Σε φορητό Lenovo i3 mobile ΔΕΝ παίζει, λέει πως είναι με εξωτερική οθόνη.
Σε φορητό HP i7 mobile ΔΕΝ παίζει, λέει πως είναι με εξωτερική οθόνη.
Σε κινητό LG NEXUS 5 *δοκιμασμένο χωρίς root αλλά και με root * ΔΕΝ παίζει μήνυμα λάθους.
Παίρνω λόγο δουλειάς νέο φορητό Packard Bell AMD mobile ΔΕΝ παίζει, λέει πως είναι με εξωτερική οθόνη.
Έλεος.
Φτιάξτε μια υπηρεσία σωστή ή αλλιώς βγάλτε τη , πείτε δεν ξέρουμε , δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε αλλά αυτό το χάλι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα με το Nova Go στο κινητό μου, ένα LG K10. Επικοινώνησα μαζί τους μέσω τσατ και λύθηκε γρήγορα το θέμα. Δεν ξέρω το τεχνικό πρόβλημα υπήρχε αλλά λύθηκε. Προτείνω να κάνεις το ίδιο.
Σε φορητό Lenovo i3 mobile ΔΕΝ παίζει, λέει πως είναι με εξωτερική οθόνη.
Σε φορητό HP i7 mobile ΔΕΝ παίζει, λέει πως είναι με εξωτερική οθόνη.
Σε κινητό LG NEXUS 5 *δοκιμασμένο χωρίς root αλλά και με root * ΔΕΝ παίζει μήνυμα λάθους.
Παίρνω λόγο δουλειάς νέο φορητό Packard Bell AMD mobile ΔΕΝ παίζει, λέει πως είναι με εξωτερική οθόνη.
Έλεος.
Φτιάξτε μια υπηρεσία σωστή ή αλλιώς βγάλτε τη , πείτε δεν ξέρουμε , δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε αλλά αυτό το χάλι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Καλησπέρα,Φίλε Geobros καταλαβαίνω την απογοήτευση σου αλλά θα ήθελα να προσεχείς λίγο τους χαρακτηρισμούς που γράφεις στα μηνύματα σου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.