεσα ενδιαφερόμενος. Η έντασης μας είναι στους χαρακτηρισμούς και μόνο, υπάρχει πάντα τρόπος να εκφράσουμε το παράπονο μας και την αγανάκτηση μας χωρίς αυτούς.

Καλημέρα σας. Απο εδώ και στο εξής θα γράφω με μικρά.Δυστυχώς όμως η ουσία δεν αλλάζει.Το GO απλά δεν παίζει και λύση δεν δίνεται.

συνεχεια τα ιδια προβληματα ....αποσυνδεσεις ,η εφαρμογη οποτε γουσταρει κανει οτι θελη ....παραδειγμα σε μενα ανοιγεις επιλεγεις καναλι,
κανει αναζητηση δεν ανοιγη καθολου....βγαινεις εκτος εφαρμογης ξαναμπαινεις ,κανεις την επιλογη σου και ανοιγη κανονικοτατα ...την αλλη μερα παλι τα ιδια
και στο κινιτο μου και στο ταπλετ ....εχω διαγραψη και εχω ξανακατεβαση την εφαρμογη ,μια δυο μερες καλα και ξανα τα ιδια ....τους εχω παρει επανελημενος
τηλεφωνα ....αλλα παραμενει ....οποτε βαρεθηκα ......

Και μην ξεχνατε πως ΔΕΝ ειναι δωρεαν... Αν ηταν δωρεαν θα την ειχαν και οι μη συνδρομητες. Το οτι προσφερουν μια πρόσθετη υπηρεσια (κακην-κακως) χωρις παραπανω χρεωση δεν την κανει δωρεαν.

Ρε παιδιά πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί γκρινιάζετε?
Η υπηρεσία και δωρεάν είναι και εγώ μόλις την εγκατέστησα στο ipad του γιου μου και παίζει μια χαρά...

Ευτυχώς που διάβασα και αυτό το ποστ και δεν αισθάνομαι μόνος
Καλά Χριστούγεννα σε όλους ακόμα και στους γκρινιαρηδες

Γιατι η υπηρεσια δεν ειναι δωρεαν...Εμπεριεχεται στη συνδρομη σου, αλλα για να μην πας και ζητησεις εκπτωση (αφου λειτουργει οπου και οποτε θελει) στην παρουσιαζουν ως δωρεαν.

Υποπτευομαι πως φοβουνται υποκλοπη (αναμεταδωση) απο τις φορητες κ γι αυτο εχουν κανει μια εφαρμογη χαλια

Status
Not open for further replies.