Δεν είναι σε προσφορά τα HD, έχει καταργηθεί η SD μετάδοση εδώ και πολλούς πολλούς μήνες...αν κρινω απο τα hd που ειναι σε προσφορα με μηδενικο κοστος αντι για 5ευ. τοτε το 2,5 θα ισχυει και αυτο για παντα.ιδωμεν
http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/prosthetes-upiresies-/nova-go-extra/
εδω λεει για το 3play full οτι ειναι δωρεαν.....
Έτσι όπως το καταλαβαίνω η υπηρεσία κοστίζει 2,5 το μήνα, εκτός αν ανανεώσεις για 12 μήνες (που σημαίνει ότι είσαι με αορίστου διάρκειας συμβόλαιο ή λήγει σύντομα), κι εσύ δεν εμπίπτεις σε αυτή την περίπτωση...Εμείς που έχουμε περισσότερο από 12 μήνες υπόλοιπο στο συμβόλαιό μας γιατί χρειάζεται να πάρουμε τηλέφωνο στο 13831 ή να πάμε σε κατάστημα;
Μπα, δεν νομίζω, δοκίμασε με τη φόρμα επικοινωνίας. Αν είναι επείγον, ζήτα από την τεχνική υποστήριξη στο φόρουμ να σε καλέσουν.Μένω εξωτερικό και προσπαθώ να πάρω τηλ. το support αλλά αυτό το νούμερο δεν λειτουργεί (+30 211 9552000). Υπάρχει κάποιο εναλλακτικό νούμερο;
Μένω εξωτερικό και προσπαθώ να πάρω τηλ. το support αλλά αυτό το νούμερο δεν λειτουργεί (+30 211 9552000). Υπάρχει κάποιο εναλλακτικό νούμερο;
Από εξωτερικό δεν ξέρω αν δουλεύει το +30 2106602000, αλλά φαντάζομαι το δοκίμασες...Μπα, δεν νομίζω, δοκίμασε με τη φόρμα επικοινωνίας. Αν είναι επείγον, ζήτα από την τεχνική υποστήριξη στο φόρουμ να σε καλέσουν.
Δεν ισχύει πλέον αυτό το νούμερο....Από εξωτερικό δεν ξέρω αν δουλεύει το +30 2106602000, αλλά φαντάζομαι το δοκίμασες...
Το νούμερο ισχύει αλλά παραπέμπει σε πενταψήφιο (τουλάχιστον από κλήσεις στην Ελλάδα). Πρότεινα να δοκιμάσει από εξωτερικό, μην τυχόν ισχύει εκεί (χωρίς παραπομπή σε πενταψήφιο εννοώ). Το γράφω γιατί κάτι αντίστοιχο ισχύει σε αριθμό της εξυπηρέτησης πελατών της wind.Δεν ισχύει πλέον αυτό το νούμερο.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.