NovaGO

Status
Not open for further replies.
Στα παιχνίδια της superleague και euroleague
Ή τα βλέπεις από δίκτυο Forthnet ή αλλιώς πρέπει να διαλέξεις συσκευή novago ή τηλεόραση;

Re: Απάντηση: Re: NovaGO

αν κρινω απο τα hd που ειναι σε προσφορα με μηδενικο κοστος αντι για 5ευ. τοτε το 2,5 θα ισχυει και αυτο για παντα.ιδωμεν
Δεν είναι σε προσφορά τα HD, έχει καταργηθεί η SD μετάδοση εδώ και πολλούς πολλούς μήνες...

Re: Απάντηση: Re: NovaGO

επισης το novago εχει τιμη τιμοκαταλογου 5.5ευ.ακομη ,αν και δινεται σε ολους δωρεαν

με το Nova go extra δευτερη συσκευη τι γινετε με τους Live αγωνες? αν τυχον διαλεξεις να δεις ειτε tv ειτε Novago?

http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/prosthetes-upiresies-/nova-go-extra/

εδω λεει για το 3play full οτι ειναι δωρεαν.....

* Η υπηρεσία παρέχεται Δωρεάν με ανανέωση της βασικής υπηρεσίας για 12 μήνες ή με 2,50 / μήνα.
Για τη Δωρεάν ενεργοποίηση έλα σε ένα κατάστημα Nova ή κάλεσε στο 13831 (0,0312 /λεπτό, από δίκτυο Forthnet).

Εμείς που έχουμε περισσότερο από 12 μήνες υπόλοιπο στο συμβόλαιό μας γιατί χρειάζεται να πάρουμε τηλέφωνο στο 13831 ή να πάμε σε κατάστημα;

Re: Απάντηση: NovaGO

Εμείς που έχουμε περισσότερο από 12 μήνες υπόλοιπο στο συμβόλαιό μας γιατί χρειάζεται να πάρουμε τηλέφωνο στο 13831 ή να πάμε σε κατάστημα;
Έτσι όπως το καταλαβαίνω η υπηρεσία κοστίζει 2,5 το μήνα, εκτός αν ανανεώσεις για 12 μήνες (που σημαίνει ότι είσαι με αορίστου διάρκειας συμβόλαιο ή λήγει σύντομα), κι εσύ δεν εμπίπτεις σε αυτή την περίπτωση...

Εγω παντως οταν ανανεωσα τελευταια φορα ηθελα ακομα 1.5χρονο για να τελειωσει το συμβολαιο μου. Δεν νομιζω οτι πρεπει να εισαι μονο αοριστου.

Γιατί το support λειτουργεί για να λύνει τεχνικά προβλήματα άμεσα σε μέλη του forum όπως και εσυ που χρειάστηκε στο παρελθόν, το ερώτημα ομως αυτό άπτεται οικονομικής πολιτικής της nova και όπως δηλώνει και το πρώτο post στο νήμα του support θέματα που αφορούν αλλαγές γενικότερης πολιτικής οικονομικού περιεχομένου και αλλά δεν αφορούν το support στο forum. Πρέπει να καλέσουμε το costumer care της nova τηλεφωνικά για να μας λύσει της απορίες. Το παρόν μήνυμα δεν το γράφω για κουβέντα προς συζήτηση αλλά απλός για βα λύσω απορίες. Ζήτω συγνώμη για το off topic.

Μένω εξωτερικό και προσπαθώ να πάρω τηλ. το support αλλά αυτό το νούμερο δεν λειτουργεί (+30 211 9552000). Υπάρχει κάποιο εναλλακτικό νούμερο;

Μένω εξωτερικό και προσπαθώ να πάρω τηλ. το support αλλά αυτό το νούμερο δεν λειτουργεί (+30 211 9552000). Υπάρχει κάποιο εναλλακτικό νούμερο;
Μπα, δεν νομίζω, δοκίμασε με τη φόρμα επικοινωνίας. Αν είναι επείγον, ζήτα από την τεχνική υποστήριξη στο φόρουμ να σε καλέσουν.

Μπα, δεν νομίζω, δοκίμασε με τη φόρμα επικοινωνίας. Αν είναι επείγον, ζήτα από την τεχνική υποστήριξη στο φόρουμ να σε καλέσουν.
Από εξωτερικό δεν ξέρω αν δουλεύει το +30 2106602000, αλλά φαντάζομαι το δοκίμασες...

Από εξωτερικό δεν ξέρω αν δουλεύει το +30 2106602000, αλλά φαντάζομαι το δοκίμασες...
Δεν ισχύει πλέον αυτό το νούμερο....

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ισχύει πλέον αυτό το νούμερο.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το νούμερο ισχύει αλλά παραπέμπει σε πενταψήφιο (τουλάχιστον από κλήσεις στην Ελλάδα). Πρότεινα να δοκιμάσει από εξωτερικό, μην τυχόν ισχύει εκεί (χωρίς παραπομπή σε πενταψήφιο εννοώ). Το γράφω γιατί κάτι αντίστοιχο ισχύει σε αριθμό της εξυπηρέτησης πελατών της wind.

Status
Not open for further replies.